0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ben 83 gün oldu doğum yapalı dün akşamdan beri kanamam var adet oldum bence ama bana kaç ay boyunca adet olmazsın dediler  bende mi sorun var bilemedim böyle olan varmı normalmi deilmi acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Emzirirken düzensizlik olabiliyor canim ama düzene giren de vardır diye düşünüyorum emzirmiyorsan belki adet olacaksindir 
tarafından
Yok canım ya sadece anne sütü aliyo bebeğim mama falanda vermiyorum
(1,012 puan) tarafından
Bundan sonra ki adet düzenine göre bakarsın canım bazen düzene girdiği de oluyor ben mesela kızım Bir yaşında daha düzene girmedi herkeste farklı oluyor
tarafından
Tamm canım saol :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kırkım çıktı bir hafta sonra adet oldum kişiden kişiye değişiyor bu durum bende sadece emziriyorum
tarafından
Bana aylarca olmazsın dediler  bende ondan sordum
tarafından
Banada dediler 1 sene olmazssin emziriyosun falan ama vücut yapısına bağlı
tarafından
Doğru canm herkesin bünyesi farklı teşekkürler yorumun için:)
tarafından
Rica ederim :) hayırlı günler canım
tarafından
Hayırlı günler:))
0 oy
tarafından
40im çıktı diğer ay oldum ve o zamandan beri her ay düzenli oluyorum çok şükür eskiler işte süt Korur der doktor da bı sene düzensiz olur der ama vücut yapısı önemli
tarafından
Aynen canım vücut yapısına bağlı sonuçta herkesin bünyesi aynı değil. Aylarca olmazsın diyince bende merak ettim sordum
0 oy
(13,439 puan) tarafından
40ım cikti adet oldum oglum 6 aylik her ay duzenli devam ediyorum kisiden ksiiye degisir. Ablamda hemen oldu annemde olmus. Dun kuzenime sordum 1 sene olmadim dedi
tarafından
Bana olmazsın dedikleri için merak ettim normalmi degilmi diyene ama normalmiş şükür tek değilmişim
(13,439 puan) tarafından
Kız olmasan sikinti zaten oldugunda ne sikinti olsun :))
tarafından
Ne bilim canım ya aylarca olmazsın diyince bende merak ettim:))
0 oy
tarafından
Ben 1yil snra adet oluyom 
tarafından
Bünye ile alakalı bence banada olmazsın dediler ama oldum :)
tarafından
Evet canım bünye ile alakalı Benim iki çocukta da doğum yaptığım gün saati günü senesine adet oldum ben Şimdi üçüncüsü dünyaya geldi Daha 4 aylık 7 8 ay sonra 1 yaşında olacağı için o zaman adet olacak
tarafından
Teşekkürler yorumun için cnm. :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,857 soru

24,091,175 cevap

331,755 kullanıcı

...