Hala goremedim bi kac gun daha goremicem gibi. Normalde sadece annem gelecekti dogumum icin ama babam arabayla beraber gidelim gitmisken cocuklari da gorelim demis dun aksam geldiler. Normalde bi aksam kiz kardesimde bi aksam abimde kalip yarin bana geleceklerdi ama dun teyzem israrla cagirmis bana gelin diye bugun teyzeme gidip orda kalacaklar. Sorun şu ki teyzem pandemi hastanesinde calisiyo yarin izinliymis beraber vakit gecirelim diye cagirmis bisey olsa hem ailem risk altinda hem biz ustelik dogumuma da az bi zaman kaldi. Burda 2 dayim daha var teyzeme gittiklerini ogrenince onlar da cagirir onlara da giderler kesin bana en son gelecekler o zamana kadar da kimse gönül koymamis olacakmış. Birincisi gezmeye gelmediler yani akrabalarin bu konuda anlayis gostermesi gerekmez miydi benim dogumum olmasa oyle bi planlari yoktu. Ikincisi yarin 39 haftalik olcm suan agrim sancim yok ama bedenen kendimi cok agirlasmis hissediyorum annem diyo senin dogumuna daha var sancin olursa geliriz zaten. Ben mi bencillik ediyorum bilmiyorum moralim cok bozuldu kardesime ya da abime gitmeleri sıkıntı degil onlara gitsinler sonucta onlarin da annesi babasi ama dayima teyzeme gitmek nedir bi de boyle bi zamanda ya sizce ben mi yanlis dusunuyorum?