0 oy
910 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaslar sizin de ablaniz size surekli laf sokar mi

Benim bir ablam var idare ettim ettim en sonunda patladim actim teli soyledim herseyi valla biktiydim daha da ömrüm hayatımda konusmak istemiyorum. Cunku sinirlerimi bozuyor. Konu şu yok cocukli karinin elinden yemek yenmez eli pis olur yok... yok benim cocugum ayakta bile duramicak kadar zayifmis yok sen daha cocuk yaoma bakamassin. Cocuga iyi davrnm simartma ilerde senin gibi olur ben ufakken asiymisim biraz ama suan oyle durumum yok. Boyle hep konusur daha da cok var ya dalga gecerek konusur yada asagilayarak birde diyor senin cocuk akillsiz artik dayanamadim valla siz olsaniz ne yapardiniz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi dayanmissin vallahi düşman ocaktan çıkar derler al örneği
tarafından
Ayy sorma bacim vallahi oyle insan yabanci kisi yapmaz bu yaptıklarını burdq kisa anlattim daha neler neler yapti
-Reklam-
0 oy
(82 puan) tarafından
Bende tepki gösterirdim ablam yok ama bu şekilde davrandığında mesafe koyardım 
tarafından
Aynen bende koydum mesafemi aramiyorum daha
0 oy
(613 puan) tarafından
İnsanlara hiç tahammülüm kalmadı. Değil ablam anam da olsa.. Seni strese sokmaya kimsenin hakkı yok. 
tarafından
Aynem valla canım ablamdir deyip alttan aldim ben alttan aldikca her defasında ezdi birde 6 aylik hamileyim strese sokuyor daha aramicam konusmicam soyledim soylicegimi
(613 puan) tarafından
Onsuz daha mutluysan rahatına bak canım
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Tepkini göster ama ablayla küslük olmaz o farkında değildir seni üzdüğünün tahminimce sen açık açık zoruma gidiyor böyle konuşman de
tarafından
Kimileri. Bile bile insanları kırmayı seviyorlar. Bu bı gerçek. 8 aydır görüşmüyoruz bizde cnm eşim izin vermiyor verse belki barışır dik ama eşim ağır basıyor
tarafından
Dedim soyledim canim ama soylediklerinden hic pisman degil kendini hakli goruyor halaa hamileyim birde insan bu kadar ustune gidilirmi zaten sürekliliği sancilarim oluyor
(2,481 puan) tarafından
Hı uyardıysan yapacak bişey yok kuzum onun ayıbı konuşmayı kes çok ayıp bişey yaptığı ki sen hamileymişsin bunu ablanda olsa yapmaya hakkı yok
tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
tarafından
Biz buna aşağılık kompleksi diyoruz canım 
tarafından
Oyleymis canim bende yeni ogrendim
0 oy
tarafından

Valla cnm benim ablamda buna benzer di bana değil ama eşime. Söylenirdi simartma yüz verme her istediğini alma gezmesine izin ver kartlarını elinden al daha neler neler. En son eşim saygısını bozdu evime karışma. Diye bağırdı. Ablam eşimi dövmeye kalktı. Sonuç 8 aydır. Görüşmüyoruz.   Eşim izinde vermiyor. İzin verse belki de barismistım ama eşim ağır basıyor

tarafından
Valla canim daha once de yaptı tamam dedik baristik ama yine ayni huylu huyundan vazgecmiyor hic . Ama kendi cocuklarina toz kondurmaz daha 2 yasindaki cocugumla alay ediyor insan yegeniyle boyle alay edermi
tarafından
Terbiyesizlik cnm ablanda olsa hadini bilmesi lazım mesafeni koy
tarafından
Oyle yaptim canim koydum mesafemi.
0 oy
tarafından
Niye elimizden yemek yenmezmiş  ablana sorsana kendi g.ötünü  neyle yıkıyor kurban olsun çocuğa
tarafından
Ayyy sorma canim birde herkesin icinde dedi bana cocukli karinin eli b.k olurmis diyor. Yoo dedim ben her bez degisiminde elimi yikiyorum.dedim yok yenmez diyor sanki elimde b.k geziyom herkes bilir beni duzenli temiz pimpirikli oldugumu
tarafından
Allahin yarattiğı küçücük bir can bir melek bebek ler ne pisliği olacakmiş
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Benimde başim da var di bitane konuşmuyorumkafam rahat kim olursa olsun beni kirmaya kimsenin hakkı yok çok iyi yaptın herkes yerini haddini bilsin 
tarafından
All benden de o kadar ben sustukca icime attikca millet daha da ezmeye kalkiyor. Biktim valla daha kimseye ezdirmicem kendimi kim olursa olsun.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 341 göst.
0 oy
11 cevap 432 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde geberikgelin (3,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,799 soru

24,144,992 cevap

334,630 kullanıcı

...