0 oy
909 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar hep eş için soruluyor. Bende böyle sorayım dedim. 

Kaynanız bir günlüğüne burayı kullanmış olsa diğer kaynanalara nasıl dert yanar :D

Ben başlıyorum :)

Hanımlar benim gelinim çok tripli. Ne desem alınıyor , hemen küsüyor  ne yapmam lazım dayanamıyorum artikkkkkkkk  :D

Not : GERÇEKTEN AĞIR TRIP ATARIM :)

30 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Dert yanmaz herhalde hep iyi savunur beni diye düşünüyorum :)
tarafından
Oda güzel :)❤
(39 puan) tarafından
Ay hala saf ve temiz kalanlarımizda varmis :)) inşallah yakalamazsin arkandan konuşurken :)
tarafından
Insallahhh  :)
(1,585 puan) tarafından
İnşallah konusursada kendine konuşur çokta tın canım :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tripli insan çok kötü kuzu ne varsa söylemek içinde olanı en güzeli zamanla trip atana karşı insanda bi soğukluk oluyor.. Benim kayınvalidem olsa benim gelin çok geveze neyle kapatabiliriz ağzını diye sorar:D
tarafından
Ben lafımı söylerim sonra da arkamı döner giderim. Içimde asla tutmam yavrum ya. Oda bundan dert yanar. Yaptı yine tribini der. Benim tripten kastım bu. Iki elimi bağlayıp somurtmak değil.
Ooo olsun çeneli insanı ben çok severim  :)❤
0 oy
tarafından
Benim s.lak geline ne desek küsmezdi evimize gelmez oldu 5 dk yerin de durmayan cocugu var ama olsun gene de evimin işini yapsin yap diye tenezzul edip demem ama laf arasin da hep ima ederim  benim istediğim kalıba girmeli derdi 
tarafından
Ay sen ölme emiiii  :) akşam akşam güldüm vallahii  :)❤
tarafından
Oyle ama kiz :))
0 oy
tarafından
Benden once kocasindan dert yanar bencee :)
tarafından
Boşver ona sarsın o zaman :)
0 oy
tarafından

Benim bı gelin var düşman başına.  Suratıma bakmaz elimi öpmez. Beni oğlundan kopardı akşama kadar gezer oğlumun paralarını yiyor hep bana vermez. Hayatta alttan almaz yüzsüz herşeyi söyler kardeşleri küstürdü 

Oğlumu bu karıdan nasıl kurtarırım. 

DAHA SAYAYIM Mİ

tarafından
Aman yavrum dur dur.. Linç yerdi o zaman oh iyi de olurdu :D
tarafından
Yemezdi kız eminim bir çok kayana nasıl yuva yıkarım derdinde derdinde
tarafından
Allah kalplerine biraz iyilik versin öylelerinin
0 oy
(163,312 puan) tarafından
ben oglumu paylasmayi hic istemiyodum nasil yapti bilmem ama oglumu kendine bagladi haa bu arada ben cok zenginim arabam son model demesse bende sevda degilim
inan ilk diycekleri bu snr kendini over soyle zenginim su kadar evim var kiracilarim var falan isi gucu kendini yuceltme
tarafından
Söyle ona kefenin cebi yooook
konusmuyorum ben
tarafından
Benimle konuşuo sevdo:))
Tşk ederım vuslatımm
Sende öylesin ve Sevilion ❤️
tarafından
❤❤❤❤ sende canım
0 oy
(5,213 puan) tarafından

benimkide soğuk nevale der kesin. haberi yokki bazı hareketleri ve konuşmalarından sonra o hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalışıyo ama ben araya mesafe değil buz dağı koydum:D

tarafından
Aman yavrum asilmasin o dağlar ferhat gibi :)
(5,213 puan) tarafından
bu saatten sonra yiyosa aşsın kaale alan yok onu :D
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Allah razı olsun ondan daha ne yapsın kocası asker tek başına uğraşıyor der
tarafından
Oy canım ❤
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Asla dert yanmaz :) çünkü hiçbir kırgınlık olmadı 
tarafından
Çok güzel canım daim olsun ❤
(8,579 puan) tarafından
Insallah bebegm
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Benim gelinim 1 tane 2. Si yok derdi;) 

Tek gelinim 
tarafından
Masallah canım:)
0 oy
(3,101 puan) tarafından

"Çok inat anam cok inat.soguk gülmeez.

Bize isinamadi ki hala.bi gelip kalmaz.aramasam aramaz."   Ha birde benim gibi kaynana yok walla biyerde bulamaz :angel:
tarafından
Ooo :) hint kumaşı yaniiiii
(3,101 puan) tarafından
Öyle öyle :)
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben hakkimda kotu sey dicegini sanmam bende onun hakkinda kotu soylemem kizdigimiz kirildigimuz seyleri de birbirinize nazikçe soyleriz zaten yani :)
tarafından
En iyisi canım:)
0 oy
tarafından

Hanımlar benm bir gelinim var. Oğlum onu seviyor. Hep onunla kalıyor üstüne üstlük iki de çocuk yaptı :dizzy: ne yapabilirim

tarafından
Ay istemsizce güldüm Allah affetsin  :)
tarafından
Aynen öyle valla :D
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Gelin olucak yılan oğlumu hep dolduruyo onun yüzünden oğlum bize gelmiyo torunuma hasret kaldım gelinim evde diye oğluma da gidemiyorum bu durumu nasıl aşabilirim gelinime ne yaparsam oğlumun yakasını bırakır :D:D

tarafından
Hossssst :) :D
(9,610 puan) tarafından
☺☺☺☺ biraz zor bırakır yakasını ☺☺ çok şükür ki böyle sorunlarımız yok ☺
0 oy
(13,438 puan) tarafından
Kaynanam genelde kimse hakkinda konusmaz benim hakkimda hic konusmaz Allaha sukur bi sikintimiz yok
tarafından
Masallah canım :)
0 oy
(747 puan) tarafından

Aynen şöyle der "Gelinime birşey demiyorum onunda oğlu olacak" :D çok iyidir valla dertleşiriz kocamı çekiştiririz ama oğğluna bişey deyince alınıyor gibi seninkide doğacak diyor :) Onun dışında mikkemmmel kaynana <3

tarafından
ALLAHIM daim etsin inşallah canım ❤
(747 puan) tarafından
Amin Cümlemizinkini İnşallah
0 oy
tarafından
Anne sigara kahve yapalım gel diye beni çağırıyor.. sigarayı bana aldırıp kahveyi bana yaptırıyor çok yüzsüz yüzsüzlüğünü kabul edip ne kadar yüzsüz bir gelinim dimi deyip kahkaha atıyor.. seviyorum ama nasıl başa çıkarım olurdu herhalde agagsaga :) tek kavgamız kahveyi bu sefer kim yapacak olurdu. Kimi zaman da yakınımızda Starbucks var gelirken ordan alırdı çok özledim ya❤️❤️❤️
tarafından
Aaayyyyy maşallah en büyük derdiniz bu olsun yavrum ❤
0 oy
(181 puan) tarafından
Beni hiç aramıyor önceki.gibi değil nişanlilik dönemlerinde daha iyiydi daha farklıydı güler yüzlüydu şimdi somurtuyor :) bunları eşime söylüyor eminim buraya da yazardı :) 
tarafından
Baksen kayganayaaaa  :D
(181 puan) tarafından
Evet öyle dolduruyor oğlunu oğlu bana kızsinda yola geleyim diye daha çok bekler kendine güler yüz ne yok :)
tarafından
Keşke hiç böyle şeyler yapmasalar ama duramıyorlar galiba :)
(181 puan) tarafından
Aynen canım malesef
0 oy
(53,809 puan) tarafından
ben hic kiskanmam gelinlerimj diye baslar benimki ☺️☺️☺️
tarafından
Ama içten içe kıskanır mı acabaa  :)
(53,809 puan) tarafından
aslina bakarsan çok iyi Allah razi olsun hele burdaki kaynanalari okuduktan sonra melek diyebilirim de nedense hep boyle diyo kiskanma degilse özeniyo sanirim ☺️
0 oy
(469 puan) tarafından
Oğlumu sevip saymış gelmis bizde sevmek zorundayız.ben onunla arkadaş olasm var ama olmaz benim gelin beni begenmez hemde yemek yaparken eli biraz kısmiktir azıcık yapar.pek bizi kale almaz benimsemez gbi eder.benim gelin genede iyi her iş elinden gelir derdi.

Gördüğünüz gbi ikilemli oynayi çok sever.10 kişilik yemegi 3 kisiyede yapar kendisi aşırı sisman.biz üç kişilik yemek yapinca az buluyo kendince doymuyo .ona kalsa kısa,şişman , bilgisiz,millet öyle der düşünceli ama yüksek maaşlı birini almak isterdi eminim!
tarafından
Heyy maşallah
(469 puan) tarafından
Kaynana postu grunce dayanamıyorum:)) içimdn canavar çıkıyor
tarafından
Ama nasıl birikiyorsa işte insan patlıyor

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,169 göst.
0 oy
4 cevap 217 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu