0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
hepinize merhaba hanimlar istanbulun kritik illerinden silibri abcilar kucukcekmece oncelikli olarak 20 yas ati binalar icin.ornek alimi yapiliyor ben avcilarda binadan ornek alindi bize riskli mi dilmi cikacak denildi ama 153 aradim sadece sizin bina degil bolge gibi dusunun bu alan reskli gibi bir sonuc cikacak sonra siz dilerseniz belediyeye para verip binaya baktirabilirsiniz falan dedi yanii bu durumun isleyisini bilen varmi anlamadim normalde bina riskli cikmak zorundasiniz demesi gerek ama bolge deyince is degisti cocugu on.kayit yaptiricam ve evden cikarsam baska bolgeye gidebilirim durumu bilen varmi

1 cevap

0 oy
(13,441 puan) tarafından
Canim soyle oluyo bende avcilardayim. Sizin bina riskli diyolar mesela size sonra bir müteahhitle anlasiyorsunuz o size fiyat teklifi yapiyor. Iste kabul ederseniz basliyor islemlere şu zamana kadar bosaltin yikilacak deniyor. Herkes bosaltiyor. Ustune ortalama 200.000tl para isteniyor. Kendi eviniMi bilmiyorum. Bazi kosullari var muteahhit size ev yapilana kadar aylik 1000 tl olmasi lazim kira yardiminda bulunuyor. Sizde istediginiz baska bir yere tasiniyorsunuz eviniz yapilana kadar
tarafından
yaa bende oyle biliyorum simdi testi devlet yaptigi icin yapanlar once boyle bilgi verip ornek aldilar sonra 153 deki kisi sonuc icin arasigimda sadece sizin bina.olarak dusunmeyin bolge bazli olacak sonuc dedi yani o zaman tutup binami baktirmam gerekecek falan saniyorum yani burasini cozemedim
tarafından
ayrica sizin taramanizi da istanbul buyuksehirmi yapti sizmi yaptirdiniz cogu yenilenen kendi talebiyle yaptirmis digerini duymadim daha
(13,441 puan) tarafından
Nasıl yani canım yengemlerinde oyle hemen evlendirme dairesinin yaninda binalari yikildi. Ayni sekilde belediye bakti. Yikim dedi ciktilar yikildi.
tarafından
hadi ya bende basta oyle biliyordum adam sonuc sizin bina degil komple bolge olarak cikacak dedi ne bilim bende anlamadim bir oyle diyorlar bir boyle
(13,441 puan) tarafından
Valla duymadim hic simdiye kadar komple bolge yikilani
tarafından
saol cnm ben bir daha bir sorayim en iyisi araliktan beri.sonuc cikmiyo bakalim insallah bisi.cikar
(13,441 puan) tarafından
Sen yine ayni cevredemi ev bakacaksin canim o yuzdenmi soruyorsun
tarafından
eger cikin derlerse belki baska bir bolgeye gideriz cocukta orda okula gider falan diye dusunduk ama mecbur kalirsak oyle yapacagiz ev babamizin yani kendisi yaptirip bize birakmayada bilir
(13,441 puan) tarafından
Hee anladım canım yani her halukarda kirada olma ihtimalin varsa ileriyi dusunerek bi yere tasin bence. Nerde ev :) bizde kentsele gidecek ev bakiyoruz
tarafından
cok tesekkur ederim cnm.hakkimizda hayirlisi olsun insallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,355 göst.
6 Şubat 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Kurgucubiri (9,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
15 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
30 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,175 cevap

334,356 kullanıcı

...