0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Bugun ilk defa hastaneye gittim normalde 6 +6 haftalık olan bebegım 3 haftalık cıktı keseyı gorduk cok sukur ama kalp atisi ıcın ıkı hafta sonra gel dedi sizce normal mi 4 hafta geriden gelmesi doktor dedı yumurtalamadanda olabilir besl3nmemesınden de olabilir eger iki hafta sonra kalp atisi olmazsa terslik var dedi folıkasıt progestan vitamin verdi benim gibi olan var mı acaba aranızda

7 Cevaplar

0 oy
(4,098 puan) tarafından
Devlette mi gttin ultrasyon bazen yaniltyor farkli doktora git bence
(51 puan) tarafından
Ozelle dalında cok iyi doktor
(4,098 puan) tarafından
Sen doktor degistr cnm insallah bisi yok
(51 puan) tarafından
İste doktorun ıkı tane hastanesi var eskisine gittim 15 gun sonra yeni hastaneme gel oradaki ozel ultrasonlarla bakıxam dedı
-Reklam-
0 oy
tarafından

1 ..  3 haftada kesenin görünmesi imkansız. 

2. ... Ya doktor da problem var 

3.... Yada cihazdan kaynaklı 

(51 puan) tarafından
Oyle dedı bilmiyorum bende
0 oy
(12,521 puan) tarafından

3 haftalık kese görünüyor mu kız :ermm: gec döllenmedir belki bekle canım bir sey olmaz Allahın izni ile 

(51 puan) tarafından
Insallah
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Son adet tarihin ne canım daha yenidir geç dollenme dir 
(51 puan) tarafından
6 ocak
(1,635 puan) tarafından
Olsun canım sağlıklı olur inşallah korkma
0 oy
tarafından
Var geç döllenme olmuştur. Bazı insanlarda yumurtlama 21 günde değil de 28 günde 30 günde bir oluyor. Bende pcos var yumurtlama tarihi de daha geç olduğu için adet tarihinden daha geç geliyodu adete göre 7 haftalık mesela ama ultrasonda 3,5 4 haftalık çıkıyodu.gec döllenme olduğu için ultrasona göre hesaplandı adet tarihine göre değil .doğum da ultrason tarihine Göre oldu şu an iki yaşına girecek:)
(51 puan) tarafından
Yani ben adet tarihine gore 7 haftalık mı hesaplıcam kafam cok karısık 3 haftalık diye mı
tarafından
Hayır ultrason tarihine göre hesaplayacaksin.zaten gittiğinde yine öyleyse geriden geliyosa adet tarihini duzenleyecekler.mesela ben 15 hazirandi 4 temmuz yaptılar .öyle değildi ama yaptılar çünkü çocuk o zaman olmuş.
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim 3 haftalıkken mümkün değil kesenin görünmesi benimki geç döllenme olduğu için son adet tarihine göre hesaplayamadı cünkü idrarda çıkmıştı kanda da vardı ama değerim düşüktü o yüzden kese de yoktu beta üzerinden anlamaya çalıştı 3000 olduğu halde kese görünmedi bence doktorda problem var seninki en az 5 haftalık bence hatta 6 bile olabilir bence tek doktorla kalma başka hastaneye git 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Benim kesem 4 haftalıkken gözükmüştü ama 3de gözükür mü acaba
(51 puan) tarafından
Bilmiyorum ki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
2 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
15 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifhanim0101 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,586 soru

24,100,650 cevap

332,396 kullanıcı

...