0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
kapalı
Kızlar afedersiniz ama çişimi yaptıktan sonra canımdan can gidiyor Muş gibi sızı sürekli evye gitme isteği oluyor daha önce de oldu krem sürmüştüm yine oldu ne yapmalıyım hiç duramıyorum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani belli nedeni zaten enfeksiyon ve bnm adetime 10 kala böyle olur 
tarafından
İnsallh hamile klirsin amin:))))
tarafından
Laaannnn pissssss oğlum 20 aylık olck ama artık olabilir hahahahahah

Bn senin gibi dikkatsiz miyim der mişim:D
tarafından
Ahahha kiz benimki kaza degilki isyerek di:))) sende anca getir oglnda kocaman olmus
-Reklam-
0 oy
tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu hayırlı olsun. Kremle gecicek bişe değil. Doktora gitmelisin toz ilaçlardan filan verir
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Enfeksiyon mu acaba ya da mantar 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Enfeksiyon un vardır doktora git ilaç versin kaşınma varsada mantar olmuş olabilir
0 oy
tarafından
Enfeksiyon canım doktora görün mutlaka 
0 oy
tarafından
Enfeksiyondur bence Dr git
0 oy
tarafından
Benim de bi ara öyle oldu üşümekten oluyormuş hatta Bi keresinde kan gelmişti. Kaynanam ayrık otu kaynamış içmiştim hemen geçti. o zaman hamile değildim. Maydanoz suyu da iyi geliyordu. Ama ayrık otu gibi bi iciste geçirmemiş ti. 
(81 puan) tarafından
Canım sezeryanlıyım ayaklarim çok üşüyor ondan olabilir mi ben emzirmiyorum içsem ayrık otu
tarafından
Bilemedim ki canım bi internetten araştırma yap sezeryansin ya bişey diyemedim ama normalde olsa hemen iç derdim.
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Kum döküyor olabilirsin bwn kum dokunce oluyordu mahvolurum 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Enfeksiyon canım o
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Enfeksiyon vardır doktora gidin
0 oy
tarafından
Enfeksiyon olabılır 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 303 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 980 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,628 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 769 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,218 soru

24,069,121 cevap

330,521 kullanıcı

...