0 oy
646 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

3 gundur ishaldi disten oluyor sandim bugun boyle kan gordum . 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Verdiğin bı besine alerjisi olabilir
tarafından
Doktora attim dedi yedigi bisey alerji yapiyor olabilir anne sutu aliyomu dedi .yok dedim. İlac verdi gerekirse alerji testi yapariz dedi . Canim cok sikildi ikinci defa kaka yapti yine var kan
-Reklam-
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Çoğu bebekte oluyor bu canm verdiklerine dikkat et devam ederse alerji testi yaptir 
tarafından
Bugun yine cokelek verdi az bisey . Bu dikkat ettigim halim. Sonradan aklima geldi
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Bizim bi arkadasin bebisinde de böyle oluyordu. Süt  ve süt  ürünlerine  alerjisi  varmış  arkadasim çocuğu  1 yasina gelene kadar yemedi süt  ya da süt  ürünü. Icinde süt  olan bir şey  vs...
tarafından
Gecer insallah ya morelim cok bozuldu
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Dun bizimde basimiza geldi

İshal ve kusma varsa enfeksiyon kapmiş yoksa soguk alginligindan oluyor dedi doktor bize toz seklinde ilac yazdi suyla karistirip verdim papatya cayiylada lavman yap dedi doktor bide 2gun haslanmiş yiyecekler ver dedi..bu gun cok sukur iyiyiz
tarafından
İshal var kusma yok .bize biogaia verdi bagirsak duzenleyici galiba
tarafından
Gerekirse alerji testi yapariz dedi
tarafından
Canim acaba sizde kabizliktan catlakmi olustu
(6,679 puan) tarafından
Yok canim kabiz deyildi aksamdan ishal olmusdu sabah bi baktim pihti seklinde kan resmini atdim doktora ates yada kusma varmi dedi hayir dedim o zaman korkma soguklamiş dedi ilac yazdi bide lavman..ilacdan sora yine ishal olursa hastaneye gel dedi cok sukur olmadi
tarafından
Cok sukur gecmis bizimde gecer insallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 422 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
0 oy
4 cevap 336 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.

Kategoriler