0 oy
356 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bu şekilde hastaneye gitsem bakarlar mı bugün adet oldum randevum cuma günü 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ultrasonla bakmıyor mu zaten
tarafından
Yok kız alttan muayene ediyorlar :( 1 aydır randevu bekliyorum şu an devlette hiç randevu yok üstelik özelleri de uçurdular
tarafından
Kız yok alttan nere bakcak :D
tarafından
Valla mı ya ben şimdi boşu boşuna mı kaç gündür üzülüyorum :(
tarafından
Tabi alttan torbaya nasıl gidecek yol uzun sjsjsjs
tarafından
:D bu halde biek güldürdün Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Göbekten ultrasonla bakıyorlar canım annem aynı sıkıntıdan muayene oldu hatta 
tarafından
Öyle mi ben alttan bakılıyor diyorum kendi kendime kaç gündür sıkıntı çekiyorum
(1,331 puan) tarafından
Annemde stres olmuştu alttan bakıyorlar diye canım anlıyorum seni rahat ol göbekten bakıyolar
tarafından
Aynn zaten alttan bakılmanın stresi var bir de üstüne adet olmak daha beter
tarafından
Peki annenize ne demişlerdi
(1,331 puan) tarafından
Anneme çok önceden bi doktor ihtimalli konusmuştu muayene etmeden olabilir diye bunda bakmış sarkma yokmuş enfeksiyonu varmış meğer
tarafından
Hmm anladım ben de enfeksiyon zaten var ama antibiyotik kullandım geçti yine oldu ama vajinada ceviz büyüklüğünde bir et var ondan alttan bakılır diye düşündüm
(1,331 puan) tarafından
Kadın doğumcu anlar belki  onu ama mesaneye bi baksın ondan sonra çözüm bulunamazsa kadın doğumcuya git canım vajina girişinde yara olabiliyor acaba ondan mı
tarafından
Yok kız yara değil hamileyken öyle oldu 7 ay öncr doğum yaptım hala öyle
(1,331 puan) tarafından
Vajinanın girişinde mi oyle bişey bende de var da doğumdan sonra oldu benimde
tarafından
Evet vajina girişinde ama bu bendeki şey vajina girişini tamamen kapatıyor sizin dediğiniz şey nasıl peki küçük mü
(1,331 puan) tarafından
Küçük benim vajinanın girişinde altta hemen ama seninki mesane oraya dek gelir mi ki bana polip gibi geldi rahim içinde oluyor ya belki girişte de oluyordur
tarafından
Kız benimki orta kısımda ama görünüyor yani seninki büyük ihtimalle dikişlerin yanlış kaynamasındandır
(1,331 puan) tarafından
Anladım canım cuma mı gideceksin doktora inşallah güzel haberler alırsın
Güyya kontrolü falan da aksatmadım iyi dedi ama olabilir bana da tuhaf gelmişti
tarafından
Yok zaten normal bir şey bahsettiğin evet cuma gidecem kontrole inşallah zararsız bir şeydir ama bnce mesane sarkması
(1,331 puan) tarafından
İnşallah  zararsızdır canım ya sarkma oluncada amelyat olunuyo sanırım inşallah iyi çıkar sonucun
tarafından
Allah razı olsun aynn öylr mesane sarkmasıysa ameliyat şart

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
+1 oy
3 cevap 117 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
5 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glsn (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 349 göst.
23 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervetrm (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,982 soru

24,066,378 cevap

330,388 kullanıcı

...