0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bı ev var 3 katlı çarşı ortasinda herşey çok yakın bim şok kapının önünde ama binada tek siz olacaksiniz yan taraflarda insan var ama otururmusunuz evde 0 temiz ev

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tek olmak sorun değil de ısınmak sıkıntı yalıtım var mı evde ?
tarafından
Var canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Isınması zor olur sanki canım ama kafan rahat olur ses gürültü yok 
tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Otururum tabiki müstakil ev candır.
tarafından
Yok kız bina ama 3 katli
(1,075 puan) tarafından
Tek olsam yine otururum fark etmez beğenmem önemli :)
tarafından
Bina sesiz ya acaba korkarmiyim dedim aslında korkmam öyle şeylerden ama ve çarşının göbeği tam ortada kalabalık korkucak biseyde yokta vesvese düştü içime kemare taktircaz evimizin girişine birde dış kapı kapalı olucak ama bilemedim ay
(1,075 puan) tarafından
Canim ben 3 haneli köyde dağda oturdum. Ayı domuz ne ararsan olan bir dağ. Ve inam öyle korkak bir insandım ki. Alıştım zamanla. Şimdi her yerde yaşarım. İnsan oğlu cidden alışıyor.
0 oy
tarafından
ısı sıkıntı olabılır yalıtım da olsa alt komşu yakmıyorsa ısınamıyorsun. kaç kişilik bina ki boş. ben tedirgin olurdum birimi girdi çıktı takip mi ediyor vs diye :) 
tarafından
3 daire canım ben 3. Kattayim diğer ikisi Avrupa'da bide ben hiç biyere çıkmam ki eşim salmaz kıskanç
tarafından
bakkala bile mı :) bu kıskançlık değil bacım bariz kısıtlama. kıskançlık başka bişey
tarafından
Yok gitmiyorum kendisi kuruyemisci zaten bakkala gerek yok ki sana göre öyle olsun canım sorun yok
0 oy
(5,932 puan) tarafından
Kız yeterki ev olsun benim olsun otururum
(5,932 puan) tarafından
Oooo kız tamam kaynananda varsa tamamdır
tarafından
Benimki kuruntu galiba :))
(5,932 puan) tarafından
Kesinlikle öyle cnm ya
tarafından
Teşekkür ederim canım
(5,932 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
tarafından
Otururum neden olmasin
tarafından
Teşekkür ederim yanlız olunca ne bilim
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Isınmak zor olur 

tarafından
Bilmiyom canım herkes öyle diyor ama
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Sabahta gormustum bu postu git tasin hemen rahat edersin
tarafından
Evet ben açtım gene ama yanlız olunca kafam karıştı
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Binada tek olmak daha iyi :D
tarafından
Diyosun :)
(2,387 puan) tarafından
Napıcaksın komşuyu dert ses olcak gürültü olcak ohoo
tarafından
Ne bilim ay korkarmiyim diyorum acaba sesiz ya bina ama eşim evin girişine kamera taktırcak ve sadece ikimizde giriş anahtarı olucak yani ise giderken kapıyı çekecek gelince açacak sadece giriş kapısını bende biri gelirse yukardan otomatikle açacam da bilemedim vesvese galiba
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Yalnızlık bina misss bence
tarafından
Komşusuz:))
(6,849 puan) tarafından
:) yan binalardan olursun komşu nolcak :) aidat yok ne bilim gürültü üzerinden bişi sallayan yoj :D
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Tek olursan ıısınamazsın canım demedi deme sıfır binayı ısıtmak 3 ayını alıyor tek kat sen bide o apartmanda tek olacaksın tum apartman ısınmak ıstıcek buyuzden dogal gaz cok gelir canim haberin olsun 
tarafından
Valla herkez öyle diyor canım ama bilmiyom
(4,061 puan) tarafından
Bende yeni tasıdım 2 ay olmak uzere ilk ay dondum us katıö alt katım doldu ısındım valla sorma yıllık evde olsa altın ustun sahin solum bosaa donarsın eski cıktım evdeki arkadasm aradı ıkı gun sonra busra geri gel buz tuttum dedi biz cumartesi tasıdık haftasına oda cıktı dusun yanı ☺️
0 oy
tarafından
Isınmasında sorun yoksa neden olmasın 
tarafından
Onu bilmiyom ısınıyor dediler ama

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,552 soru

24,185,199 cevap

336,579 kullanıcı

...