0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (775 puan) tarafından
7 aylik ikizlerim var dün çok yoruldum uzanayım dedim brii oyun halısı da oynuyor. Diyeri babaannesinin kucağında ağlamaya başladı eşimin de hesap işleri vardı onu yapıyordu babanne susturamadi eşime verdi  sonra kalktım. Aldım biri uydu diyeri uyuyacaktım eşime sen uyutur musun. Çok yorgunum dedim senin g. O. T. Un geçti  çocuklardan bıktın. Bütün gün evdesin ben çalışıyorum vs laf etmeye başladı bende o zaman yardımcı al ikisiyle iki kat yoruluyorum akşama pertim çıkıyor dedim bakacak ksii Cook dedi tartıştık gece bebek uyandı bende özür diliyor seni seviyorum vs çok bunaldım ben mi abartıyorum anlamıyom çocuk bakmak gerçekten çok mu kolay aynı anda ütü çamaşır bulaşık ev temizleme yapıyorum ben kaça bolunmeliyim acaabaa

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Erkeklerin hepsi aynı cabim onalr babalığı üç beş agu gugu  yapıp kenara çekilmek olarak görüyor anne her şeyle ilgilenmek zorunda üstüne birde adama dört  dörtlük kadınlık yapmak zorunda sofrası tam olsun yatağı tam olsun her şeyi nirvana olsun ama o suya sabuna dokunmasın işte farklı olan varsada name denk gelmedi 
-Reklam-
+1 oy
(6,074 puan) tarafından

Bu erkeklerin hepsi mi aynı cümleyi kurar ya anasını satim akşam bizde tartıştık evde ne yapıyorsun ki diyor 

Bende bugün bisey yapmicam grevdeyim aksam yemek olmasında görsün ne olup olmadığını ne wc yikicam ne ev süpürecem yatağı bile toplamicam malak gibi kalsın öyle 
(775 puan) tarafından
Bana bisi yapma been gelince yaparım diyo sen oturduğun yerden çocuğa bakamıyorum işten gelince bide yemek mi yapacaksın ya
(6,074 puan) tarafından
Yapma bırak kendi istedi
(775 puan) tarafından
Yapmazsam evi b. O. K götürür içim rahat etmez
(6,074 puan) tarafından
Gelsin gorsun ne yaptigimi umrumda değil ne götürürse götürsün
+1 oy
tarafından
Biz tek çocukla yapamıyoruz eşin anlayissizmis
(775 puan) tarafından
Başta çok ilgilenirdi sonradan böle oldu
tarafından
Başta çocuk yokkendir o
(775 puan) tarafından
Yok bebekler ile çok ilgenirdi son 1 aydır azitti deli ediyor beni akşam. Olsunda biraz başımı yastığa koyayım diye bekliyorum
tarafından
O bebeği biraz. İlgisiz biraktiysan ondan değişmiştir canım onlarpndan bebekten farkı yok
(775 puan) tarafından
Evet cevabımı buldum ne yapayım hangi biriyle ilgileneceğim
tarafından
İki bebis var canım senin kendine ayıracak vaktin olmaz bir şekilde arada bir gönlünü hoş tut cocuklar uyuyunca falan yapacak bir şey yok oda biraz anlayışlı olsun ya bun sana üzüldüm iki bebeyle birde o adamın kahrını cekiyon
(775 puan) tarafından
Canım. İnan pijamalarımı değiştirmeye vaktim. Olmuyo
tarafından
Ay o kadar çok iyi biliyorum ve anlıyorum ki sni bende tek çocuk var tuvalete gidemiyorum Allah yardımcın olsun işlerini hallet çocuklar kaçta uyuyor aksam
0 oy
(163,364 puan) tarafından
yaa erkeklerin bi cogu boyle hele burdaki hatunlarin kocalari genelde hep boyle
(775 puan) tarafından
Başta çok ilgiliydi sonradan böle oldi
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Bi yürü git diyeydin seni seviyorum dediğinde lafta değil icraat lazım seven adam yardım eder mahvoluyoruz aksama kadar helé bide senin ikiz 
(775 puan) tarafından
Hafta sonu evde o kadar yormuyorlsr abartıyorsun diyor ee iki kişiyiz o zaman tabi yorulmaslzsin
(14,194 puan) tarafından
Ama markete gitsen gelene kadar 50 kere arar hadi gel diye bakamaz çünkü. Hatta bence yap bunu 1 saatliğine bırak eşine karınlarını da doyur
(775 puan) tarafından
Bu hafta sonu deneyecegim
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Canm aslinda bizden kaynaklaniyo binlari soylemelerii yanlis anlama bnde yaptim aynisini ama ogrendim. Esim gelene kafar hem cocuklara hem eve yemek camasir kndime bakim herseye yetistim esim hep mukemmel gördü. Alistirdik hep ama bnm simdi üçüncü  bebegim oldu yemek de yapmadim is de gormedim haftasonlarii halimide gördü. Bebegi basina biraktim. Eger bakarsan yemek yaparim bakarsan ütünü  yaparim dedim  inanko aksam dediki. Bn iste oturup geliyorum sen bnden kat kat daha cok yoruluyosun. Ucuncu bebegim olana kadar tam tersini soyluyodu napiyosun kii keyfin beyde yokk gibi sinir bozucu laflarr. 
(775 puan) tarafından
Hafta sonları bırakıyorum ama o zaman iki kişiyiz o zorluğu gormuyor
(4,148 puan) tarafından
Kayinvalidene mi birakiyo.
(775 puan) tarafından
Hayır hwr ağladığın da beni cagiriyir
(4,148 puan) tarafından
Anladim ins esine Allah merhamet versin canm
0 oy
tarafından
Ben hic boyle seyler duymadimmm Allah var ama 1 cocuk zorken 2 cocuk birde ikiz cok zor bunu anlamasi lazimmm 
(775 puan) tarafından
Sonradan. Böyle oldu anlamıyorum
tarafından
Belki bu ara bunaltilari vardir is guc olamaz mi konussan
(775 puan) tarafından
Konuşuyorum canım bisi yok diyor ama sorsan ondan yorgunu yok
tarafından
Olur kuzum olur benimm esim eskiden cok sinirliydi öfkeliydi.. hep maddiyattan isteki sorunundandi.. smdi maddi durum duzeldi ha isi yine sikintili ama yansitmiyooo
(775 puan) tarafından
Şükür maddi sıkıntımız yok ama anlayamıyorum onu bazen
0 oy
(1,170 puan) tarafından

İkiz bebek bakanlara hayranım ben helal olsun canım sana birde ev işinide yapıyorsan bin kez tebrik ediyorm seni. Ben tek cocukla kendimi unuttum senin işin zor kutluyorm seni <3 süpersin cok güçlü bir kadınsın maşallah. Erkekler anlamaz canm hep aynılar. Keşke ben calıssam o evde baksa evi cekip cevirse. Vallahi calısmak cok basit bende calıstım ve bence hic bişi yok bunlda erkekker cok nazlılar yemin ediyoem bazen gece uyurken yapısturasım geliyor cocuk uyumayınca :))

(775 puan) tarafından
Evet bazen diyorum otur evinin erkeği ol ben çalışayım eşim elektrik mühendisi bisi yaptığı yok çalışanları denetliyor sorsan. Bütün yük. Onda
(1,170 puan) tarafından
Aman canm bırak valla bu erkekler diyomda analaro nazlı yetiştiriyor. Ama benmki gercekten agır işte calısıyor demir bükm işi agır seyler kaldırıyorlae baya
0 oy
(980 puan) tarafından
Bakacak çok ne demek ya ben ona takıldım.
(980 puan) tarafından
İyi demişsin böyle cümle kuranlara sinir oluyorum konu çocuk bakmak değil bunu anlamıyorlar insan destek bekliyor.
(775 puan) tarafından
Bi şekilde o gün bitiyor ama dediğin gibi anlayış bekliyorum en azında o gelince bir bardak çayımı alım Bi başımı kendimi dinliyim. İstiyorum bunu bir tek isteyen ben miyim alt katta komşum bebeğine bağırıyor ondan farkın yok tabikide bebeklerine sesimi yükseltmem eşimle konuşurken yukseltiriyorim ondan bahsediyor eee bizi siz boyle yaptınız onun 1 bebeği var onunla beni kıyaslıyor
(980 puan) tarafından
Niye başkaları ile kıyaslarlar anlamıyorum Çok şükür benim eşim işten geldiği zaman kızımla ilgilenir Ben kahvemi içerim kendimi dinlerim. Yarım saat sonra o işine bakar yani bu kadar zor olmamalı.
(775 puan) tarafından
Bu aya kadar rbnde bu şekildi ama 1 aydır değişti
(980 puan) tarafından
Erkekler bizim kadar dayanıklı olmuyorlar Maalesef çok çabuk bıkıyorlar yoruluyorlar.
0 oy
tarafından
Yoruluyordur belki canım eşim de öyle vallahi 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Aksam aynı tartısma bızde de oldu. Anlamıyorum erkekler sadede dısarda calısır eve yardım etmez mı Bız 3vd3 tum gun oturuo gbı davranıolar gercekten bıktım bu tartısmadan
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Yardim etmek zorunda ne demek bütün gün evdesin sanki aksama kadar yan gelip yatıyoruz çalışan insanlar kadar bizde yoruluyoruz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 733 göst.
0 oy
11 cevap 746 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,437 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 359 göst.

Kategoriler

1,469,656 soru

24,075,452 cevap

330,903 kullanıcı

...