0 oy
547 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (389 puan) tarafından
Yedek halim yok. Tüm halilarimi vercem verirsem çok kirlendiler 2 yillik evliyim hic vermedim daha 10 aylik oglum var emekliyor.

Korkuyorum üşür diye ama bi yandanda eve biri gelse cok utanirim cok kirliler oglum kusmus hep sildim daha çok ozendiler haliya kusmuk lekeleri eşim çay döktü vs vs

Ya napabilirim kizlar martin sonundami versem acaba oglumu nasil koruycam bu kez

20 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben bugun verdim tum evin halilarini toplam 9 parca☺ yedek halimda yok yerler boş korkma ya bisi olmaz nolacak
(389 puan) tarafından
Eşim izin vermiyor cocuk üşür diyor
(22,057 puan) tarafından
Oturdugun odaya peluş buyuk battaniyelerden yokmu onu ser şuan ben oyle yptim
(389 puan) tarafından
Var battaniyede oglum sadece bi yerde durmuyoki her odayi dolasyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım parça parça ver iyisini mesela önce oturduğum odaninkini ver boş odanın kini oraya ser onlar gelince serdilerri verir sin
(389 puan) tarafından
Ay öylede cok uzun surer ya zaten getrmeleri 1 hafta
tarafından
O zaman ya vercen ya vermicen .. sen bilirsin
0 oy
tarafından
Ben de kışın ortasında verdiğim oldu salona kalın battaniye serdim öyle oynadı oğlum 
(389 puan) tarafından
Yaa benm oglum oyle degl iste dolaşmayi sevyo
tarafından
O zaman yapacak bir şey yok. Havalar azıcık ısınınca ver yerler soğuk oluyor
(389 puan) tarafından
Martn sonu iyi olurmu braz
tarafından
Aynen mart nisan gibi havalar güzel olmaya başlıyor
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Ozamn  birini ver yikansin ser diğerlerini ver sonra yada hiç kilim falan da mı yok sercek en fazla 4 güne getiriyorlar
(389 puan) tarafından
Hic bseym yok canm
0 oy
tarafından
2 senedir gercvekten hiç yıkanmadi mi 
(389 puan) tarafından
Yikanmadi bebegm yoktu yeni evliyken ilk 1 yil kirlenmedi zaten sonra bebk olunca kirlendi
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Aynı dert bende var ya malesef ya tüm halıları verip evi boyatcam biraz havalar ısınsa iyi olur canim sarı su iyi geldi leke çıkarıyor bilgin olsun bende çay döküldü hemen çıkardı 
(389 puan) tarafından
Asperoxmu canim
(4,655 puan) tarafından
Evet o canim
(105 puan) tarafından
Benim neden çıkarmıyoo lekeyi çıkarsa bile sarı leke kalıyo ya güzelce temizliyorum yine aynı
(4,655 puan) tarafından
Ben sıcak su döktüm valla halinin altına leğen koyup bosaltim suyu
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Havalar soğuk benim halılar da battı kızım için vermiyorum pis olmaso hasta olmasından iyidir diyorum havalar ısınınca veririm 
(389 puan) tarafından
Martta versem olyurmuki
(12,763 puan) tarafından
Nisan yagmurlari yağar ama kombi yakarsan gerekirse yere battaniye serersin bı odada durursun bı şey olmaz galiba
(389 puan) tarafından
Tamm canm tek tek vermeye karar verdim
0 oy
(105 puan) tarafından
Hepsini bir verme ilk oturma odasını hallet yatak odasının halılarını ser oraya bebeğinde üşğmemiş olur 
(389 puan) tarafından
Ilk mutfagi vermek istyorum aslinda
(105 puan) tarafından
Kilim gibi yok mu onu kullansan sen bilirsin canım biraz daha bekliyim dersen havalar ısınınca hepsini gönderirsin dip köşe güzel bi temizlik yaparsın
(389 puan) tarafından
Temizligimi yapcam zaten baslycam yavastan ama ben hergun 1 oda yapabilrm zaten canim
(105 puan) tarafından
Daha erken değil mi temizlik için canım nisan mayıs olsun ancak havalar ısınır
0 oy
tarafından
Ben daha 10 gün önce komple verdim ama 3 günde geldi bizimki. Heryere battaniye örttüm. Ama benim oğlum yürüyor 1 buçuk yaşında. Senin ki emeklediği için üşüyebilir. Boşver havalar ısınınca verirsin. 
0 oy
tarafından
Kız asıl şimdi vermen gerek halıları üstünün mikrobu gider ben 2 ayda 3 kere verdim eşim artk halıcılara çalışıyorum diyo valla k
0 oy
tarafından

Ben gecen hepisini verdim canim yere pike battaniye felan serdim kizim yürüyor diye 1 haftaya geldi çok şükür hiç bir şey olmadı ama örtü aldım benimkide çok kirleniyordu polar alip orttum hepsine kirlendikce makinaya atıyorum :)

0 oy
(163,365 puan) tarafından
amaan subat bitiyo 2 ay daha bekle baharda ver havalar isinir cocukda usumez
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benimde kirlendiler ama şu an soğuk veremem ben her sene oruçtan sonra veriyorum 
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Umarım o lekeler çıkar ben 3 ay da bir yıkamaya veriyorum oturduğun odaya battaniye ser kapıyı da kapat oğlun çıkamaz diğer odalara hem oda daha da sıcak olur üşümez zaten havalar ısınmaya başladı
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Sanki beni anlattın geçen yaz yıkandi benimkiler ama yine kirlendi :D benim oğlumda 10 aylık emekliyor nisan gibi verip yaz temizliğinide o zaman yapmayı planlıyorum
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Bende btün halıları vermiştim yazın yıkamaya tani hamileydm :) sonrada kayınvaldeme gittim 1 hafta orda kaldık :) halılar geldi bizde eve döndük 
0 oy
(639 puan) tarafından
Battaniye yok mu ser hali gelince de onu yikarsin
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Hali örtüsü ser 
0 oy
(17,127 puan) tarafından
Şimdi verme halının üstüne büyük battaniye ser. Misafir gelincede  dursun battaniye nolacakki. Çocuk üşümesin diye seriyorum dersin. 
0 oy
(377 puan) tarafından
Canım ver gitsin battaniyen varsa serersin çocuk için

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 360 göst.
3 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 371 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Minikanne (2,087 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 97 göst.