0 oy
683 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 haftadır baba evindeyim gelmek çok güzel de gitmek çok kötü ya istanbulda bir komşum kapısını çalabileceğim bir kişim yok eşim ben oğlum tamam bunlar yetiyo bana ama oğlumun canı çok sıkılıyordu 7 buçuk aylık sürekli cam kapılara bakıyordu yanlızlıktan yabani oldu 3 günde anca alışti annemlere simdı önüne gelen herkese gülüyo yavrum orda yine yanlızlığa gidiyo kendimi de geçtim ona çok üzülüyorum

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayırlı yolculuklar kuzum rabbim selamet versin tez zamanda iyi mutlu sağlıklı hayırlı günlerde kavuştursun ❤️
tarafından
Amin canım benim çok sağol ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı kaderi yasıyoruz suan bende gidiyorum bugun samsundan Trabzona ıcım buruk :(
tarafından
Bende canım ya valla dokunsalar aglıcam ya yine gurbetlık :(
tarafından
Ben ağlıyorum bile oğluma diyorum geldik yalnızlığa çok zor gerçekten
tarafından
Cok zor canim cok bir insan memleketinin kaldırımın dahı ozler mı ozluyorum iste :(
tarafından
Bir daha artık kim bilir ne zaman gideriz ne zaman görürüz ailemizi bu ölümlü dunyada onlardan uzağız aylarca görmüyoruz çok üzücü babam bu gün diyor ne var sanki bunu da kardeşinin cocuğu gibi 2-3 günde bir görebilsek. Artık yürürken görürüz zor tuttum kendimi ağlamamak için
tarafından
Cok zor canim ya valla cok zor artık yoruldum
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Aynen bizde öyle cocuk bir an görünce mutlu oluyor ailem istanbul da 

En azından istanbul da gezilecek çok yer var binersin belediye ye istedigin yere gidersin malesef benim öyle sansım yok burda bebek arabası almıyorlar otobüse o yüzden hiç biryere gidemiyorum
tarafından
Kız gezilcek yer var da koca çalisıyor ben desen tek başıma hiç bir yere gitmedim koca şehir kaybolurum hadi koca izinli olsa bu hastalıktan nereye gezcen insan kapı dışarı cıkmaya korkuyo hele büyük şehirler de
(5,134 puan) tarafından
Korkma canım kaybolmassın en azından bir deniz havası alabilirsin hava güzel olunca inan istanbulda yaşamak daha kolay
tarafından
Kız hic tek basıma çıkmadım dışarı
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Inan ayni seyleri yaşıyorumkapisini calabilecegim komse yok  cocuk desen yapanci gorse atılıyor hemen
tarafından
Orda insana alıştı herkese gider oldu şimdi burda yine yabani olcak çok üzülüyorum
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Sanirim bicogumuz ayni durumdayiz
tarafından
Öyle canım cok zor
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Evlenince kadınların en büyük sıkıntısı ☹
tarafından
Vallah öyle ya burda eşimin akrabasi tanıdıkları olsa yine bu kadar yalnız kalmıycam hiç kimse yok bir kişi bile o kadar sıkıkıyor ki oğlum bütün gün evde tek
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Evine yuvana gidiyon üzülme canım rabbim mutlu etsin 
tarafından
Amin canım sağol
0 oy
tarafından

Kıyamam yaa :(

Gurbette olmak komşun olmaması zor bi durum 

Özellikle bebekler için 

tarafından
Aynen öyle canın simdi girdim eve oğluma diyorum geldik yanlızlığa işte hic kimsem yok burda oğluma da çok üzülüyorum evde tek başina çok canı sıkılıyo
0 oy
tarafından

Olsun hic yoktan gidebilmişsin biz onuda yaşayamıyoz hep hayal kuruyorum önümüz yaz köy cok guzel sabah uyansam güneş dogmuş kuşlar cıvıl cıvıl ötüşüyolar etraftan insan sesleri geliyo herkez sabah telaşında bahce yem yeşil yengem kahvaltıya katmer yapıyo babamlar hayvanları sığıra salıyo dedem köpeğini nenem tavukları doyuruyo cok guzel çokk :(

tarafından
İnsAllah en yakın zamanda sen de gidersin canım
tarafından
Amin ama kötü bi olay icin olmasın herkez mutlu olsun ❤
0 oy
(1,930 puan) tarafından

Benimde hep hayalimdi hepsinden uzak yasamak insanoğlu işte :ermm:

0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bender öyleee üstelik yurtdısına gidiyorum çok zormuşşş:(
tarafından
Allah yardımcımız olsun canım
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Ah ahh gerçekten yalnızlık zor bütün tanıdıkları bırakıp yabancı memlekete gitmek.... Allah hepimize sabır versin
tarafından
Amin canım amin gerçekten çok zor
0 oy
tarafından
Yalniz çocuklara üzülüyorum ya.benim oğlumda yalnız. Çok sıkılıyor. Ailem burda ama sürekli çıkamıyorum. O yüzden çocuk istedik çok şükür hamileyim.bir kardeşi olsun berber oynasınlar istedik. Tek çocuklu ailelerin çocukları nasıl dayanıyor anlamiyorum. Benimki bizi yiyor ya
tarafından
Vallah ben de kendimi geçtim oğluma çok üzülüyorum kalabalıktan yine yalnızlığa geldi eve bakınıyo yavrum
0 oy
(115 puan) tarafından
Bende gurbete gittim 1 yıldır çocukta var yanlışım eşim ise gidiyor ama ne yapacağız  alışmamız lazım benimde komşu var ama kimse kimseye gitmez 
tarafından
İnan kendimi geçtim oğlum daha 7 buçuk aylık ama canının sıkıldığını o bile belli ediyor
0 oy
(54,204 puan) tarafından
canim bizim butun akrabalar burda ama pandemiden gitmiyoruz gelmiyorlar hepimiz insana hasret kaldik Allah saglik versin inşallah ilerleyen yillarda telafi ederiz
tarafından
Amin canım inşAllah

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 932 göst.
0 oy
8 cevap 949 göst.
0 oy
8 cevap 499 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 693 göst.