0 oy
151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından
kapalı
Kızlar merhaba hayırlı akşamlar size birsey danışmak istiyorm Biz aile apartmaninda oturuyoruz Kayinvalidem de arabayla yarim saatlik yolda oturuyor direk konuya gircem annemler bu gün bendeydi geldiler ablam yegenlerim flaan aksam is cikisida esim arabayi almış Kayinvalidem le geldiler kauinvalimdem hic bize ugramadan üste cıktı eltime kizi bu gün gözünden rahatsız di daha sonra eltimin çocukları aşağıya flan indiler ama kaynanamlar hiç inmedi her zaman görüşmüyorlar 2 3 ayda bir görüşüyorlar annen giderken eşime imali şekilde laf soyledi Bizimki de cevap vermedi benim cok zoruma gitti bu aksam burda kalcak yarın akşam gidicek ablamla pek sohbetleri yok daha önce sorun yaşadılar ama Annem için inmeliydi diye düşünüyorm kapidanda olsa insan bi selam verir haksız miyim sizce siz olsaniz ne yapardiniz eşim annesinin hatali olduğunu bildiği icin ses etmedi fazla simid burda kalcak yarin mutlaka gelir sizce nasil davranmalıyım teşekkür ederim.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(1,275 puan) tarafından
Nasıl davranmak istersen sen daha iyi tanırsın neden böyle yaptığını bilirsin 
(890 puan) tarafından
Yani neden inmedi bilmiyorum gelmesini beklerdim
tarafından
Bence annemin de selamı vardı inmedin üstümde kalmasın de. Anlayana yeter
(890 puan) tarafından
Cok güzel dedin bacim saolasin
-Reklam-
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Dün akşam niye gelmedin insan kapıdan hoşgeldin ederdi diye soyle direk hiç öyle tavır falan yapma verdiği cevaba göre sende konuş 
(890 puan) tarafından
Anladım canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,480,520 soru

24,225,552 cevap

338,900 kullanıcı

...