0 oy
517 göst.
Diğer kategorisinde (507 puan) tarafından
Kızlar bana apartman kurallarından bahseder misiniz biraz 2 katlı bi evde oturuyoruz alt katındayım ve çok sinirle iyorum artık haklı miyim haksız mıyım bilmiyorum 

Kadın ilk geldiği gün sabah 6 da temizliğe başladı onu çekti bunu çekti neyse dedim ikinci gün sabah 8 de yine aynı yine bisey demedim evlerin tahtaları eski muhtemelen bastığı yerden güm güm diye ses geliyor ona bi lafim yok olabilir sonuçta eskiyse simdide burda saat 10 açmış müziği spor yapıyor galiba güm güm hem müzik hem ayağını yere vura vura resmen tavan sallıyor abartmıyorum video çektim atabilirim geçen günde akşam 9 da ev süpürüyordu bebeğimi uyutmaya çalışıyordum ve artık uyarma vajti n in geldiğini düşünüyorum nasıl söyleyebilirim daha hemen kötü olmakta istemiyorum  yani komşuyuz sonuçta daha tanımıyorum bile

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bencede uyar o biraz saçmalamış 
(507 puan) tarafından
Yok kız yönetici filan herkes kendi evinin yöneticisi:D
tarafından
;))) ozaman sen uyarcan mecbur bacım hit bebeğim var falan de gzuellikle şöyle
(507 puan) tarafından
Deli gibi kiz deli dana gibi sabahın köründe kalkar ordan oraya ordan oraya :D
tarafından
Kız baya enerjik zaaar;)) dana gibi o ne
(507 puan) tarafından
Tövbeler olsun iri bisey heralde :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım bu kuralları senden önce o komşuna anlatmamız lazım. 

Bizim sitenin kuralları sabah 9 dan önce akşam 9 dan sonra asla süpürge açılmaz.

Camdan ve balkondan asla birşey sirkelenmez. 

Tadilatlar pazar günü asla yapılamaz. 

Yanı topluluk ile yaşıyorsa bir insan komşularının rahatlığını da düşünmek zorunda. 

(507 puan) tarafından
Inşallah cümlemizi inşallah kiz bu dönemde en iyisi askerde olmak korona çok vurmuyor askeriyeye:D
tarafından
Eşim gitmeden önce hepimiz korona olduk :( bu yüzden 3 ay ertelendi celp dönemi
(507 puan) tarafından
Yaa çok geçmiş olsun
tarafından
Çok sağol kuzum şükür geçti
(507 puan) tarafından
Şükürler olsun
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Açık açık uyarın olmaz böyle ev sahibini uyarın yada o söylesin uyarsın
(1,345 puan) tarafından
Kendini sinir etmene gerek yok gidin söyleyin belki gerçekten rahatsiz olduğunuzun farkında değildir bizim şuan oturduğumuz apartmanda üst katımız çok ses yapıyordu gece ve sonunda bir kez uyardık o günden sonra gece hiç ses falan olmadı vazen insan verdiği rahatsızlığı bilemiyor
(507 puan) tarafından
Tabiki orası öyle ya ben kötülük olsunda istemiyorum taşınma arası dedim olur dedim illaki kadinctemizlik yapacak drdim ama farklı bi boyuta geçti artık
(1,345 puan) tarafından
Saatlerine göre yapsın işini sabah altı yedide olmaz o.iş kimsenin hakkı yok buna birşey olmaz siz uyarın bir duruma göre bakarsınız ama yapmaz uyandıktan sonra daha
(507 puan) tarafından
Inşallah bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim
(1,345 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(14,909 puan) tarafından
Akşam 10 sabah 10 canım genel kural
(507 puan) tarafından
Maşallah biz 6 da mesaiye basliyoruz
0 oy
(23,092 puan) tarafından
Sabah 9 dan önce akşam 7 den sonra gürültü yapılmaz
(23,092 puan) tarafından
Anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çocuğm en ufak sese uyanırdı yandaki komşuda çok gürültü yapardı
(507 puan) tarafından
Ya benimki zaten uyumayan bi bebek sadece gece çok geç saatte yatar ve öyle uyur yani geç yatip gec kalkar ben bebegimin uyanmasını beklesin demiyorum ama sabahın 6 si 7 si akşamın 9 u 10 unda da ayıp yani ve pazar günleride aynı
(23,092 puan) tarafından
Ayıp gerçektende konuştunmu uyardınmı
(507 puan) tarafından
Yok bugün çıkacaktım az yavaş zıpla diyecektim yani artık bebeğim uyuyordu çıkamadım ama ogleden sonra veya bi gördüğümde söyleyecem artık dana gibi
(23,092 puan) tarafından
Söle mutlaka bebeğe yazık ben çok uyardım dinlemediler kocası şarkı sölüyodu bağıra bağıra 4 5 kez uyardım anlamadı iş polise kadar gtti şimdi efendi oldular işte
0 oy
tarafından
Senin o ust kattaki b.kunu cikarmis yonetici ile konusun bence 
(507 puan) tarafından
Yönetici yok askeriye lojmanındayız konuyu üstlere taşımak istemiyorum bi ker3 uyarsam devam ederse onuda yapacam ama
0 oy
tarafından
Hem temizlik yaptı hem spor mu yapıyor kız ne enerji var onda dokunma kız yorulur bu performansa
(507 puan) tarafından
Yok ilk geldiği gün yaptı temizliği şimdi spor yapıyor kiz geldi geleli hiç bitmedi bunun enerjisi bide bir yürür ki ev sallanır tavan çökecekti yemin olsun evime düşerse görür:D
0 oy
(163,312 puan) tarafından
uygun bi dille uyar
(507 puan) tarafından
Öyle yapacam olmadı napayım çare bırakmadı
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Tatlı bir dille güzelce söyleyin belki farkında değildir sesin bu kadar gittiğinin. Komşudur kötülük çıkarmadan rahatsızlığınizi belirtin. 
(507 puan) tarafından
Evet bende istemiyorum kötülük olmasını ne güzel arkadaş oluruz belki ilerleyen zamanda
0 oy
tarafından
Kuzum sabah 9 akşam 9 arası polise bile şikayet etsen bu saatler içerisinde malesef birşey diyemiyorlar laftan anlar uysal biri ise uyar yada özellikle denk geldiğinde duvarlar çok ince çok ses yapıp sizi rahatsız etmiyorum dur umarım de o anlar bence
(507 puan) tarafından
Ay inşallah ya hayır bana kalkıp kötü bisey derse bende kendimi tutamam çünkü
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Anlamayan insan anlamıyor umarım anlayışıdır uyarınca aynısı bende de var. Gece 1 de mutfakta blendır çalıştırıyor onların mutfak çocukların odası üstü oluyor en üst kat. Daha simdi cam sildim bisey ler silkelemis bariz belli baskası olma şansı yok bir de demir gibi bişey düşmüş camın önü pas olmuş kriz geçirdim. Gece 4 e kadar çocukları koşturur paldır küldür. Uyardık insanlıkla ama anlamıyor. Hakkı ona artık helal etmiyorum 
(507 puan) tarafından
Öylelerini insanlıkla uyarmamak lazım ama neyse biz yine de çizgimizi bozmuyoruz
(12,521 puan) tarafından
Böyleleri hiçbir tür uyarıdan anlamıyor maalesef
Allah akıl fikir versin ne diym..
(507 puan) tarafından
Hepsine inşallah amin

İlgili sorular

+4 oy
21 cevap 429 göst.
0 oy
12 cevap 424 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+1 oy