0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sınıf öğretmeniyim haftada 1 kez süt izni kullanmak istiyorum müdür sorun çıkarıyor sizlerde durum nasıl 

Haftada 1 den kasıt 1 gün erken çıkmak hiç okula gitmemek değil 

10 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
O senin hakkın değil mi şikayet etsen milli eğitime vs 
-Reklam-
0 oy
(163,527 puan) tarafından
sorun cilarma hakki yok ama
0 oy
tarafından
Süt hakkı hergun belli bir saat değil mi zaten. Haftada 1 nasıl oluyor
0 oy
(128 puan) tarafından
Süt izni analık izni bittikten sonra ilk 6 ay günde 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat. Haftanın bir günü değil her gün az az yani. Belki 1 gün istediğiniz için sorun çıkarıyordur. Günlük olan hakkınızı kullanmak istediğinizde de mi aynısını yapıyor ? 
0 oy
tarafından
Sendikan varsa da sendika ile görüş cnm yol gösterirler.sut hakkını elinden alamaz.
0 oy
(54,185 puan) tarafından
uyu.z müdür giciklik yapmasalar olmaz
0 oy
(262 puan) tarafından
Ben de sinif ogretmeniyim ben ucretsize ayrildim ama. Sut izni kullanabilmemiz icin din ingilizce gibi derslerin olmasi lazim ozellikle dorduncu sinif alabilirdim brans ogrtmnlerinin girecrgi dersler olablrdi. Ama normal sinif ogretmeni oldgmz icin birakip sut iznine gidemiuoruz gidrrsek yerimize kim bakacak? Mevcut nobetci ogretmen varsa tabi. Ya da norm fazlasi vs. Bir de pandemi donemi ders saatleri kisa neden sut iznine ihtiyacin var anlayamadim totalde 4 saat max durcan okulda
(46 puan) tarafından
Okulum 150 km canım belki anlamış olabilirsin şu an
(262 puan) tarafından
Anladim canim da yerine girecek ogretmen varsa 4. Sinif okutuyosan falan yani mudurun yapabilecegi bir sey varsa da yapmiyosa sikayet edersin. Yani yonetmelikte bu durumlari mudur duzenler uygun kosullar varsa tabi. Ins halledersn
0 oy
(15,249 puan) tarafından
Online devam ediyorum ben canım. Müdürün insan değilmiş yalnız. Bizde süt izni var mı hatırlamıyorum ama eğer yönetmelik var diyor ise şikayetini bildir(memura var 5 te çıkıyor diye bizim 3 te çıkma sebebi ile bir ara yargıda idi bu konu) 
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Süt izni hergun oluo aslinda 1.5 2 saat

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 303 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegull (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 718 göst.
+1 oy
8 cevap 433 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tazeanne_09 (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,430 soru

24,169,179 cevap

335,781 kullanıcı

...