0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (3,460 puan) tarafından
Kızlar ben hem özele hem devlete gidiyorum, 12.haftada devletteki doktor gel dedi, ben 13+5im anca randevu buldum gittim, özelde ki doktor demir ve kan depoların dolu ilaç kullanmana şuan gerek yok demişti, devlette ki doktor direk feramat ve decavit yazdı kullan dedi tahlil falan yapmadı, sizlerin nasıl oldu tahlil yapıp mi verdi ? Kafam karıştı içsem mi icmesem mi diye ya 

5 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Özelde tahlil sonucuna göre verdi zaten bebeklikten beri düşük benim. Devlettekiler de her hamileye veriyorlar. Fazlası da zarar zaten düşerse başlar
(3,460 puan) tarafından
Teşekkürler kullancam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana direkt verdi doktor başka buna dedi oylelikle başladım tahlil yapılmadı yani canım ama bir süre sonra bebeğe ve sana yeterli gelmeyecektir vitaminlerin kullansan daha iyi olur 
(3,460 puan) tarafından
Tamam teşekkürler kullanıyım
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Her gitmede değerlerime bakardı decavit ve gyno ferro verdi doğuma kadar ikisini doğumdan sonra 1 1 buçuk ay da sadece gyno ferro kullandım 
(3,460 puan) tarafından
Teşekkürler benim hiç değerlerime bakmadan verdi
0 oy
(5,932 puan) tarafından
Doktor yüzden bakıncda kansızlığı anlıyor
(3,460 puan) tarafından
Ama işte kansızlık yok bende :) kan ve demir depoların dolu demişti özelde ki, devletteki hemen yazdı hiç bakmadan
(5,932 puan) tarafından
Aaaaa var bir terslik :))
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Dogum kan kaybedecegin icin kullanman iyi olur kan ilacını 

Decavit zaten vitamin bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
(3,460 puan) tarafından
Teşekkürler kullancam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 146 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde biri_iste (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,355 göst.
17 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mizginim ❤️❤️ (779 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,257 soru

24,180,858 cevap

336,320 kullanıcı

...