0 oy
1,749 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (843 puan) tarafından
Kapalılar evin icinde nasilsiniz kapalı misiniz ben yeni kapandım evin jcinde kapalı olmaya çalışıyorum ama esim 7/24 ailesiyle görüntülü konuşuyor kayinpeder dediki başın niye acik senin evin içinde kapat hamilesin birde melekler kaçar dedi tamam dedim dün de esim jsden gelmiş yemegj yer yemez görüntülü aradi başımda tülbent im yoktu çıkarmıştım bulaşıkları falan yerleştirdim dun de esim hemen beni gösterdi yine kizdi kayinpeder niye yok ben seni uyarmadim mi dedi bende esime kızdım niye beni gösteriyorsun unuttum çıkarı vermiştim her gün arayıp evi gösteriyorsun dedim ağlayasım geldi sert dille uyarınca hamileyim birde yada ben hassasım esim de mi suç esim varken kayinpeder laf söylüyor bilemedim 

55 Cevaplar

0 oy
(639 puan) tarafından
Benim kayinbabam zaten beni öyle göremez de kaynanamla konuşurken o da dedi bana evde açık mı dolaşıyorsun diye evet evde kocamdan başka kimse yok çünkü dedim ben de
(843 puan) tarafından
Bende evimdeyim kimse yok dedim melekler var görüyor yanina gelmiyor dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ev benim mahremim kayınpederime laf düşmez istediğim gbi gezerim . Burda tek hata eşinin seni ona göstermesi 
(843 puan) tarafından
Aynen hata esimde
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Ben peçeliyim evde açık gezerim. Süsümü de yaparım. Evlendikten sonra kayınbaba kendi baban gibi ben onun yanında da başım açık dururum 
(843 puan) tarafından
Benim ki ler laf söylüyor iste esimde evde acik durma bereketi kaçıyor diyro tv izleme bilmem ne hepsi bisey diyro
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla bende anlamadim canim ama kayinpederin iyiligine diyor gibi ben kötü düşündüğünü sanmiyorum
(843 puan) tarafından
Kotu düşünmekten değil de sert ve kizdi benim ki de  bisey demedi ben öyle istiyorum kimse yok baba dese olurdu
0 oy
(3,104 puan) tarafından
İlk hatayı eşin yapmış kayınbabanin tepkisini de normal bulmadım. Senin örtüne niye kafayı takmış ki. Ayrica insan evinde de rahat giyinemicekse artık yuh yani. Bende kapalıyım evde baş örtüsü takmayi birak şuan bile tişörtle taytla duruyorm. Yazın da şort askılı filan. 
(843 puan) tarafından
Aymen canim hata benim kocadan bunlar ailecek tepki tv izlemeye bile tepkiler
(3,104 puan) tarafından
Kendi kızına söylensin önce. Ayrıca evde kocan var ona süslenebilirsin. Hep kapalı olmak zorunda değilsin. Bi daha görüntülü konuşurken eşin söylesin müsait değil şuan uygun değil desin. İlla görecem diyecek hali yok
(843 puan) tarafından
Göster bakim deyince benimki gösterdi insan müsait değil der yapacak bisey yok dedi gösterdi benim ki
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kayınpedere mi duşermiş gelinin evin içindeki başörtüsü..Melekler kaçar mı başın açık diye bilmem ama kayınpederin içine şeytan kaçmış
(843 puan) tarafından
Hepsi ayrı seytanli bunların yA
0 oy
(11,242 puan) tarafından
Kız başım açık olsa babası arasa asla göstermez başını kapat diye tembihler senin eşin açık olduğunu bildiği halde gösteriyor 
(843 puan) tarafından
Aynen hemen gösterdi açığım gösterme dedim yapcak bisey yok dedi gösterdi hemen
(11,242 puan) tarafından
Yapacak bişey yok mu
0 oy
(579 puan) tarafından
Evde misafirim falan olmadığı sürece açığım canım şuan hamileyim eşimin yeğeni var mecbur kapatıyorum ama senin kocanın kalkipta babasına göstermesi çok saçma sonuçta oda nahmahrem oluyo yani kendi baban abin falan olsa neyse diyicem ama yanlış bı davranis eşinin yaptığı yani
(843 puan) tarafından
Aynen uzanırken bile anasına gösteriyor canımı sıkıyorlar Bende arama her gün arayınca da haber ver diyorum yok
(579 puan) tarafından
Valla canım bu konuyu eşinle konuş yaptığı iyi bişey değil yani benim başım açık olunca eşim gorumceme bile göstermez yanında eşi çocukları vardır diye yazmamı takarım öyle konuşurum doğru olanda bu bence
0 oy
(6,848 puan) tarafından
AA çok ayıp eşinin yaptığı. Kayinpederim köyden gelir kalmaya uzun süre asla açık görmemiştirm bizide görüntülü ararlar eşim müsait değil der hep
(843 puan) tarafından
Benim ki oyle demedi pat diye gösterdi uzanırken bile gösteriyor anasına canimi sıkıyor
0 oy
tarafından
bence eşinde suç var saçmalık resmen dikkat bende diyorum helal olmayan yada kapalı olmam gereken durumda neden evimin içinde hep kapalı durayım öyle birşey de yok eşine de ister küssün sert dille konuş o ne öyle her gün konuşma oda görüntülü hadi onları geçtim evin içini seni göstermesi manasız kusur arar gibi 
(843 puan) tarafından
Aynen zatne sinir oldum bisey deyince de kendilerini haklı görüyorlar
0 oy
tarafından
Eşin bir başkasıyla görüntülü konuşurken senin iznin olmadan özelin olduğu için seni, ortak yaşama alanı olduğu için de evini göstermesin. Bunu ona müsait bir vakitte tatlı bir dille söyle. Evde de namahrem birisi yoksa açık durabilirsin. Ki eşin, eşinin babası, baban, abin, kendi dayın/amcan/deden senin mahremin oluyor. Ama bizim örflerimizde kayınpederin yanında da kapanmak hoştur. Ayrıca evde de takvaya ayrıca dikkat etmek de dinimizce hoştur, ama melekler gelmez gibi bir söylem doğru değildir. Açık da durabilirsin.
(843 puan) tarafından
Sagolasin canım uyardım anlarsa artikin
tarafından
İnşaAllah anlayış gösterir
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Kayinbabaya noluyor anlamadim esinde seni acik göstererek cok buyuk günaha giriyor tabiki acik gezcem evde burasi benim özelim ona kimse karisamaz 
0 oy
(53,867 puan) tarafından
esinin sana haber vermeden aramasi ve seni gostermesi zaten ayri bi olay 

kayinpederin seni cocuk gibi azarlamasida hos değil 
0 oy
(826 puan) tarafından
Evim benim kendi alanım evimde istediğim gibi geziyorum tabi ki 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 953 göst.
27 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 328 göst.
26 Haziran 2024 Moda kategorisinde Havin06 (3,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 380 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 358 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,141 soru

24,068,204 cevap