0 oy
2,229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Herkesin annesi melek değil maalesef. Yaşamayan bilemez. Annenizin size yaptığı en büyük kötülük neydi ?

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zamanında neden onu terk ettiğimi hatırladığım ve anladığım zamanlarda sorulan bir soru insan unuttuğunu düşünüyo bazı şeyleri ama unutmuyormuş 
(2 puan) tarafından
Neden gittin ki
-Reklam-
0 oy
(1,355 puan) tarafından

Hangi birini sayiym cnmm okadar cok kiii

(2 puan) tarafından
Mesela
(1,355 puan) tarafından
Ozelden yaziyim cnm bi ara
(2 puan) tarafından
Tabiki beklerim
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Allah annemden razi olsun babamdanda tabiki.. hayattaki en büyük varlıklarım. Yaş geçtikçe daha çok kıymet anlıyorsun birde anne olunca..
(2 puan) tarafından
Maşallah Allah sizi hiç ayırmasın inşallah
(5,725 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim. Ama keşke sizde cevabını veremeyeceğiniz bir soruyu sormasaydiniz.  İnsanlar anlatırken bir yandan dinlemek istiyor..
0 oy
(11,256 puan) tarafından
Doğuma girdim o sancıyı çektim ve anamı anladım dövse vursa laf etmem gele ki hiç tanımadığım bir yere de anamı kötüleyemem canım anam hiç bişey yapma sa da o 9 ay ne çekti kim bilir sonra doğum ağrısı

Can feda anama 
(2 puan) tarafından
0 oy
(23,032 puan) tarafından
Biz küçükken ya da gençken sürekli öleyüm de kurtulayım demesi. Bazen intihara kalkışması.benğ hayatımda en çok üzen kişilerin başında annem gelir. Ama en sevdiğim insan da yine annem. Annem ne kadar fedakâr olsa da bizi canından çok sevse de bize bu kötülüğü de yaptı. Ve ben bunu asla unutamıyorum. Hayatımız boyunca bize psikolojik baskı uyguladı. O yüzden annemi ne kadar sevsem de kızmaktan kendimi alamıyorum. 30 yaşındayım şuan. 
(2 puan) tarafından
Psikolojik şiddet en kötüsü insanın üstünde hep kalıyor etkisi. Yarına çıkacağımızın garantisi yok bazen unutmak ve ona sarılmak en iyisi
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bugün annem geldi oğlum sünnet oldu diye hayırlısı olsun a  etrafında pervane oldum 

Parası olmaması na rağmen 50 TL çıkardı zorla verdi yemin billah etti almak zorunda kaldım ama yerin dibine girdim sanki 

Anam anam aman 

Ayağının altında paspas olam 

Rabb'im en güzel hayırlı ömrü anama versin 

Durup dururken anam bu dünyadan göçüp giderse ne yaparım diye ağlamaya başlayan ben 

Nasıl kötü birşeyin i söylerim 
(2 puan) tarafından
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Benim annem bir melek  iyiki war canım  ANNEM Benim♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
(2 puan) tarafından
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Empati yoksunu insanların gelip yorum yapması ne acı.. Asıl anne olan annesi varken annesiz olanı anlayıp susmalı bazen. Herkes eşit doğmuyor arkadaşım rabbim evladından yana yüzünü güldürsün. 
(2 puan) tarafından
Amin kardeşim içime su serptin çok sağol cümlemizin inşallah
0 oy
(416 puan) tarafından
Ben annem için ölürüm o benim canım. Ne yaparsa yapsın boynum kıldan incedir annem için. Bir annem var bir de kızım benim için.
(2 puan) tarafından
Maşallah Allah sizi hiç ayırmasın
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Çok şükür hiç bi kötülüğü yoktur bitanem o benim sadece bi yanlışı var beni çok narin yetiştirmiş her işimi o yaptığı için nası diyim özgüvenim yok galiba hep anneme sığınıyorum gbi bşy ama şuan bnde aynıyım fazla duygusallıktan mı ne kıyamıyom oğluma halbuki ben öyle yetiştirmicem diyodum :) 
(2 puan) tarafından
Dimi ya öyle oluyor bende özgür ruhluyumdur biraz oğlumu hiç sıkmam diyordum ama doğunca insanın hep bağrına basası geliyor hiç yanımdan ayırmak istemiyorum
(5,372 puan) tarafından
Aynen canm benim :)
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Herkesin hayatı bi değil tabi. Çok şükür bi kötülüğü olmadi anamın bana.  Bi tokat bile görmedim . Bu yaşa geldim devamlı arar devamli sorar . Anne oldun sende beni anlarsın şimdi diyo. Sen nasil evlatlarını düşünüp sarıyorsan sende bizim için öylesin aklımız sende. Iyi ol hep der. Sen iyi olunca bende iyi oluyorum der. Rabbim yokluğunu gostermesin. Allah herkesin yazısını ayrı yazmış.  Annen hakkında ki dusuncene tepki veremem kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez hissedemez tabi. 
(2 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim kardeşim Allah anneni başından eksik etmesin . Allah hep güzel anneler olmayı nasip etsim bize
(3,799 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,735 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,718 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy