0 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gerçekten merak ediyorum burda çoğu zaman denk geliyorum kadın eşiyle tartışmış sadece ama yorumlarda a.di ko.pek sersfz hayvan diyorlar zorunuza gider mi

Ben paylaşmadım ama benim zoruma giderdi

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından
ko.pek sersfz diyor gece koynuna giriyor yada ertesi gün cicim aşkitom oluyor çok şahit oldum yazık bence bisürü insanda o kişiye küfür ediyor bi başkasının eşine küfür etmesi ne kadar doğru insanlar kendi degerini düşürüyor. Saçma 
tarafından
Aynn öyle bende üzülüyorum açıkçası
tarafından
Senin gibi düşünüyorum burada eşini kötülüyor kötülüyor gece yatağına giriyor nasıl yüzüne bakıyor anlamıyorum... Ben çok kötü bir durum olmadığı sürece kimsenin eşi hakkındaa yorum yapmıyorum eşimede bu lafları ettirmem..
tarafından
Ne beddua ederim ne küfür ederim nede yargılarım çünkü bire bir gerçekleşir yazmayan da oluyor insanlar hep tek taraflı düşünüyor buraya öyle lanse ediyor ama  aylar geçiyor aynı tas aynı tarak
-Reklam-
0 oy
tarafından
O an sinirle öfkeyle oluyor onlarda küfür ediyor ne var ki hiçte uzulmem
tarafından
Yani sizin düşünceniz
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Burada eşleri ile ilgili bu tarz post açıyorlarsa zaten bunlari okumak duymak icin açtıklarıni düşünüyorum:))
tarafından
Çoğu öyle dusunmuyordur  ama derdini paylaşmak için açıyorlar ama neler söyleniyor
(7,617 puan) tarafından
Canım öyle hikayeler okuyorum ki adamlari alkislayamam gayri ihtiyari kötü seyler geliyor insanin aklina
0 oy
(12,988 puan) tarafından
Valla normalde eşime biri bişi dese sanki benim sülaleme küfür etmiş gibi oluyorum bende bilemiyorum buradakileri
tarafından
Aynn valla nasıl kaldiriyorlar
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Bu yuzden oyle ulu orta anlatamam. Sadece burdaki insanlar degil.en yakinimin söylediği ufak bsey de zoruma.gider. 
tarafından
Aynn öyle bende anlatmam
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Kocaya kızan linclere katlanir  :)) Ama birde şu var buradaki her kocayla alakalı postlara hakaret gelmiyor ki, eşini döven,  aldatan kocalara hakaret ediliyor ki onlarda hak ediyor..
tarafından
Hayır canim onlar disindada  var adamın koynuna giriyor arkaasindan laf ettiriyor herseyini buraya taşıyan çok kişi var
(1,018 puan) tarafından
Evet haklisin okuyorum cnm.. Valla ben şahsen aileme bile laf ettirmem.. haksız dahi olsa..  yani ne bileyim zoruma gider.
tarafından
Demekki kaldırıyorlar ya yazık valla ekmeğini yiyorlar ama nankörlük yani
(1,018 puan) tarafından
Neler Yaşadıklarını  bilemeyiz  canım Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bana söylenmiş gibi üzülürüm heralde. Kıyamam ben ona. Gerçi eşini şikayet edenler umursamıyordur dolduklari için. Onlara yorum yaparken de teselli veririm belki fikrimi soylerim ama hiç öyle şeyler yazmıyorum. Ne haddime 
tarafından
Çok doğru dedin canim bazen şok oluyorum yazanlra eşlerine karşı böyle terbiyesiz konuşuyor mu diye teselli vermek yerine neler diyorlar
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Eşim bana hiç kötü bir şey demedi, 5 sene sevgililik 4 senedir de evlilik hayatında. Ama dese de burada yazmam herhalde, sonuçta evlilik bu ben bugün küser yarin barışırım ve o adi k*pek gibi laflar ağrıma gider. Ki ben burda ne görürsem göreyim öyle yazmaktan uzak duruyorum kendimi o kadının yerine koyuyorum. Bana göre adi k*peklik bile yapmış olsa bunu benim demem olmaz. 
tarafından
Canım gerçekten ben şok oluyorum ya biraz teselli verin demi elin adamına neler diyorlar terbiyesizlik bence
(1,075 puan) tarafından
Yani ben bazen şiddet aldatma yada terbiyesiz şeyler gördüğümde hiç yorum yazmıyorum. Yazsam ağır yazarım diye. Kadının daha çok ağrına gider gibi hissediyorum ne bileyim.
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Bazen ben kendim bile ağzımdan kötü bisey kaçırsam icim ciz ediyor yani tutup da başkasına laf ettiricem 
0 oy
(54,084 puan) tarafından
oyle post açmadimda benimde zoruma giderdi 

bazisi hakediyo burdakilerin
0 oy
(431 puan) tarafından
Bnce yanlış bi davranış eşiyle ufak bir tartışmaya bile post açanlar ın yaptığı sonra Adama burda bir sürü laf söylüyorlar sonra kadın 2 gün sonra eşiyle barışıyor yani arasında çözeceği bi meseleye niye post açarki anlamam ha adama kötü yorum yapanlara da bşey diyemiyorum çünkü kadın yorum yapılmasına fırsat veriyor ha bide şu var aldatan döven kadına piskolejikmen şiddet uygulayan erkeğe Bnde kötü yorum yaparım bu da var yani 
0 oy
(153 puan) tarafından
Burda paylaşılmasini bile mantıklı bulmuyorum.Ne yaşanırsa yaşansın burda çözüme kavusmaz cunku çıkarlar ah vah derler sen yine aynı sorunu yaşarsın madem kötü yanında durma durmak zorundayım diyorsanda saygın kalsın en azından kaynanalara bayılan cok yoktur ama burda gelip kötülemek eşi görse ne yapacak acaba herşeyden önce saygı sevgi bitmis olsada o kalmak zorunda.
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ben kocamla kavga edince gerizekali derim en fazla ama o hic bana kötü bi hakaret etmedi çünku genelde kavgalarda ben hakliyım ve onun gerizekaliliğı yuzünden kavga ederiz oda dediğim lafı umursamaz ama o bana dese kizarm sen kendine bak derim
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ben asla paylaşmam ailevi prblemleri sonuçta  buraya yazıyorsun  sonra  barisiyorsun  ne olursa olsun  aileme  kocama laf söyletmem  sadece  ben söylerim  

Sonuçta  burda  kimseyi  tanımıyoruz  buraya  yazmak anlatmak  bana  doğru  gelmiyor  
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Demedi şükür o anki sinirle söylenmişse üstelemem ama bazen farknda olmadan lan der gebertirim onu bırakmam söylesin 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
O an paylasacak kadar sınır ettiyse beni haketmiştir:))
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Şükür o durumlara gelmedim daha kavga etsem dahi buraya yazmam

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 523 göst.
4 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 449 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.