0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dedim ya çocuğun dersine internet yetmiyor 1000 dk 5000 SMS Fizy dergilik TV  bipte geçerli 10 GB 

Artı 20 GB bu pakete 63 TL ödüyordum artı durdurma özeliği vergiler dahil :ermm:

Tabi yetmediği için Türkçel mobil uygulamada geziniyordum 100 GB 2000 dk 5000 SMS ve başka şeyler olan bir kampanya 69 TL onayladım geçiş yaptım meğerse aylık değil yani bir kere alacağım o paketi senelik kullanacağım şöyle her ay 69 TL yaptıracağım ama paket yenilenmeyecek neyse o sene içinde biterse de bitecek ama ben ödemek zorunda kalacağım bir şekilde iptal edildi ancak güncel kendi paketim de iptal edildi malesef dışarda pirinç ararken evdeki bulgurdan oldum kendime uygun paketten baktım faturalı ya hat kendi iptal olan paketim 100 küsur TL her ay ne saçma ama alamıyorum bile Turkcellden çıkamam malesef evimde telefon çekmiyor Türkçel bile zar zor çocuk için eğitim için faturaya geçmek zorunda kaldım ne çok pahalı ya şimdi ne yapcam kocam beye ne dicem :angel:

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bsy sorcm soru ile alakasız sen eskisin buranın demi 
tarafından
Ne alaka anlamadım
tarafından
Alakasi olmadığını zaten belli etmiştim..

Eskiden var mıydn burda yani
tarafından
Varsayalım ki vardım ;) değişen ne olacak  şöyle  
Bir var Bir yoktum diyeyim merakınız gidermiş olurum
tarafından
Değişen bsy olmyck ama çok değişik olduğun çokk blli buradaki insanlardan farkın yok yani :)
tarafından
Değişik olmam kimsenin kimseden üstün olması anlamına gelmez tabi ki kimsenin kimseden farkı yok burda aynı benim gibi sizin gibi ;)
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Çocuk kaça gidiyor canım pazartesi açılıyor bizimki
tarafından
1 ci sinif
(4,586 puan) tarafından
Pazartesi açılıyor 1. Sınıflar canım.paketlerde çok zamlanmis valla
tarafından
Malesef öyle
0 oy
(15,031 puan) tarafından
Kontörlüye geç paket yap canım. İnan daha uygun olur
tarafından
Yok kabul etmiyor bir kere sözleşme bir senelik diye mecbur bir sene kulancam öyle deniliyor
0 oy
(8,237 puan) tarafından
O paraya modem alınır kız Allah iyiliğini versin ben aciyorum valla tele verilen paraya 
tarafından
Bende meraklı değilim ama mecburi bizim internet alt yapı binaya kadar gelmemiş  hep sorun oluyor ben normalde fatura nedir bilmezdim şimdi eba ders olunca mecbur faturalaı oldum
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Çocuk derse giriyor ondan öyle eba çok net yiyor ya
tarafından
Malesef ya off napcam şaştım kaldım
0 oy
tarafından
Eve İnternet bağlatsan daha mantıklı canım aynı paraya belki daha da uyguna turkcell kazıkçı zaten 
tarafından
Ay malesef öyle ayıptır söylemesi bir güzel geçirdiler faturayı
0 oy
(53,889 puan) tarafından
turkcel bildiğin sömürüyor gecen yil zor idare ettim turkcelde
tarafından
Ay evet ya

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 593 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 958 göst.
16 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 333 göst.
3 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra. Esen12 (4,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 521 göst.
2 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,335 cevap

330,741 kullanıcı

...