0 oy
634 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hala goremedim bi kac gun daha goremicem gibi. Normalde sadece annem gelecekti dogumum icin ama babam arabayla beraber gidelim gitmisken cocuklari da gorelim demis dun aksam geldiler. Normalde bi aksam kiz kardesimde bi aksam abimde kalip yarin bana geleceklerdi ama dun teyzem israrla cagirmis bana gelin diye bugun teyzeme gidip orda kalacaklar. Sorun şu ki teyzem pandemi hastanesinde calisiyo yarin izinliymis beraber vakit gecirelim diye cagirmis bisey olsa hem ailem risk altinda hem biz ustelik dogumuma da az bi zaman kaldi. Burda 2 dayim daha var teyzeme gittiklerini ogrenince onlar da cagirir onlara da giderler kesin bana en son gelecekler o zamana kadar da kimse gönül koymamis olacakmış. Birincisi gezmeye gelmediler yani akrabalarin bu konuda anlayis gostermesi gerekmez miydi benim dogumum olmasa oyle bi planlari yoktu. Ikincisi yarin 39 haftalik olcm suan agrim sancim yok ama bedenen kendimi cok agirlasmis hissediyorum annem diyo senin dogumuna daha var sancin olursa geliriz zaten. Ben mi bencillik ediyorum bilmiyorum moralim cok bozuldu kardesime ya da abime gitmeleri sıkıntı degil onlara gitsinler sonucta onlarin da annesi babasi ama dayima teyzeme gitmek nedir bi de boyle bi zamanda ya sizce ben mi yanlis dusunuyorum?

16 Cevaplar

+3 oy
(1,664 puan) tarafından
Bence sana gelmesi gerekiyordu  sonucta dogumun icin sana söz vermis.gezip butun mikrobu sana tasiyacak resmen .annenin yaptigi da is yani bu viruste her cagrilana gidilir mi 
tarafından
Ya annemler onlara gitmeden bana gelseydi bu sefer bana geleceklerdi iki turlusu de kotu yani akrabalarin dusunmesi lazim sonucta benim dogumum olmasa gelme planlari yoktu
(1,664 puan) tarafından
Keske sessiz sedasiz gelseydi dogumuna da az kalmis dogumdan sonra gidecegi zaman onlara da ugrar oyle gidebilirdi
tarafından
Ben de oyle dedim de annem ben yüze duramiyorum biliyosun dedi
-Reklam-
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Bence bencillik yapmiyorsun benim ailem gelse ilk bana gelirler..evlatdan yakin kimse olamaz...
tarafından
Bana geldikten sonra bi daha bi yere gidemeyiz diye kardesimle abimi birer gun de olsa gormek istediler amenna ona lafim yok ama akrabalara gitmek cok sacma
0 oy
tarafından

............:angel:

0 oy
(475 puan) tarafından
Canim kardeşleri  sonuç ta gelmis ken görmek isterler tabiki kardeşlerini sen  olsan kardeşlerine yakin yere gitsen örnek onlari görmek istmezmiydin
tarafından
Isterdim tabi ama tatil amacli gelseydim isterdim benim dogumum olmasaydi boyle bi planlari yoktu
(475 puan) tarafından
Bunlar  zaten planlı olan şeyler olmuyorki canm aradan çıkarıyorsun bahane olmus oluyo ben gurbette olduğum için biyle şeylere özlem duyuyorum kardeşlerim gelse diye gözüm kaliyo
tarafından
Yok zaten kardesime abime gitmesi sıkıntı degil bizim akrabalara gitmekle bitmez gezme dusunceleri vardi madem biraz daha erken gelmeleri gerekmez miydi 39 haftalik oldum son haftalarimdayim artik
(475 puan) tarafından
Aynn canm seni ben cok iyi anlıyorum inan ki ben sadece onlar acısından söyledim ama dediğin gibi keske erken gelselerdi cunku belki sancim olcak aniden  hem ben 30 haftalık olduğum halde bacak kemiğim kalcama batıyo topallayarak yürüyorum agri cekiyom sen ha dogurdun ha dogurcan yaninda olmaları lazım di
0 oy
tarafından
Pek bişey yok aslında ama 
tarafından
Ben de cok arada kaldim abimle kardesime gitmesi bisey degil de akrabalara git git bitmez o zamana ben dogum yaparim yani
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Keşke sana gelselerdi diğerleri de senin evine ziyarete gelseydi ama olan olmuş canım hiç kafaya takip sıkma canını. Bebişine odaklan
tarafından
Oyle yapiyorum ama yine de canım sıkılıyo gezme dusunceleri yoktu o yuzden son hafta geldiler sadece 1 gun kardesimde 1 gun abimde kalacaklardi sonra bana geleceklerdi simdi akrabalar da cikti
(2,265 puan) tarafından
Olabiliyor canım bazen öyle. Sen kendini düşün annende kardeşini görmek istemiş nasılsa seninle kalacağını düşünmüştür sıkma canini
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim❤
(2,265 puan) tarafından
Ne demek canım şimdi sadece minigine odaklan kime benzeyecek nasıl bir bebek olacak onu düşün ha bir de bol bol uyu sonra uyuyamiyorsun :)
0 oy
(163,544 puan) tarafından

:angel: bilemedim          

tarafından
Cuma gunu 1 cm acilmam vardi doktor da rahim zarini siyirdi dogum tetiklensin diye ama kac gundur tık yok
Legen varsa doldur sicak suya otur hurma ye en faxla7 tanr gunluk merduven in cik yere comel kalk cok ise yariyo bunlsr bulursan ananas ye acilma yapiyo
tarafından
Hurma yiyorum surekli comelip kalkiyorum sicak suyu denerim acilma falan olsa sanci olur di mi
3cm acilmamla 5.gun dogurdum ben sanci son dk gelmisti
tarafından
En kisa zamanda suraya ben de dogurdum diye post acarim insallah ya
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Teyzeden korkma ikinci aşıları bile oldular annem de pandemide kaç defa bir araya geldik hepsi de aşıdan çok önce. Sen özlediğin için üzülmüşsündür 
tarafından
Evet ozledim 6 aydir gormuyorum dogumum olmasa yaza kadar yine goremicektim. Gezme planlari yoktu o yuzden son haftalarda geldiler suan sancim agrim yok diye rahatlar
(13,307 puan) tarafından
Olsun ben de doğumdan önce 6 ay görmedim yollar kapalıyken
tarafından
Anladim canim sagol dusunceni paylastigin icin
(13,307 puan) tarafından
Allah kavuştursun
0 oy
tarafından
Sedne haklısın da onların da kardeşi gitmek isteyebilirler bunu düşünerek arabayla gelmişler belkide 
tarafından
Evet zaten o amacla geldiler de son haftalarimdayim ya keske daha erken gelselerdi kimseye gitmicez bi abinle kardesine gidicez demislerdi
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Canım kardeşi tabiki gitcekler diyenler olmuş ama ben özellikle teyzen için bunu yazıyorum. Ne kadar aşı da olsalar bu yakalanmicakları anlamına gelmez. Sağlık bakanı boşuna aşıdan sonra da tedbirsiz davranmayın diye bas bas bağırmıyo. Teyzenden sana taşısalar seni doğuma bile alsalar bebeğini göremiceksin. Akrabalarından çok ailenin tedbirli olması dikkat etmesi anlayışlı olması gerekir. Bence annen ve baban size hiç geçmesinler. Ya da maskesiz kalmasınlar evinde en azından bir hafta kadar. Haksız da değilsin
tarafından
Tesekkur ederim canim cok arada kaldim bencilce mi dusunuyorum diye bu zamana kadar gelip de son dk virus kapmak istemiyorum dedigin gibi bebegimi de gostermezler Allah korusun normal zamanda olsa istedikleri yere gitsinler ama ortalikta bu hastalik kol geziyoken ne desem bilemedim annemlere de bisey diyemiyorum teyzem dusuncesiz
(2,462 puan) tarafından
Canım bide mutasyonlu virüs var Allah korusun. Inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın. Ama bence yine de maskesiz dolaşmayın evde annenler gelince.
tarafından
Allah esirgesin ya insallah bi sıkıntı yasamayiz sakınan göze çöp batar derler o yuzden cok da pimpirikli olmak istemiyorum ama dusunmeden edemiyorum yeni dogan savunmasiz bi bebek var isin ucunda
0 oy
tarafından

Ne güzel canım 

Benim annemde yarın geliyor icim içime sığmıyor :angel::woot:

tarafından
Seninki direkt sana gelir bizimkiler sulaleyi dolasip oyle gelecekler :(
0 oy
tarafından
Akrabalar siz bize gelmeyin diyemez canım bunu annenin düşünüp bize gönül koymayın kızımızin doğumu yakın ona yardımcı olmamız gerekir demesi gerekir
tarafından
Ben de oyle dedim de annem ben yüze duramiyorum biliyosun dedi
0 oy
tarafından
Haklisin canım;)))
tarafından
Hakliyim tabi :D
0 oy
(15,255 puan) tarafından
Annenler geze geze gelıyor ne güzel (!) ben olsam çatarım sanırım hem beni hem kendinizi hem de bebeği tehlikeye atıyorsunuz diye. Bir de ben 39 +0 da doğurdum sancım yoktu bi anda tuttu benimki 1 saat içinde hem nişan hem su geldi yani sona yakınsın annen yanında olsa iyi Olur canım 
0 oy
(886 puan) tarafından
Bence de yanlış hem pandemi hem doğumun yakın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 351 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hocadegilogretmenim (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 405 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 524 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.

Kategoriler

1,476,738 soru

24,173,560 cevap

335,992 kullanıcı