0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar eski postumda arkadaşımla olan konuşmamızı atmıştım buraya erken doğum için hurma ye diye söylemişti bna ve sıcak suya oturduğunu söylemişti.

Bugunde konuştuk. 38+5 günlük bebek önden gidiyormuş 39+6 günlük dedi. Ve 3700 kilosu varmış doktor pazartesiye kadar doğum olmazsa sezeryan olucagini söylemiş. Bebeğin kilosu çok riske atmayalim demiş ilk defa duydum kiloya göre de mi sezeryan olma olasılığı varmış :O

6 Cevaplar

0 oy
(12,964 puan) tarafından
Yani normal doğum istiyorsa suni sancı istesin bebek 4 kilo ve üstü oldumu eve riskli olduğu için sezeryan isteniyor 
tarafından
İlk defa duydum şaşırdım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Banada öyle dediler benimkide öndeydi yok sezryan olur yok bilmem ne 

Çatır çatır doğurdum 3950 ile hicbiseyde olmadi
tarafından
Arkadaşım çok korkuyor o yüzden bnde üzüldüm sezeryan diyince .
tarafından
Yok canım ya bana iki ayrı doktor birisi özel birisi devlet ikiside aynı gün 3300dedi kilosuna. Ertesi gün doğum yaptım özelde 3950 okadar yanılma oluyor ki
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bencede. Gitnesin benım bebeğim 5 kilo doğdu vakımı çok kokaydı
tarafından
Sonunu anlamadım canım
(349 puan) tarafından
Bakımı çok kolaydı demek istemiş te helal valla ben 3570 dogurasiya canım çıktı 4. Doğumum olmasına ragmen
(3,158 puan) tarafından
Vallahı okurken bende maşallah çektim kız 5 kilo bebeği nasıl normal mi doğurdun :) bende kızımı 3.450 ömrümden ömür gitti doğana kadar
(349 puan) tarafından
3 tane doğurdum bn 3 kilolardi sancılar hariç doğum kolaydı ama diğeri çok zorladı maşallah bunyeden bünyeye değişiyor demek
(10,885 puan) tarafından
Teşekkür ederim kızlar
Bende 3 tane doğurdum maşallah en küçüğüm iri doğdu hamileliğimde çektiğim ağrılar aklıma gelince burnumun direği sızlıyo ama olsun çık şükür Rabbime evlatlarım sğlıklılar onlar şyi oksunda gerisi gelip geçici
0 oy
tarafından
Bugün konuştuk daha doktorumla aslında normal doğum yapılmaz diye birşey yok tek başına bebeğin kilosu etken değildir sezeryana dedi 

Ama 4 un üstünde olursa anneye seçenek olarak sunarım kararı o verir dedi 

Kendine güvenmiyorsa sezeryana alıyorum dedi

5 kilo doğurmuş bi gebesi bikac yırtığı olmuş ama çok ciddi değilmiş 
0 oy
tarafından
Evet canım benımkı ultrasonda 4200 görundh doktor dedı dogumu baslatalım eger normal dogum ıstıyorsan 39 haftalıktım tabı ne sancı var ne bır sey kızım kıpır kıpır ıcımde alttan muayenede 3 cm acıklık vardı dedı eve gıt bugun ıste hurma ye yuruyıs yap yarın gel gıttım acılma hıc yok agrı yok sancı yok dedı kafasıda aşagıda degıl hanı bobregımde dr stent vardı rısklı olur dıye sezeryan onerdı baska hastaneye gıttım belkı normal olur dıye orda da doktor 4 uzerı sezeryan yapayım dedı dogdugunda 4060 doğdu cok da buyuk fark yoktu ama asla doguramazdım kafası cok buyuktu kı halen buyuk 7 aylık şuan:))
tarafından
Allah bağışlasın canım ❤️
tarafından
Aminn cumlemızın
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Evet kiloya göre doğum değişebiliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 252 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 433 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Betiz (6,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 602 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Su_peri12 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,076 soru

24,106,730 cevap

332,733 kullanıcı

...