0 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar nie böyle bilmiorum 3yil beraber yaşadık gerçi ozmnda sıkı piki değildik neyse evlendi annesiyle telde konusuyo bide demioki yengemede slm soyle çocuklar napio hiccccc sanki bn biz napmisiz ona anlam veremiyorum arama sorma zaten yok eltimde öle arayıp sormaz bn gorumceden zaten kıl kaptimda eltiyle i olmak istiyorum arayıp konuşma flan ama oda sanki kafa dengi bulmuo gibi bni  eşim 3kardes ikisi akrabayla evlendi bn yabancı galiba oyuzden dislanyorum die düşünüyorum

6 Cevaplar

0 oy
(4,849 puan) tarafından
Kıskanıyordur nett
tarafından
Gorumcemi yok ya neyimi kiskancakki
(4,849 puan) tarafından
Ah cok iyi niyetlisin:)
tarafından
Bilmem ama bn kiskandini dusunmuom kıskanılacak n varki kıskansın o bnden da rahat bnm başımda kaynana var hiç yoksa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız git işine ya ne güzel işte uzak dursunlar senden sen de onlardan uzak dur ben eltimle yakınım da ne oluyor sürekli arkamdan dedikodu yapıyor yalan yanlış şeyler söylüyor sözde iyiyiz ha bir de durmadan bir şeyler istiyor gelirken şunu alın bunu alın diyor bize boşver ya uzak dursunlar daha iyi
tarafından
Aslında doğruda böylede dislanilmis gibi hissediyorum bikeresinde görümce aradı elti kaynana kayin herkesle konuştu bı bni secmisti
tarafından
Ben de dışlanmış gibi hissettim hep hala da öyle hissediyorum ama takmamaya çalışıyorum ben kürdüm onlar arap ben ne konuştuklarını bile anlamıyordum yeni yeni anlıyorum hiçte takacak bir şey değil boşver benim de eltim akraba ben yabancıyım üstelik benim eltim 10 yıllık evli ben 2 aradaki farkı sen düşün ona tabiki de daha yakınlar ama ben takmıyorum
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Niye görümce gelinle samimi olmak zorunda mı? Bende abilerimi arıyorum aklıma gelirse sorarım eşlerini gelmezse sormam ne var bunda bütün gün oturup onları düşünüyor değilim ya 
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Amaan bosver   
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Aman boşver takma 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kayıp değil senin icin boşver kafana takma

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 208 göst.
26 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,771 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 133 göst.
24 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde incitanem (8,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,477,663 soru

24,186,850 cevap

336,693 kullanıcı

...