0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Oğlum üç. Ayına üç gün kalmış. En son iki aylıkken götürdüm 5200 kg mdı oğlum çok ağlak bir bebek bugün arıyor diyor nasıl dedim anne durmuyor diyor ki e zaten zayıf dedim kilosu şükür iyi sağlıklı olsun bnm için yeter ee yok zayıf nasıl olucak mış 

Sütüm de var ek gıda desen şimdi olmaz sütüm varken mamada vermek istemiyorum 

sizin bebekler nasıl üç aylık bebeğiniz nasıl 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar meraklılar kilolu olmasına ya bence gayet iyi canim klasik kaynana
tarafından
Valla kendi kızı çocuklarına çok iyi bakıyormuş çocuğunu öyle yedçrşyorki. Çocuk bir yaşında emeklemiyor hareket edemiyor kilolu diye
tarafından
Ya fos kilo neye yarar önemli olan sağlıklı olması ilerde diyabet hastası olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kilosu normal geldi bana, 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katı mi olması gerekiyordu öyle birşey okumustum
tarafından
Cnm en son iki aylıkken götürdüm 5200 Dü ben sıkıntı etmiyorum onlar ediyor
0 oy
(54,136 puan) tarafından
bi dahaki aradiginda on kilo de ne bekliyo gercekten
tarafından
Öyle diyicrm
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kaç kg doğduğu önemli meme mi mama mı önemli 3700 doğdu üç aylık 7.5 kgdu mama bebesi karşılaştırmak yanlış zaten illa kilolu bebek olacak değil belki minyon
tarafından
Cnm 3 kilo doğdu  iki aylıkken 5200 olmuştu
(13,307 puan) tarafından
Gayet iyi canım meme ile ayda 600 grdan fazla almış
tarafından
Ben zaten sıkıntı etmiyorum sağolsun lar moralimi bozuyorlar
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Kürek al ne yapicagini sen anladin kaynanana
tarafından
Hjahahaha aynen
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Mesela biz büyükler hepimizin kilosu boyu aynı mı yokk.! Ozaman çocukları niye kiyasliyoruz ki çok yanlış herkesin yapısı farklı bunu kabul etmek gerek. Ve kilolu olsa bi hastalığı olsa daha mi iyi sağlıklı bebek işte ihtiyacı olan tek şey de anne sütü zamanı gelince yerde kiloda alır büyür de üzülme annesi streste yapma 
tarafından
Ben zaten dert etmiyorum valla bnm içinde sağlıklı olsun ama bnm yerime dert ediyorlar
0 oy
(377 puan) tarafından
Şimdi 6 buçuk falan vardır şey deseydin ne bekliyosunki 1 yaşındaki bebekler bile 10 kilo hayır yanı tombul olunca ne oluyor sağlıklı olsunda tavsiyemdir bacım takma
0 oy
tarafından
Benimki kilolu idi sütümde yok mama veriyordum her ağzına gelen birsey deyip cevabını da alıyordu. Yani zayıf olsa bi türlü olmasa bi türlü 
0 oy
(69 puan) tarafından
Ya boşver kiloluyken ya süt yetmiyor mama veriliyor ya hep gazı oluyor hep ağlıyor çocuğun kilosu normal işte çok bilmişler ben oğlumun gaz sorunu yüzünden rahat uyku görmemiştim 
0 oy
(764 puan) tarafından
O kadar sinir bozucular ki. Benim kaynanam, kaynanamın kaynanası kaç kere dedi zayıf, toplu değil felan. Kilolu olunca ne olcak sanki. Sağlığı iyiyse zayıf olsun bişey olmaz aslında kafaya takmaya bile değmez de işte sinir oluyor insan. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 522 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 486 göst.
0 oy
2 cevap 235 göst.
20 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ecemelif (620 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,991 soru

24,147,800 cevap