0 oy
1,462 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından
tarafından kapalı

Ya ben Edebiyat fakültesi okuyordum sonra yarıda bıraktım okulda yanlış yazma konuşma gibi bi seçeneğimiz yoktu şimdi burda görünce gözüme gözüme batıyor hepsi değil tabii ki anlatım bozukluklarına falan değil de ne bileyim böyle aşırı olanları irite ediyor :)siz de böyle misiniz?

Arkadaşlar güzel ve iğneyelici yorumlarınız için teşekkür ederim ukala diyen oldu ego tatmin ediyor diyen oldu ben aşırı yanlışlar gözüme batıyor demek istedim Allah hepinizden razı olsun ki hepiniz benim sayemde Dil bilgisi çalışmış oldunuz sırf benim yanlışlarımı bulup linç etmek için burda hep görüyordum  bugün bu uygulamanın gerçek yüzü ile nacizane karşılamış oldum ben asla hata yapmıyorum demedim hatalar gözüme batıyor dedim üzerine alınanlar mı desem durduk yere çekemeyenler mi desem bilemedim hemen saldırıya geçtiler sadece esefle kınıyorum cevap veren iyi niyetli arkadaşlarım hepinize teşekkürler daha fazla üzülmemek için yorum okumamaya karar verdim k. Bakmayınız lütfen

notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık post

48 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından

Olunabilir olsun da gerisini ben halladerim :D

Filozof olacak halimiz Yok 

-Reklam-
0 oy
(2,380 puan) tarafından
Hadi yazım yanlışını geçtim herkes bütün imla kılavuzuna uyacak diye bişey yok. Ama kimisi hiç yazamıyor. İlk insanların çivi yazısı gibi anlamak mümkün değil 
(167 puan) tarafından
Evet bende onu kastettim
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Ben de bazilarina cok takılıyorum cnku okuduğumu anlamıyorum resmen..birkac kez okuyorum resmen..
(167 puan) tarafından
Evet ya defalarca okuyup anlamıyorum bende
(3,074 puan) tarafından
O zamn da diyorum yani bu yaşa gelene kadar hic mi kitap okumadiniz hic mi bir sey ögrenmediniz..insaniz illa ki ufak hatalar yapariz ama bazisi resmen katlediyo
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Fakat başlıkta burda yazmışsınız burada olması gerekiyor . :) Bazen hızlı yazdığımda yanlış yazabiliyorum
(167 puan) tarafından
Onlar ufak şeyler diye düşünüyorum bazı kelimeler okunduğu gibi çıkıyor :)
(1,288 puan) tarafından
Bence gayet önemli tek bir harf bile çıkması kısaltmalardır zaten türkçeyi katleden ki siz fakülte okumuşsunuz birde :)) 1 harf 2 harf derken türkçe elden gider
(1,288 puan) tarafından
Dedigim gibi ben çok dikkat edemiyorum ama sizde pek ediyormuşa benzemiyorsunuz açıkçası :)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bende  gillere takılıyorum annemgil kaynımgil kaynanamgil eltimgil :D 
(167 puan) tarafından
Hahahha gil mi
0 oy
tarafından
Birisi birkere pisküt yedi  kaynanam bana vermedi ben çok severim pisküt dedi yemin  ederim yarım saat düşündüm en sonda yorumları okuyunca bisküvi olduğunu Anladim.
(167 puan) tarafından
Ah ahahhaa en çok buna güldüm
tarafından
Valla ya bisküviyi bilmeyecek kadar da cahil degillerdir
0 oy
(54,137 puan) tarafından
sesli harfleri yazmayanlari dovesim geliyo☺️
0 oy
(18,666 puan) tarafından
Ayni postu bende açmıştım bir zamanlar. Özellikle nokta konulmadan yazılanları hiç anlamıyorum. Nerde duracagimi bilmediğim için tek nefeste okuyorum hepsini 
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Sizde değil "siz de" :D

0 oy
(1,077 puan) tarafından
Bende çok takılırım. Elimde değil. Bazen klavye hatası oluyor da bazıları da bilmiyordur. Yapacak birşey yok maalesef... Yorumun aktına doğrusunu yazasım geliyor çoğu zaman., Ama olmuyor :) 
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Cvblara olsun postlara olsun kaç kez düzenliyorum bir bilsen Türkçeyi güzel kullanma tik bende ama arasira kaçamak yapıyorum 
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Yorumlarda hhjdhkdhsk yazan birinin buna takılmasına  sasirdim canimm:D yanlis anlama bende bazen cok dikkatsiz yazılanları hele virgul kullanmayanlari zor anlıyorum  ama cok takılmıyorum.  Bazilari cok stres altinda post actigi icin anlamaya calisiyorum. Ama bende bu hjhdkdhdk yazanlara bi tuhaf bakıyorum ya:D sanki farkli dünyadayiz hissiyati veriyor :D

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ben de Türkçe öğretmeniyim ister istemez takılıyorum.  Ama telefonda olunca bir de çocuklardan  hızlı  yazcam diye ben de yapıyorum  ;D
0 oy
tarafından
Buradaki çoğu kişi anne ve anne adayı binbir derdimiz binbir işimiz var malum çocuk olunca çokta dikkat etmiyoruz i mi yazdık ı mı yazdık sonuçta kendimizi anlata biliyoruz değil mi bukadar da takılmamak gerek.
0 oy
(7,827 puan) tarafından

Mesela ultrasyon bebeyim miğdem bunlara gıcık oluyorum :D

0 oy
(4,098 puan) tarafından
Ben genelde hep kisaltimini yaparim:))) umarm yorumumu  anlayan olur:))) hajaajaja.
0 oy
(1,698 puan) tarafından

Bi degil bir tabii degil tabi :D

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Sevgili sema ; bakıyorum ki sende okadar da özen göstermiyorsun. Bi değil bir :) noktalama desen oda yok. Neyse ya ben takılmıyorum böyle şeylere:D sadece sana takılmaya yazdım:)
(32 puan) tarafından
Da ayrı :)))
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Canım ben öğretmenim ben bu kadar takılmıyorum bence yazım yanlışlarına gelene kadar konuşulması gereken daha mühim meseleler var.
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Yooo yanlış olsa da ne demek istediklerini anlayabiliyorum takılmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 109 göst.
0 oy
17 cevap 511 göst.
3 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 3,319 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu