0 oy
633 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Internette araştırdım 6. Aydan sonra uyandırıp beslemeyin 8 aylık bebekleri gece beslemeye gerek yok ve hatta 10. Aydan sonra gece beslemesi faydalı değil yazıyor şok oldum. Benim 8 aylık gece 10 kez emer. Sizinkiler peki?

7 Cevaplar

0 oy
(5,931 puan) tarafından
Yarın 7 aylık olacak sayamıyorum artık uyanma sayısını
(5,931 puan) tarafından
Valaha bende yatarak emziriyorum sabaha kadar belim memem açık insan gibi deliksiz uyumak istiyorum
(2,265 puan) tarafından
Ben de ya ben de 1 gün kesintisiz uyuduğumu düşünemiyorum bile beynim algılamiyor öyle bir şeyi. Inşallah en yakın zamanda düzenek girerler. Çok yakındık yine Rabbim bizlere bağışlasın canları sagolsun
(5,931 puan) tarafından
Amin amin cnm bnm valaha iyi olsunlar da 10 sene uykusuz kalalım
(2,265 puan) tarafından
Aynen öyle canları sağolsun:)
(5,931 puan) tarafından
Ayn öyle cnm bnm
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
6 buçuk ayligiz inanır mısın gece 12 de beslendik sabah 8 e kdr beslenmedi ben şok. Uyutmadi beni ama beslenmedide bu gece
(2,265 puan) tarafından
8 aylık canim
(6,849 puan) tarafından
Ek gıda ile arası iyimi maşallah bizden büyük :)
(2,265 puan) tarafından
Iyi çok şükür canım yemesinde bir problem yok. Tek sorunumuz uyku iste. Ah bir uyusa hayat ne güzel olacak
(6,849 puan) tarafından
Bazısı papatya kayantip veren var  dün biraz araştırdım 6 ay sonrasında verilebilir felan dio ama. Hatta bugün araştırdım bebekleri uyusun diye yoruyoruz ya bu yanlışmis. Uykusuna yakın beslememek lazımmış :).
(2,265 puan) tarafından
Valla araştırmaya devam ediyorum ben de şaştım kaldım. Cevremde şaştı. Herkes bizim çocuğumuz böyle olsa çocuk yapamazdık diyor
0 oy
tarafından
Yatmadan tok tutacak şeyler verirsen uyanmaz . 7 aylık kızım bazen 1 kez bazen hiç kalkmaz . 
(2,265 puan) tarafından
Irmik muz elma ceviz karışımı da verdim. Muzlu yoğurt da verdim. Ama 50 dk da bir uyanıyor
tarafından
Ben yatarken bebe bisküvili yoğurt veriyorum . Bazen de sebze çorba falan yediriyorum
(2,265 puan) tarafından
Anladım canım benimki ac değil eminim
0 oy
(12,150 puan) tarafından
17buçuk aylık hmen hemen. Hala gece de emiyor. Bir ara kesmek istedim ama aşırı zor oldu ağladı sakinleşmedi emmeden. Gece uyanma sayısı ise en az 5
(2,265 puan) tarafından
Of biz şanssız kesimiz kimi çok az uyanıyor kimi uyanmiyor
(12,150 puan) tarafından
:/// sabaha kdar kafam kazan gbi oluyor valla. Zaten 7.30 da ayakta
(2,265 puan) tarafından
Aynen canım. Kronik baş ağrısı oldu resmen
(12,150 puan) tarafından
Allah yardımcımz olsun.. geçecek elbet ama vucudumuz bir yerde error vermezse :D
(2,265 puan) tarafından
Inşallah sağ-salim buyutseydik. Kac bebe var sende canım. Benim ilk 2yi de gözüm kesmiyor
(12,150 puan) tarafından
Benim de ilk cnm :) kaza bela olmazsa 2.yi uzunca bir sure duşunmuyorum. Hayırlsı olsun :/
(2,265 puan) tarafından
Valla uzunca da değil Allah affetsin şu an hiç istemiyorum hele düşünsene güzelce uyuduktan sonra tekrar bunları yaşayamam:(
(12,150 puan) tarafından
Eşin de istemiyorsa şanslısn :) bende ilk aylar hiç ama hiç duşunmuyorum diyordum sonra ddm kızm kardeşsiz kalmasn ilerde olur belki bir tane dha die . Ama dediğn gbi bde rahatlğa alışp sonra herşeyi yenidenyaşamak var :/
(2,265 puan) tarafından
Eşim 3 4 diyor malesef. Ama kardeşi olmalı insanın gerçekten. Benim şu an ders çalışmam lazım aslında yoksa en yakın zamanda 2yi yapıp bir kereden kurtulmak en mantıklısı rahata alıştıktan sonra zor olur :)
(12,150 puan) tarafından
Hayırlsı olsun cnm :) 3 4 iyiymiş :D
(2,265 puan) tarafından
Büyük konuşmayayım ama 3 4 asla istemiyorum. O öyle deyince 1i benden diğerleri kimden diyorum düşün yani:)
(12,150 puan) tarafından
Hahahahahh :D
0 oy
(253 puan) tarafından
9 aylık gece 1 kere mama için uyaniyo ama saat başıda huysuzluğu yüzünden uyaniyo maalesef 
(2,265 puan) tarafından
Ya benimki emzik emmiyor sallanmayi da kabul etmiyor o sırada illa meme
(253 puan) tarafından
Keşke emse de memeyi verip meme önünde uyutsam inan saat başı kalkıp sallamak daha bi yorucu
(2,265 puan) tarafından
Bilemiyorum ama bana bu daha zor geliyor göğüs ucum gitti emzirmekten hem sallamayı başkası da yapabilir biraz dinlenirsin ama memede öyle bir seçenek olmuyir
(253 puan) tarafından
Kocam dışında kimsem yok yaşadığım şehirde adamda gecenin bi vakti yorgun argın gelince salla diyemiyorum desene hepimizin ki kendine zor  :)
(2,265 puan) tarafından
Öyle canım valla annelik başlı başına zor. 2 Yengemle konuşuyoruz  birinin çocuğu yemek yemiyor diyor ki yemek büyük sıkıntı diğerleri kolay. Diğer yengemin de aksine çok yiyiyor fazla kilo alıyor çocuğuna yeme demek zor diyor ben de uyku sorunu olan çocuk zor diyorum  dediğin gibi herkese kendi sorunu zor geliyor :)
0 oy
(337 puan) tarafından
17aylik oğlum gece bı kere süt ister cici bebeli süt içer nazende hiç kalkmaz
(2,265 puan) tarafından
Ne güzel darısı bize canım
0 oy
(3,725 puan) tarafından
8 aylık kızım 73748 kere emiyor :)
(2,265 puan) tarafından
Ah ah bi atsalar şu huylarini
(3,725 puan) tarafından
Aa yanlış yazmışım 8 değil 18 aylık kızım :)
(2,265 puan) tarafından
Ah onu demeeee. Ya ben 1 yaştan sonra biter diye umutla bekliyorum
(3,725 puan) tarafından
Bitmiyor hatta daha bağımlılıkla devam ediyor. Diş çıkarıyor diye kıyamıyorum yoksa doktorumuz kesebilirsin memeden diyor ama en azından dişleri tamamlansin diyorum
(2,265 puan) tarafından
Kıyamıyor insan ya ben de o bırakmadan ayıramam herhalde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
6 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sorucukk (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 348 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,164 soru

24,150,290 cevap

334,866 kullanıcı

...