Öncelikle herkese iyi geceler hanımlar.
Çoğumuzun burada bulunma sebebi ya çocuk sahibi olma çabası yada çocuk sahibi olduktan sonra bilgi edinme çabasıdır. Anlayacağınız o ki kimse buraya babasının hayrına katılmıyor.
Asıl soruna gelecek olursak bakın kimseden değil öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. Ben yıllar boyu vajinusmusla savaştım öyle ki evliliğim boşanma reddesine geldi ama Rabbime şükürler olsun ki atlattık ve şuan çok mutlu bir yuvamız var ve bu mutlu yuvamızı birde evlatla taçlandımak istiyoruz ve bunun içinde çabalıyoruz. Demem o ki herkes kolayca çocuk sahibi olamıyor ben yıllarımı verdim bir evlat sahibi olabilmek için benim eltim yıllarını malını mülkünü verdi evlat sahibi olmak için rabbim herkesin de sizlerin de evlatlarını sizlere bağışlasın ama bir umut olarak sizlere sorulan sorulara birazcık daha anlayışı ve naif bir şekilde cevap verirseniz daha çok mutlu oluruz belki buraya attığımız o testlerde ki hayali çizgileri görmek istediğimiz için görüyoruzdur belki de gerçekten vardır ama yoksa bile kırmadan bunu dile getirebilirsiniz biz düşman değiliz "kadının düşmanı yine kadındır" zihniyetini yıkıp kırmak için "kadının dostu kadındır" dedirtebilmek için lütfen birazcık daha anlayışı olun/olalım.