0 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından

Kızlar merhaba hayırlı akşamlar size birsey danışmak istiyorm Biz aile apartmaninda oturuyoruz Kayinvalidem de arabayla yarim saatlik yolda oturuyor direk konuya gircem annemler bu gün bendeydi geldiler ablam yegenlerim flaan aksam is cikisida esim arabayi almış Kayinvalidem le geldiler kauinvalimdem hic bize ugramadan üste cıktı eltime kizi bu gün gözünden rahatsız di daha sonra eltimin çocukları aşağıya flan indiler ama kaynanamlar hiç inmedi her zaman görüşmüyorlar 2 3 ayda bir görüşüyorlar annen giderken eşime imali şekilde laf soyledi Bizimki de cevap vermedi benim cok zoruma gitti bu aksam burda kalcak yarın akşam gidicek ablamla pek sohbetleri yok daha önce sorun yaşadılar ama Annem için inmeliydi diye düşünüyorm kapidanda olsa insan bi selam verir haksız miyim sizce siz olsaniz ne yapardiniz eşim annesinin hatali olduğunu bildiği icin ses etmedi fazla simid burda kalcak yarin mutlaka gelir sizce nasil davranmalıyım teşekkür ederim.

5 Cevaplar

+1 oy
(883 puan) tarafından
Bence hiç takılma hatta o gelirse kapı caldiği gibi makara kikiki yapın yani Gülün bol kahkaha atın sesli kknusun annen hatta kendi evindeymis gibi rahat hareketler yapsın çatlasın canım bu kadar. Yükseltmeyin ve takılmayın kim ki  ablaan mı abin mi bırak ister gelsin ister gelmesin ya :))
(890 puan) tarafından
Canim annem gitti evine ama her zaman görüşmüyorlar 3 4 ayda bir görüyor yaptığı ayip değil mi kac yaşında kadın sonuçta
(883 puan) tarafından
Terbiyesizlik tabiki hiç oturmasan bile 5 dakika girip hoşgeldiniz hal hatır sirarsin kusura bakmayın işim var dersin yine gidersin ama ahlaksız olunca napcan
-Reklam-
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Kavga eder cinste değil de laf arasında sokuştur bir iki ima. 
(890 puan) tarafından
Denicem canim
0 oy
(135 puan) tarafından

Ah üzümlü kekim Kaynanalar asla degismez:ermm:

(890 puan) tarafından
Değişmiyor bacım
0 oy
(450 puan) tarafından
Ben olsam direk söylerdim dün annem geldi dibimize kadar geldin niye uğramadın annem aynısını yapsa nasıl hissederdin diye sorardım sende sor ayıp değil 
(890 puan) tarafından
O kadar zoruma gittiki anlatamam size
(450 puan) tarafından
Tabikide gider canim annene bile mahçup olursun yani
(890 puan) tarafından
Bi yanim diyo laf söyle gerekirse tartış bi yanim doyo surat as ne yapacağımı şaşırdım
(450 puan) tarafından
Bence surat asma tartışma da güzel dille kırıldığını söyle böyle yaparsan esinde rahatsız olmaz akıllı ol kız biraz =)
(890 puan) tarafından
Bacım kac yaşında kadin insan bi kapidann da olsa selam verir ağzına yapışmaz ya güzel dille bile nasil söylim anam orda kırılmış güzellikle söylesemde anlamaz o ..
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Annen evine geldi diye sinirlenmiştir hepsi aynı 

Anasız babasız sap olalım istiyorlar 

Kalbinin cirkinligini göstermiş 
(890 puan) tarafından
Haklısın bacım

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,006 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 727 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 613 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 826 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde ikiiprensesinannesi (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,445 soru

24,183,675 cevap

336,489 kullanıcı

...