0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
Merhaba kızlar eşimde şekerden şüphe ediyoruzyarin kan tahlili verecek doktor da anlattıkları doğrultusunda şeker hastalığı olabilirsiniz demiş nedir hastalık ölümcül mu hiç mi tatlı yemeyecek mesela moralimi Z çok bozuk

5 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Kendine iyi bakarsa ölmez.
(186 puan) tarafından
Nasıl yani
(3,101 puan) tarafından
Iyi beslenecek herseyden kararinda tadimlik yer.seker hastaligi sadece seker demek degl.pirinc pogaca hamur isi.herseyden kisacak.sebze agirlikli yiyecek.hic yemeyecekmi baklava.elbette yicek.ama 5 dilim deglde 2 dilim oda arada bir.eger iyi beslenirse senden bile saglikli olur.dkkt etmezse tabiki kotu.doktor herseyi anlate zaten.uzulmeyin yani
(186 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim uzun uzun anlattığımız için. De Allah razı olsun
(3,101 puan) tarafından
Rica ederim canm  allah sifa versin insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ilaç verebilir ve esin de dikkat eder benim annem 20 yıldır ilaç kullanıyor 
(186 puan) tarafından
Daha çok genç 29 yaşında çok üzülüyorum
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Benim kaynanam şeker hastasi kaç senedir hiç dikkat etmiyor kendine yiyorda valla sonra ayağına koluna vuruyor şeker nefsine hakim olamıyor yiyor yiyebilir ama hepsinden az az abartmiycak şekilde pirinç şeker yemesin ekmek de tam buğday yesin
(186 puan) tarafından
Eşimde yemeği çok seviyor
(1,585 puan) tarafından
Kaynanamda öle ama işte dikkat edicek ayağına koluna vuruyor şeker insülin kullanıyor
(186 puan) tarafından
Yyaaa anladm canm
0 oy
(639 puan) tarafından
Hastaligi bilmeyebilirsin  ama ulkede miluonlarca seker hastasi var hepsi de ayakta dikkat edilirse ölmüyorlar. Allah sifa versin.
(186 puan) tarafından
Allah sizden razı olsun doktora her şeyi sorucam tabiki ama içim çok kötü oldu ondan yazdm buraya
(639 puan) tarafından
Yanı ölümcül mu diye sorunca yadırgadım bayağı sonuçta Allah korusun kanser değil bu dikkat edecek. Annem şeker hastası. Açlığa dayanamaz bu hastalık günde 3 öğün yiyorsak şeker hastası 5 öğün ama az az yiyecek ki insulin direnci tam olsun. Diyetine ve ilaçlarına dikkat ettiği sürece çok korkulacak bi hastalık değil Allah a şükür. Allah yardımcınız olsun canim
(186 puan) tarafından
Kız eşim öyle bı geldi ki sende genç yaşında dul kalacak sin kızımız ne olcak bilmem ne bende korktum ve Allah razı olsun kuzum
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Eğer şeker çıkarsa büyük ihtimal önce diyet yaptırır düzelme olmazsa ilaç verir ama çok yüksek çıkarsa direkt insülin veriyor 

(186 puan) tarafından
Dua edin çıkmasın yemeği çok seven biri eşim
(11,499 puan) tarafından
İnşallah çıkmaz canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yildiz0101 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.