0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şimdi hanımlar benim koltuklar açık gri dün foto eklemiştim krlentler hardal demiştim şimdi ben yeni eve cikicam koltuklarima farklı kırlent kılıfı alıp geçirsem yani siyah beyaz kılıf alıcam fonları da füme diktiricem ortayada simsiyah cam bir masa ve zigon 3 lu birde halim beyaz ve ala bele gri var içinde olurmu 

imagekirlent kılıfları bunlar sizce nasıl olur ya 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Veya nasıl bir kırlent alabilirim degistiricem olurmu olmazsa fikirlere açığım
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından

image

benimki bu  ordakinin mavi tonu hoş duruyolar 
tarafından
Sence benim dedim olurmu
(7,617 puan) tarafından
Hepsi güzel  olur gri tonları hoş durur ama  hardal rengi de bu gri kopsette patlar   da hoş olur benim fikrim tabikide canım  her halde güzel olur
tarafından
Ne bilim hardal gözüme alışık geldi belkide değiştirmek istedim fonda bikere diktirebilirim füme istiyom ama
(7,617 puan) tarafından
Füme fon benimde var  hoş duruyor  güzel olur  ama senin şöyle avantajın var griye hemen hemen her renk uyum saglar. Benim önceki odam füme köşe koltuk takımı füme  fön  ve rengarenk kırlent kullandım
tarafından
Peki gri koltuk füme fon farklı renk kırlent olurmu mesela turuncu veyatta zümrüt yeşili uzun vadeli kullanmak istiyorum fonlarimi
(7,617 puan) tarafından
Benim mor turkuaz mavi  yeşil kavuniçi Pembe ve açık gri renleri.  Hoş duruyor zümrüt yeşili da hoş durur
tarafından
Teşekkür ederim canım
(7,617 puan) tarafından
Dur resim atiyim
tarafından
Tamam canım bekliyom
(7,617 puan) tarafından
Attım bak
tarafından
Baktım canım tatlı duruyor gerçekten
(7,617 puan) tarafından
Yani bı öneri sana fikir olsun
0 oy
tarafından
Bence çok güzel olur bende istiyorum yeni eve geçince benim de büyük kırlent iki tane ama ben kare büyük krlentlerden olsun istiyorum kadife olsun bide  3 4 renk istiyorum isallah 
tarafından
Çok sağol canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah:)
tarafından
Seninde canım :)
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Güzel ben beğendim ama zikzak olan gözü yoruyor onu beğenmedim :ermm:

tarafından
Hoş durmayanlari çıkarırım canım deniycem yedek dursun diye bunu seçtim teşekkür ederim
0 oy
(7,617 puan) tarafından

image

boyle bu odam
tarafından
Tatlı olmuş canım gerçekten
(7,617 puan) tarafından
Renk li kullaniyom ben  diğer odam Krem mavi üzerine
0 oy
tarafından
Olur bence mis gibi olur hemde 
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 656 göst.
21 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
15 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rojdaesgin (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 443 göst.
29 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mucizebebegim (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 532 göst.

Kategoriler

1,470,880 soru

24,091,481 cevap

331,772 kullanıcı

...