0 oy
1,187 göst.
Diğer kategorisinde (12,271 puan) tarafından
Eşimin babaannesi 95 yaşında ama kendinde bir kadındı bir anda fenalaştı 

15 gündür hastane de kalıyordu 

Kalbinden beynine pıhtı atmış 

Artık kafası gidip geliyor ve zar Zor yuruyur 

Kayipeder de ben anneme bakarım dedi bugün hastane den getirdiler ama kaynanamın suratını görmeniz lazım 

Neymiş herşeyi beğenmiyor ben bakamam diyir ama kayınpeder için sesini cikartamiyor 

Bende anne aferin ilerde sana nasıl davranmam konusunda bana yardımcı oluyursun dedim 

Düşmez kalkmaz bir Allah. Birde eşimin babaannesi kaynanam kötü yemek yaptı diye onun için dayak yemiş kadın  kusurlarını örtmüş hep 

Hiç kötü davranmamis düşünün yani şimdiki gelinleri düşünemiyorum ( kaynannam eski kadın o yüzden diyorum )  babasının kiziysa Allah rızası için eşi için bakan lar vardır tâbi onları tenzih ediyorum)

Bende sorgulama ya başladım Acaba bende bakarmiyim siz de bakarmissiniz 

37 Cevaplar

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Valla kuzum benim esımın aılesı yok desem yeri var biz nısanlandık 2 ay sonra esımın babaannesi yanı annem dedi kısı felc gecırdı bende lise sona gidiyordum neyse biz bunu duyduk gittik kızndaydı kızı bakmamıs felc gecırdı bezıyle durmus uc gun bezi kalcasından zor ayırdım o derce heryerı su toplamıs yara olmus dayanamadım esıme dedım bunu gorelım bizim orta evinde olsun Bn bakarım neyse annemi aradım anlattım annem bile dedi babamla konusmuslar babamla annem aradı dedi onların6evı sobalı gelin bizim evde bos oda var annem bende bakarım hep beraber ilgılenırız (165 kılo kadın bu arada) neyse kızı ben yollamam dıye boagırdı cagırdı Bn geldım evı hazırladım esım İstanbulda buraya babanne mızı getirdi taö 1 yıl baktım bebegın altını degıstıremeyen ben koca kadının altını temizledim yıkadım sacını taradım sol tarafı hıc tutmuyor Du herseyını yaptım sonunda ne oldu biliyor musun o kadın kızı geldı ben goturcem deıd sırf bakım parası ıcın kavga cıkardı tm al dedik halkını helel et anne bısı olur giremeyiz dedım dusunmem lazım dedi dedım ıcınden g*****o an benim ıcın bıttı cok aglamıa beni cok aradı benı busra ya goturun diye ama benim ıcın bıttı canim ıkı ay sonrada öldu zatn hemde dogum gunumdu herkeze iyilik yapılmıcanı burda ogrendım Bn kaynanan ugrasmk ıstemıyor galiba. K. B canim uzun oldu biraz 
(12,271 puan) tarafından
Rica ederim canım şuan okuyamadım ama mutlaka cvp  vericem hakkımı helal et
(4,061 puan) tarafından
Olsun kuzum ne hakkım var ki kuzum ya olsun yazarsın
tarafından
Aaa bak sen hakkını helal etmedimi neden
(12,271 puan) tarafından
Anlamadimm kuzu hepinize cvp vermicem lavabo m patladı heryer iğrenç sularla doldu
(4,061 puan) tarafından
Biraz fena aklı falanda gıdıyor Du ama onun bende hakki yok ama benim onda cok o dusun sun dunya da hakkımı helal edemedim ıkı kısı var bırı amcam bırı babannesı helallik istediklerinde helal olsun diyemedim ben
-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Her ne olursa olsun bakarim belki
0 oy
(199 puan) tarafından
Bakarım mecbur bizim nolcamız belli değil.. Karışık işler bunlar Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin canım 
0 oy
tarafından
Benim rahmetli Dedem 70 yaşında kayınvalidesini baktı kayınvalidesi de 100 küsür yaşındaydı ve rahmetli Dedem bundan 5 sene önce vefat etti hiçbirimize muhtaç kalmadı kalpten dolayı hastanede vefat etti yani bu dünyasında ne ekersen onu biçersin Dünyası
0 oy
(990 puan) tarafından
Kendide çok yaşlı bisey diyemiyorum :(
0 oy
(23,104 puan) tarafından
Ben bakmam kızları baksın bana zamanında kötülükleri oldu ağzıyla kuş tutsa sevmem g.tüne güneş soksa ısınmam nohtakom
(39 puan) tarafından
Ahahahahah :D ya burda çoğu bakmaz bakma sen bakarım dediklerine bir hafta 10 gün o bile çok. Büyük insan altı almak kişisel temizliğini yapmak her baba yiğidin harcı değil.
(23,104 puan) tarafından
Ben insan olsaydı herşeyi yapardım ama yuvamı yıkmaya eşime beni dövdürmeye çalıştı eşim tabiki yapmadı ama daha çoook kötü şeyler yaşadım şimdi herşey yolunda ve o benim için dış kapının dış mandalı o yüzden kızı baksın şuan kayınbabam hasta aramıyorm bile öldü ölcek gebersin ********
(39 puan) tarafından
Ya burda böyle rahatlıkla yorum yapan bı sen bı benimdir heralde :D
0 oy
tarafından
Kesin bakarım yaa brnim annem.elden ayaktan düşse eminim esimde bakardı . 
0 oy
(671 puan) tarafından
Valla sonuna kadar bakarım yeri geldi kızdı bağırdı söylendi yeri geldi annelik ablalık yaptı yeri geldi arkadaş oldu bana herşeye rağmen bakarım kızına bile muhtaç etmem onu Allah biliyor içimi 
0 oy
(22,056 puan) tarafından
Bakmam ben☺☺
0 oy
(471 puan) tarafından
Bende bakmam kızı baksın eltim baksın banane
0 oy
(53,810 puan) tarafından
vicdanen kapıya.koyacak halim yok belki severek isteyerek olmasada bakarim Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
0 oy
(63 puan) tarafından
Ben kendi kayınvalidem için diyorum bakmam eşime de dedim annene bababan bakmam diye çünkü bana zerre iyilikleri dokunmadı hiç bir zaman bana büyüklük yapmadılar 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Düşmanım olsa bile bakarım Rabbim kimseyi o duruma düşürmesin

0 oy
(707 puan) tarafından
Ben bakarım Allah rızası için hayatta ne oldum değil ne olacağım demeli Allah yapılan iyiliği geri çevirmez elhamdülillah 
0 oy
(39 puan) tarafından
Ya ben bakmam ya malesefki bana iyi olsada bakmam kötü olsada. Fiziksel olarak gücüm yetmez bir insana bakmaya. Yatalak olmasa da bakmam gerçi o zaman da psikolojim kaldırmaz. Şimdiki gelinlerde böyle anacım bakmiyorlar işte. Devir çok değişmiş. Nankör simdikiler görüyor musunuz.. 
0 oy
(852 puan) tarafından
Ben bakarım. Sonuçta yarın obur gün bende o duruma düşecem. Herkes ettiği muameleyi görür 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,036 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,142 göst.
24 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 387 göst.
0 oy
27 cevap 1,862 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selma66anne (781 puan) tarafından soruldu