0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Kızlar ise başlayacağım ancak hamileyim yani risk grubundayim bu durumda rapor alınabiliyor mu idari izin icin

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile iken erken izne çıkardılar bizi  ama tabi virüsün ilk zmnlarıydı yasaklar bi başladı hemen şirket tüm hamilelere ücretsiz izin verdi Allahtan bnm yıllık izin hakkım da vardı önce yıllık izni kullandım o bitti doğum izni başladı ücretsiz izin kullanmadım yani.. Ama çoğu arkadaş sıkıntı yaşadı ücretsiz izin yüzünden.. Şimdi durum nasıl bilemem..
(4,034 puan) tarafından
Durum o kadar sıkı değil hamileleri risk grubuna almıyorlar valla nasıl yapicam bilmiyorum hiç bir yere dokunmadan mi gezsem.napsam
tarafından
Yanında kolanya bulundur çift maske tak temastan kaçın yapacak başka bişey yok
-Reklam-
0 oy
(867 puan) tarafından

Cumartesi günü öğrendim pazartesi işten ayrıldım magzada calışıyordum yeri geliyor ağır kaldırıyordum yeri geliyor uzanıyordum ve artık çalışmaktan sıkılmıştım 

(4,034 puan) tarafından
Aslında ben de çalışmak istiyorum ama hamilelik durumu düşündürüyor yakalanirsam diye
(867 puan) tarafından
Cocuk için erken diye düşünüyordum ama eşim istiyordu bende hamile olursam calışmam dedim oda tamam dedi tufaya düştüm ama işimde zordu oturarak calışsam cıkmazdım
(4,034 puan) tarafından
Hamilelik durumda beden işinde çalışmak daha kötü zaten çocuk ağırlık veriyor insana değerlerin düşüyor
(867 puan) tarafından
Evet tehlikeli
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Ne iş yapiyordun
(5,397 puan) tarafından
1 martta mi başlayacaksın. Haftan kaç?
(4,034 puan) tarafından
16 haftalık evet 1 mart
(5,397 puan) tarafından
E daha çok küçük niye sıkıntı ediyorsun. Rapor vermezler. Ben doğuda köy okulundayım 31 haftalık oldum bu hafta gittim =) zaten zor birşey yok maskeni tak dezenfektani yanina  al mesafeni koru
(4,034 puan) tarafından
Hamileler için tehlikeli ya yoksa önceki gebeligimde sonuna kadar gitmiştim ben İstanbul'dayım geçen açıldığında bizim okulda 3 öğretmen art arda korona oldu
(4,034 puan) tarafından
Sen doğuda nerdesin
0 oy
(128 puan) tarafından
Öğretmenmişsin, en erken 24.haftada ayrılabilirsin. Ben de 28 haftalığım Şubat tatiline denk geldi 24 ama hemen raporumu aldım ayrıldım. 2.5 yaşında da bir oğlum var canlı dersler eziyet oluyordu. Neyse 1.dönem yüz yüze de derse girdim, çok dikkat ettim normalden 1 dikkat edeceksen hamile olduğun için 5 dikkatli olman lazım. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Sen tedbirini al gerisini Allah'a bırak ona güven. Rabbim korusun ikinizi de 
(4,034 puan) tarafından
Evet çok dikkat olmaya calisicam aslında canlı ders vermek daha zor geliyor çünkü evde olduğum için çocuga bir yer ayarlamadik kıyamadım da ikisi birden bayağı beni zorladı bu şekilde en azından babaanneye bırakmak için sebep var kafamı tamamen derse veririm ama virüs işte
(128 puan) tarafından
Sizin de çocuk var yani, kaç yaşında ? Biz gurbette yaşıyoruz anne kaynana uzak maalesef, bakıcıya da bırakmak istemedim canlı ders zamanında, evden çıktıktan sonra ne anladım ben evden çalıştığımdan diye düşündüm ama çok zorlandım da geçti şükür
(4,034 puan) tarafından
Evet insan öyle düşünüyor geçti derken doğum yaptınız di mi. Benim oğlan şuan 16 aylık normalde ilgi isteyen çocuk zaten beraber ders olmuyor olsa da tam bir eziyet  kafam iki seyi birden düşünüyor hem çocuğu gozleyip hem ders anlatmak bayağı zor iş bakıcı işini ben de sevmiyorum burda bakicilar var görüyorum sadece görev diye çocuğa bakıyorlar çocuk bunu hissediyor ama kreş olayına karşı değilim oraya sosyal ortam gözüyle bakıyorum gelişimi için güzel birseu
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Sağlık personeliyim 38 haftaya kadar çalıştım 6 ay ambulansta 3 ay masa başında.. şimdi pandemi var 7-8 aylarda idari izinli oluyoruz 9. Ayı istersen çalışıyorsun
(4,034 puan) tarafından
Anladım canım bizimki aynı devam ediyormuş pandemiden dolayı risk grubuna almıyorlar ben birşey olur korkusundayim hayırlısı

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 381 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 329 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
+3 oy
52 cevap 1,331 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler