0 oy
296 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

image

Kızlar eşimin patronu bana daha iyi birşey hediye verdi yani elimde 2 tane oldu herşeyi tam sadece üstünde ki resimler silmekten rengi gitti gerçekten ihtiyacı olan birine kargo karşılığı hediye etmek istiyorum kargo ne kadar tutar bilmiyorum ama

8 Cevaplar

0 oy
(6,075 puan) tarafından
Post yukariiii
-Reklam-
0 oy
(183 puan) tarafından
Yaaa nasıl güzel bir insansın kalbinin  ekmeğini ye her zaman  :* Bende daha bugün aldım mama sandalyesi Rabbim bol iştahla kullanmayı nasip etsin
tarafından
Amin canım bir bebek sevinsin diye düsündüm
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Bende de aynısı var çok ağır değil canım aşırı bir şey tutmaz belki. En olmadı kargo değil paketler otobüsle gönderirsin biz hep öyle yaparız o daha iyi geliyor bana. Çok güzel düşünmüşsün.
tarafından
Çok sağol canım ama otobüs benin için sıkıntı bana çok uzak ve bebekle çıkabilceğimi sanmıyorum ama kargo zaten pek tutmaz diye düşünüyorum
(2,493 puan) tarafından
Hafif ya bana da tutmaz gibi geldi canım
0 oy
tarafından
Post üste çıksınnn
0 oy
tarafından
Ne güzel dusunmussun canım inşallah gerçekten ihtiyacı olan birine gider 1 kişi geliyor aklıma inşallah postunu görür 
tarafından
Dün akşam bir arkadaş yazdı kargo ücreti falan derken bir daha yazmadı. İnşAllah canım benim de öyle çok durumum yok iki tane olunca satsam 35-40 lira birşey yapıyor dedim oğlumun hayrına olsun
tarafından
Kim o özelden yaz canım
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Aynısı bizimkinden ama bende kullanmıyorum artik içinden çıkmaya calisiyo bende çevremde birine vermeyi düşünüyorum ihtiyacı olan
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Allah hayrını kabul etsin cnm ins ihtiyaç sahibi biri alir
0 oy
tarafından
Canım letgo ya ücretsiz koyabilirsin yakın olan gelir alir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
11 cevap 400 göst.
+2 oy