0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (439 puan) tarafından
Kızlar 93 kilom var maalesef diyetisyene gitmeye karar verdim ama 1 buçuk ay sonra falan ramazan ayı başlıyor Allah'ın izniyle oruç tutacam ama diyetim bozulmuş olucak ve araya girdiği için tekrar diyete baslamamaktan korkuyorum 

Acaba ramazan ayı bittikten sonrami başlasam yoksa şimdiden başlayıp Ramazan'da ara verip oruç bitince devammmi etsem 

Ne yaparsam daha doğru olur kızlar

4 Cevaplar

0 oy
(241 puan) tarafından
Canım ramazanda fazla kilo alınmıyor ki zaten. Ayrıca şimdiden başlarsan mideni küçültmüş olursun ramazana kadar. Fazla yeme isteğinde olmaz acıkmazsın da. Yani şimdiden başlasan daha mantıklı bence
(439 puan) tarafından
Benim tam tersi oluyor canım ya ramaznda kilo. Alıyorum sahurda yiyip yatıyoruz haliyle
(241 puan) tarafından
Hmm olabilir canım bünye farkı sonuçta. Ama mideni küçültürsen o zamana kilo almazsın çok çünkü az yersin. Hem diyetisyen de ramazana özel liste vericektir zaten
(439 puan) tarafından
Tamam canım ozaman şimdi den diyet başlayım Allah'ın izni ile
-Reklam-
0 oy
(82 puan) tarafından
Ramazana kadar diyet yap ramazan gelincede orucunu tutarsın gene yediklerine dikkat edersin 
0 oy
(867 puan) tarafından

Ona göre ayarlar diyetini şimdiden başla ki vucudun az yemeye miğden küçülmeye başlasın öncesi sonrası bekliyoruzzz

(439 puan) tarafından
İnşallah canım peki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
6 cevap 391 göst.
0 oy
13 cevap 659 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 588 göst.
13 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eda00 (738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,667 soru

24,033,994 cevap

328,829 kullanıcı

...