0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (229 puan) tarafından
Öncelikle herkese iyi geceler hanımlar. 

Çoğumuzun burada bulunma sebebi ya çocuk sahibi olma çabası yada çocuk sahibi olduktan sonra bilgi edinme çabasıdır. Anlayacağınız o ki kimse buraya babasının hayrına katılmıyor.

Asıl soruna gelecek olursak bakın kimseden değil öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. Ben yıllar boyu vajinusmusla savaştım öyle ki evliliğim boşanma reddesine geldi ama Rabbime şükürler olsun ki atlattık ve şuan çok mutlu bir yuvamız var ve bu mutlu yuvamızı birde evlatla taçlandımak istiyoruz ve bunun içinde çabalıyoruz. Demem o ki herkes kolayca çocuk sahibi olamıyor ben yıllarımı verdim bir evlat sahibi olabilmek için benim eltim yıllarını malını mülkünü verdi evlat sahibi olmak için rabbim herkesin de sizlerin de evlatlarını sizlere bağışlasın ama bir umut olarak sizlere sorulan sorulara birazcık daha anlayışı ve naif bir şekilde cevap verirseniz daha çok mutlu oluruz belki buraya attığımız o testlerde ki hayali çizgileri görmek istediğimiz için görüyoruzdur belki de gerçekten vardır ama yoksa bile kırmadan bunu dile getirebilirsiniz biz düşman değiliz "kadının düşmanı yine kadındır" zihniyetini yıkıp kırmak için "kadının dostu kadındır" dedirtebilmek için lütfen birazcık daha anlayışı olun/olalım. 

8 Cevaplar

0 oy
(229 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sadece kendi sorduğum sorular için değil birçok arkadaşın da sorularının altında bazen saçma sapan bazen de kırıcı cümleler yazan arkadaşlar oluyor birazcık daha dikkatli olmaları için yazdım. 
(7,617 puan) tarafından
İnşallah Rabbim o güzel yuvaya topolak bı bebiş düşer tez zamanda
(229 puan) tarafından
Amin allah razı olsun canım :)
(7,617 puan) tarafından
Benimde uzun süre olmadı   herşeyi yaptırdım hiç sorun çıkmadı en son  bıraktım artık  şükür Rabbime hamd olsun oğlum oldu
(229 puan) tarafından
Maşallah rabbim acısını yaşatmasın inşallah canım :)
(7,617 puan) tarafından
Amin inşallah sana önerim sağlık sorunu yoksa her sabah aç karnına sarımsak ve coraspin yut
-Reklam-
+1 oy
(921 puan) tarafından
En yakin zamanda insallah mutluligu yaşarsin o kadar güzel dile getirmişsinki  guzel yorum yapmaya calisiyorum kimsenin kalbini kirmak istemem..
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Ne oldu ki canm
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Ben yorumlarda bisey göremedim ama sıkıntı mi oldu
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bişey mi diyen oldu cnm noldu ki
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Ne oldu hayırdır
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Bence bu çok ince bir çizgi teste bakıp birine hamilesin diye umutlandirmayi ben hiç sevmiyorum o yüzden yorum yapsam bile mutlaka tekrar dene veya kan ver derim. Zor hamile kalan biri olsun olmasın  öyle yaparım çünkü istediği cevabı alamayınca belki üzülecek içlenecek  ama hamile değilse daha büyük bir hayal kırıklığı yasayacak 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 448 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Minnosunannesi (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (155 puan) tarafından soruldu
+9 oy
38 cevap 1,438 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (3,557 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 1,233 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pamira (10,304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,005 soru

24,052,140 cevap