0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah kaynanamin beraber yaşıyoruz. Kalktım yedi buçuk kaynanamin yatağını bile topladım evi temizledim bebeğimi yatır .çayı demle tam kahvaltıyı hazırladım .kaynanam inekleri sagmaktan geldi vay söylenmeye başladı  yemek hazır değilmiş telefonla oynamisim . Bende yemek yemedim esimde zaten  annesini tuttu.Bugunde yemeyi düşünmüyorum.

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebeğin var yemiyomus gibi görün bari gizli gizli at ağzına 
(7,136 puan) tarafından
Mantıklı +
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabi ki yerim inadina
0 oy
tarafından

Ay onjn lafi icin neden yemiym ya oturur bir guzel kahvaltimi yaparim takmam

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yerim ve bidahada ne is yaparim ne kahvalti hazirlarim inadina teledonla oynarim uzanirim kanepeye 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Ay o kaynana yüzünden kendimi aç bırakamam bu eşlerde annesini tutuyor ya iyice sınır oluyorum boşver kuzum sen ye 
0 oy
tarafından
O durumları ben de çok yaşadım o yüzden 4 senelik evliliğimi ben bitirmek zorunda kaldım yaptığın şeyi görmüyorlar onlar en ufak yaptıkları şeyi kocaman dağ gibi gözlerinde büyütürler böbürlene böbürlene anlatırlar ama senin yaptığın tüm işler Sinek kadar küçüktür Çünkü sen iş yapmıyorsun olur
(228 puan) tarafından
Ya Allah hayırlılariyla karsilastirsin ama boşanmayı düşünme belki düzelir huzurun olur
tarafından
Onlar vermiyecem dedi mi
tarafından
Oğlum 2 yaşında olduğu için durmamış gece yarısı mı sabaha karşı mı Ne Babamın kapısına götürüp çocuğumu teslim etmişler benim çocuğum o zaman süt içtiği için anne sütü aldığı için çocuğun bak ama mışlar yani bir gün bile benim evladıma sahip çıkmadılar
tarafından
Benimkiler vermeyiz diyorlar 9 aylik anne sütü içmiyor
tarafından
Sen dava açacağım dersen dilekçe yazdırıyorsun Dilekçede zaten çocuğun velayetini kendini almak istediğini orada belirtiyor Sun velayeti Devlet zaten 14 yaşından küçük olduğu için çocuğu otomatik olarak anneye veriyor Bak benim işim yok Ben ev Kadınıyım benim gideceğim yer bir tek rahmetli dedemle babaannemin eviydi Ona rağmen Ben çocuğumu aldım
0 oy
(3,818 puan) tarafından

Ne olursa olsun yerim annem bana yemeğe küsülmemesi gerektiğini öğretti ço güzel bir şekilde :D

0 oy
(1,573 puan) tarafından

Yerim. Niye başkasının hatası yüzünden kendimi cezalandırayım yemiyolarsa yemesinler:D

0 oy
(163,446 puan) tarafından
sacmalamaa yemek yememe nedir 
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Ben olsam yemegimi yerim ama Bi daha da iş yapmam en azından hatasını anlıyana kadar
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yemek derken kahvaltıyı mı kasdediyor
(13,307 puan) tarafından
E hazırladım dedin ya kuzu bizim gelinler kendi yataklarını bile toplamıyor valla yemek hakk getire
tarafından
Cay demledim tepsi niye yerde değil
(13,307 puan) tarafından
Günah sofra yerde beklemez de bir daha
tarafından
Hanım efendi demiyor Allah'a şükür gelin bak kalkmış yatağımı bile topmamis evi temislemis
(13,307 puan) tarafından
Şükürsüz kadın o zaman
0 oy
tarafından
Niye yemicenki anlamadım? Ye tabi kendini neden cezanlandircan bi güzel otur ye boşver şunları kocan olcak adam da körmü kahvaltı hazirliyomussjn ya.
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Onun yuzunden neden yemiyorsun hakkini da savun susma esine de cevap ver gerekirse susarsan da cok ustune gelirler 
0 oy
tarafından
Valla yegimi yer lafimida derdim anne tele oynamıştım kahvaltihi hazırlayan evi temizleyen kim di bari
0 oy
(30,155 puan) tarafından

Anlayışsız kadın su  tür kaynana varlıklarını Allah ıslah eylesin .

0 oy
(228 puan) tarafından
Inekleri sağmış çok büyük bir iş yapmış çok çalışkan bir kaynamamış iş yapıyor.diye sinirlenilirmi kendi knegi değil mi yapicak tabi bence inekleri de senin sagmana bakıyor 
tarafından
Orası öyle ben inmiyorum
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Kahvaltıyı hazırladım diyosunya niye hazır değil demis anlamadim
tarafından
Hanım efendi yere koymamissin birde yumurta kirmamisim
(1,908 puan) tarafından
Söylesin insan gibi kızım yumurtada kır desin bukadar zormuymus bu niye kirarlarki insanları böyle ufak şeyler yuzunden

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 165 göst.
+1 oy
26 cevap 810 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne06 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 576 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 569 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,798 soru

24,129,929 cevap

333,966 kullanıcı

...