0 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar bitcoinden para kazanmak haram mı ? 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,074 puan) tarafından
Altin yada dolar gbi bsey. Haksiz yere aldigin bi.faiz yok. Yatırımlık bsey. İyice arastirmak lazım yinede 
(36 puan) tarafından
İşte kumara giriyor gibi bişey haram diye düşündük bizde
(2,074 puan) tarafından
E altında mi haram o zaman
(36 puan) tarafından
Valla onu bile haram diyen var napicaz bilmiyorum
-Reklam-
+1 oy
(167 puan) tarafından

Borsa gibi bişey altını tavsiye ederim bende çok istiyordum elon musk 15 milyon kaybetti Bi günde 

(36 puan) tarafından
Aynen bir de riskliymis çok sanırım birden sıfıra düşmek de varmış
+1 oy
tarafından
haram ise altin da haram olmali sonucta bir yere para yatirip yukselince satmaya calisiyorsun bu dusebilirde yukselebilirde ceyrekde yuz lira dustu ama kimse ona haram demiyo tam arastirmadim ama bir yatirim araci sonuc olarak
(36 puan) tarafından
Yani tam olarak bende bilmiyorum açıkçası ama altına bile haram diyen var sırf bu yüzden
tarafından
iste tam haram denilecek bir bilgi sahibi cikmaz sanmiyorum faiz haram cunku bu inen cikan birsey bir faiz almiyorsun deger kazanan birseyi satiyorsun
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Elbette haram bir kumar sonucta 
(36 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(83 puan) tarafından

Bilmiyorum ki canım yasal bişey ama altın gibi çıkınca satıyorlar düşünce alıyorlar :unsure:

(36 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(1,585 puan) tarafından
6 ay sonra 6 milyar kazandık 4 arkadaş girdi 140 milyar verdik 
tarafından
Zarar etmişsnz  ya :/
(1,585 puan) tarafından
Evet  ya
(36 puan) tarafından
140la girdiniz 6 bine mi düştü
(1,585 puan) tarafından
Yok 6 milyar kazandık kişi başı
0 oy
tarafından

Bir bitcoin 350.373,43  nasil olcak o kadar zenginmisin

(167 puan) tarafından
Xpr de daha uygun farklı kripto para uygulmaları var ya
(36 puan) tarafından
Alt coinler falan varmış kripto para
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Haram kumar gibi tüm malınıza kaybede bilirsin çok parada kazana bilirsin helale karıştırmamak lazım evlerden ırak 
(36 puan) tarafından
Amin bencede
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Eşim çok araştırdı ve HARAM oldugunu öğrendik yapmiyoduk ama bi arkadaştan duydu eşim bakti ama haram yanaşmadık, 

Faize para yatirir gibi bise oda
(36 puan) tarafından
Aynen benim eşimde arkadaşından duymuş şimdi kendi aramızda konuşurken sorayım dedim
0 oy
(8,191 puan) tarafından
Haram kesinlikle... 
(36 puan) tarafından
Bencede
0 oy
tarafından
Haram olduğunu düşünmüyorum. Altını nasıl yükselince aldığın fiyatından 2 3 katı fazlasına satıyorsun aldığın parayı çatır çatır yiyorsan buda onun gibi birşey bence 
(36 puan) tarafından
İşte kuzum bilmiyorum ki bende haram diye düşünüyorum eşimde öyle bir de buraya sorayım dedim
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Eşim araştırmıştı çok teferruatlı konu baya ilmine güvendiğimiz hocadan baktı. Haram teşkil eden şeyler barındırmıyor ama şüpheli bi müslümanın yaklaşmaması gerekir dihe bitiriyor 
(36 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(402 puan) tarafından
Bitcoin ve altcoin kripto paralar kaynağı belli olmadığı ve miras bırakılamadığı için dinen şuan uygun değil. Ama bir muhatabı olup mirasta bırakılabilir hâle gelirse uygun olurmuş. Belki de geleceğin parası bu yönde ilerleyecek sanal para geçerli olacak. Geçen bir video izlemiştim bitcoin haram mı diye orada anlatıyordu böyle.
(36 puan) tarafından
Olabilir belkide ya evet öyle diyorlar geleceğin parası diye
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Ayyy amaaan iş yerinde babamın arkadaslari sürekli bundan bahsediyor Muş tutturdu bı bitcoin bak baba diyorum bu işte kazanmakta var kaybetmekte var sürekli kontrol edeceksin yaptırırsın 50 bin bı bakmışsın sabah o para olmuş 5 bin TL ağlar durursun diyorum altın yap koy sat yap sat en mantıklı garanti gibi geliyor bna
(36 puan) tarafından
Valla ne yalan söyleyeyim bana da en mantıklı yatırım altın geliyor
(4,848 puan) tarafından
Herzaman altına yatırım daha mantıklı bak benim dugunimde bileziklerim vardı ablamla benim aramda 6 ay var evlilik olarak önce ben evlendim ablam ev alırken benim altınları ona verdim 16 bin tuttu sonra ablam bana geri ödedi 17.500 olarak bilezik yaptı ablam bana verdikten iki sene sonra biz ev aldık satarken 30 bin TL ye sattık düşün yani 2015 den 2018 e kadar ne kadar kar olduğunu altinin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 282 göst.
0 oy
11 cevap 455 göst.
4 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
27 cevap 1,105 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde gllshbsk (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler