0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde (229 puan) tarafından

Kızlar kusura bakmayın çok sık boğaz ediyorum ama ilk gebeliğim ve yıllar sonra böyle olunca heyecandan sürekli emin olmak için sormak istiyorum. Yani direkt çıkmadı ama böyle oldu yani silik sizce var olma ihtimali var mıdır daha yeni adetim bugün geçti başına böyle birşey gelipte gebe kalan oldu mu 

image

18 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Silik değil ama gördüğüm kuruma çizgisi 

Muhtemelen adetiniz gecikmedi!
(229 puan) tarafından
Adetim 23 veya 24 ama ben daha lekelenme bile yaşamadım test yaptım ve bu sonucu öğrendim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet çok hafif var 
(229 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Evet var canım silik 
(229 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(241 puan) tarafından
Gördüm canım. Hayrllı uğurlu olsun :) ama sen kan ver yine de ne olur ne olmaz
(229 puan) tarafından
Allah razı olsun canım bakalım bir daha test yapacağım sonra emin olmak için kan veririm
(241 puan) tarafından
Sabah ilk idrarınla yap canım en garanti sonuç o oluyor
(229 puan) tarafından
İnşallah yarın adet olmazsam yaparım canım
(241 puan) tarafından
İnşallah vardır canım
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Var sanki kan ver emin ol
(229 puan) tarafından
Öyle yapacağım canım
0 oy
(289 puan) tarafından

Bak canım benim adetime 3 gün varken böyleydi. Seninkiyle hemen hemen aynı. Şükür şuan 16 haftalık hamileyim. İki gün sonra kan ver. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 

image3

(229 puan) tarafından
Maşallahh maşallah umarım bende haftalar sonra başka kadınlara umut olabilmek için aynı bu şeklide sizler gibi moral verecek yorumlar yapabilirim sağlıkla gelsin evladınız inşallah
(289 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim. İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben bu testin ertesi günü erken gebelik testi de yaptım dayanamayıp o baya belli bir çizgiydi. Ama beta hcg 10 çıkmıştı. O yüzden dedim 2 gün bekle diye canım
(229 puan) tarafından
Yarın erken gebelik testi de yapacağım çıkmazsa bende beklerim artık :D
(289 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bebis :) buradan haber ver merak ederim ben :)
(229 puan) tarafından
Sanırım zaten şimdi sadece eşime ve buraya haber verebilirim  :D
0 oy
(4,645 puan) tarafından
Evet canim.baya baya var çizgi.  Istiyorsan ve hamileysen rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin...hayırlı  evlat hayırlı  kul hayırlı  ummet olsun .
(229 puan) tarafından
Amiin Allah razı olsun canım dilerim bana da isteyen herkese de Rabbim nasip eder  :)
0 oy
tarafından
Ayyyyyyy var gibi ssnkiiiiii hemen koş yarin kan ver bizide haberdar et .Allahim darısı başıma :))))
(229 puan) tarafından
Amin inşallah bu heyecanı birlikte yaşarız  :)
tarafından
İnşallah canım bu ay geçti benim artık ama inşallah bir dahaki aya :)) ama sen hemen kan ver çünkü gördüm ben çizgi bariz belli yani
(229 puan) tarafından
Yarın da erken gebelik testi yaparım varsa sonra kan veririm inşallah gelecek ay burada güzel haberlerini alırız  :)
tarafından
İnşallah canım saol güzel dileklerin için . Umarım sende hamilesindir ve sağlıklı bir bebik olur . Yarın ki gebelik testinde paylaş merak ederim ben :))
(229 puan) tarafından
Amin canım inşallah adet olmazsam atarım  :)
0 oy
(588 puan) tarafından

Resme bak cnm ilki kuruma çizgisi gibiydi akşam yapmistim adetime 6 gün vardı 2 gün arayla yaptım. Benimde ilk bu arada heyecanı bambaşkaimage

(229 puan) tarafından
Ee şimdi kesin var mı canımm
(588 puan) tarafından
Benim mi
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Çok silik var evet
0 oy
tarafından
Kan tahlili ver emin ol
0 oy
tarafından
Evet görüyorum yeni hamilelik sanki 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Hayalet çizgi var orda çok az silik 
0 oy
tarafından
Gördüm cnm hayırlı olsun inşallah 
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Siz niye bu testleri söküyorsunuz yaa benim hayatta aklıma gelmez sökmek :D kaç kişi gördüm öyle söküp bakan 
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Cizgi var fakat onemlı olan ne kadar surede cıktıgı ilk bes dk dan sonrası geceriz diye bılıyorm
0 oy
(1,421 puan) tarafından
3 4 gun sonra tekrar yap çıkar 
0 oy
tarafından
En iyisi bir kan testi yaptır canım daha kesin ve doğru bir sonuç alırsın 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 414 göst.
+1 oy
12 cevap 337 göst.
0 oy
27 cevap 1,197 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 311 göst.
25 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,836 soru

24,090,948 cevap

331,746 kullanıcı

...