0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından
Baktım sosyal medyada çoğu blogger bu uygulamayı indirmiş anket doldurdukca kapara kazaniyorsun ve hediye kutuları kazaniyorsun bende hemen indirdim gerçekten doğruymuş herşey tamamen ücretsiz uygulamanın adı CEVAPLA KAZAN play storeden indiriyorsunuz ben bugün 6 TL kazandimmm 20 TL olduğunda cekebiliyorsun paranı yada biriktiriyorum size de soyliyeyim dedim :))

9 Cevaplar

+1 oy
(5,268 puan) tarafından
Korkarım öyle uygulamalardan
(388 puan) tarafından
Valla kuzum bende araştırdım iyice bir sürü yorum okudum memnun olan bayaa vardı indireyim dedim bir sıkıntı yasamadim
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Yok kizz korkarım ben
(388 puan) tarafından
Ayyy benide korkuttunuz kiz
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Herşeyden korkar olduk 
(388 puan) tarafından
Kız benide korkuttunuz
0 oy
tarafından

Yüklüyorum canım şimdi. İnşallah para verirler kndrmaca değildir inşallah ❤️ ayrıca hediye kutuları kazanıyorsun demişsin. Ne üzerine bebek için mi bizim için mi genelleme bakım ürünleri mi ? Araştırdığın için soruyorum 

(388 puan) tarafından
Evet kuzum bakım ürünleri yeni çıkan ürünleri ilk biz deniyoruz
tarafından
Cevapla kazan üyesi olarak yazıyorum :)
20 tl yi ne yazık ki öyle hemen bir anda kazanamıyorsun üyeliği actigin ilk 3 gün 7-8 tl ye kadar çıkıyorsun ama sonrası şansına artık bekle Allah bekle :)

Deneme ürünleri her zaman olmuyor çok nadir olduğu zaman tam boy geliyor tek avantajı bu :)
tarafından
İlk gün 3 tl :)) ev adresi istiyor yazmadım guvnmedigimden aslında hediye gelince adresten bulacaklar ama cesaret edemedim
0 oy
(11,499 puan) tarafından

İlk önce çok anket geliyor kazanıyor gibi göründürüyor sonra anketler azalıyor ya da uygun değilsin deniliyor ya da durduk yere üyeliğini iptal ediyorlar çok arkadaştan bunu duydum ben. Bir ara da payguest vardı oda anketi yaptırıp kendini kapattı ödeme yapmadı. Çok güvenilir bulmuyorum ben

0 oy
(1,068 puan) tarafından
Evet bende kullanıyorum şuan 12 TL param var :)
(2,033 puan) tarafından
nasıl güvenilir mi
(6,074 puan) tarafından
Tc ni yazdin mi
(1,068 puan) tarafından
elis ) vallahi canım çok kez yerde araştırdım eşime danıştım çoğu insan tarafından güvenilir olduğunu öğrendim Bir deneyeyim dedim bir ay kadar oldu
(1,068 puan) tarafından
( Esra Mustafa Eren) evet canım t.c. mi de yazdım ama TC yi vermemiz de ki amaç gerçek kişi olup olmadığımızı teyit etmeleri hiçbir şey olmuyor yani çünkü herkes kaydoluyor aynı kişi birçok kez de kayıt olabilir o yüzden t.c. istiyorlar canım. Ama bir ay kadar oldu bir sorun çıkmadı anket falan veriyorlar ara sıra daha kutuya denk gelemedim
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Tc ni yazdin mi sen 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
guvenilirmi acaba   
0 oy
tarafından
Kız nerede görülmüş böyle bir şey durduk yere kim para verir ya mantıken Bence çok saçma bir durum bir düşünün yani durduk yere kim verecek sana para tc-izi falan yazmayın ha ay ya fatura çok yüksek gelir faturalıysa Hattınız ya da evinize aciz gönderiler bir şeyler yaparlar yani bulurlar sizi Ben size söyleyeyim ben korkuyorum Yani benim aklıma türlü türlü şeyler geliyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 277 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 429 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 425 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 530 göst.