0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (2,629 puan) tarafından
Bu normalmi acıyı severek yiyor bazı yemesini istemediğim şeyler için özellikle önceden acı vereyim gitsin dedim acıyı severek yiyor varmı acı seven bebek :)

2 Cevaplar

0 oy
(809 puan) tarafından
Benim oğlan çiğköfte acılı alıyorum löp löp yiyor bide dilini çıkarıyor ağzı yandığı zaman :))
(2,629 puan) tarafından
Ayy bizimki acı biber  turşusu çalıp yiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçen gün eşim çiğköfte yaptı içine bastı acıyı bastı isotu oğlum uyuyordu tepsi icerdeydi bizde eşimle sigara içmeye çıktık bir geldik tepsinin nerdeyse yarışını yemiş ter içinde kalmış gözünden yaş geliyor hala yiyor ertesi günü hastanede aldık soluğu ishal oldu poposu pişik oldu hep
tarafından
Ahshsjs :D yaaaaaaaaaaaaaa çıldırıyorum mm :D geçmiş olsun canım iyi ki bişey olmamış . Amaa çok tatliiii yaaaaaa bı an gözümde canlandı yerimmm yerimmm onu varyaaaa :D
tarafından
Ahhshahaha aşkım benim çok teşekkür ederim geçen gün de ekmek diye makyaj süngerimi kemiriyordu aklıma geldikçe gülüyoruz :Dd
tarafından
Ahahsjsjdj :D boğazına düşkün bir bebeee farketmez yiyecek olsun yeter ki diyor :D kıyamamm yaaa

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 294 göst.
0 oy
16 cevap 594 göst.
0 oy
27 cevap 1,010 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Maydonoz dereotu (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 286 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kdkdkfk (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...