0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (589 puan) tarafından
Ben anlamadım kızlar birazdan sağlık ocağına aşıya gidicez ama kaş tane aşı olcak ve rota virüsü aşısı nasıl yapılıcak biz mi alıcaz onu nerden alıcaz bilgi verir misiniz

4 Cevaplar

0 oy
(7,117 puan) tarafından
Evet  canım.rotavirusu özel bir asi. Eczaneden alıp sağlik ocağına götürüp yaptırmalisiniz. Özel asi olduğu için zorunlu değil ama.
(589 puan) tarafından
Doktorumuz yazmış 3. Ayında olacakmış kaç doz olucak onu bilmiyorum ama
(7,117 puan) tarafından
Canım buz rotarix yaptırdık 2 doz. O zaten 2 doz oluyor. 3 ve 5. Aylarda yapıldı.
(589 puan) tarafından
3 doz olanıdq varmış da o yüzden dedim büyük ihtimalle 2dir bizimde ne kadardı fiyatı acaba
(7,117 puan) tarafından
3 doz olan rotateq canım. gecen sen bir dozu 250 tl civarıydı sanırım.. yanlış hatırlamıyorsam. 200-250  arası işte canım
(589 puan) tarafından
Oh maşallah ne kadar da ucuzmuş.... Neyse bakalım evlatlarımız için yaptırıcaz mecbur
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
Rota virüs özel aşı eczaneden alıp saglik ocağından yaptiracaksiniz.  İsteğe bağlı herhangi bir zorunluluğu yok rota virüs aşısının.  Ben bütün aşıları yaptırma taraftarıyım.  Rota virüsün 2 doz olanını yapmıştım.  Simdi 15 aylık menenjit aşısı var oda özel 2 yaşına kadar yapılması gerekiyor martta onuda alıp yaptıracağım. 

Doğu tarafında yaşıyorsanız özel aşılar neler ne zmn yapılıyor netten araştırın.  Çünkü genelde Doğu tarafındaki aile hekimleri özel aşıları pek söyleme taraftari değiller . Ücretli oldugu için yaptırmiyorlar o yüzden bizde hatirlatmasini yapmıyoruz diyorlar. Antep ve siirtte görev yaptik ikisinde de bilgi vermediler . Genelde ben kendim araştırın yaptırıyorum 
(589 puan) tarafından
İstanbulda yaşıyorum canım evet bende senin gibi düşünüyorum aşılar yapılmalı
0 oy
tarafından
Rota üçte vuruluyor kuzum ama 2de normal aşıları var 3un cu ayda izlem var aşı yok eczaneden rotayı alıp izlemde götür vurulur
(589 puan) tarafından
Doktorumuz yazmış canım 3. Ayda rota virüsü aşısı diye demekki önümüzdeki ay yapıcak
0 oy
tarafından

image

bak bunda özel aşı yok devlet aşıları var
(589 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 246 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 292 göst.
30 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,599 soru

24,060,927 cevap

330,144 kullanıcı

...