0 oy
276 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (439 puan) tarafından
kapalı
Kizlar benim teyzemin kizi var aramizda 11 ay fark var biz hep bu zamana kadar can cigerdik kendi ablammis gibi seviyodum onu herseyimi paylasiyordum taa ki ikimizde nisanlana kadar ben esimle tanistigimda onunla paylasmistim kaynanamla onun babasi dayi hala cocuklari oluyo taniyodular esimin ailesini teyzemler ben kuzenime soyleyince hemen bozuldu onlar beni istiyodular kucuk ogullarina diye (esime yani)ben de bi bozuldum esime sormustum.dogrumu diye oda boyle bisey yok demisti.neyse bu hep o insanlar iyi degiller ezerler seni diyodu bana kendi nisanlisi cok unlu bi firmada calisyodu annesi babasi hepsi birdi bak benim kileri nasil senin tanidigin aile hayirsiz derdi ben hic dinlemedim neyse nisanlandim ben esimle bu kiskanclik hallerine girdi yok ben boyle sen soyle e tabi esimde anlamaya basladi artik ve benim kuzenimle gorusmeme izin vermiyodu yok ona nisanlisi hic hediye almazmis ama benim ki bana hep aliyor diye hep kiskanclik yaratti..taa ki kendilerinin dugunu olucakti 3 aylari kalmisti dugunden once ev buldular vs ev sorunlari yuzunden ayrildilar gelinlikleri herseyi hazirda kaldi o zaman da hep ayirmaya calisti bizi ardindan benim dugunum oldu o yine de yuzsuz yuzsuz dugunume geldi damat tarafiyim ben deyipte sozde akraba oluyolar ya esimle hep dugunde de bi kiskanclik vardi ustunde evlendim.hala pesimizi birakmadi yok evlendi el kapilarina gitti yok bilmedigi yere gitti yok hemen cocuk yapicak gibi laflar etti..kendi 5 ay once evlendi ben onun dugunune gitmedim kendi de bi telefon acip haber bile vermedi neyse bu evlendi evini tuttu hep yonca gibi olmicam diyerek ama isin sonunda oda benim gibi uzaga gitti tanimadigi bilmedigi bi yere..hep aklini basina toparla sakin erken cocuk yapma kucuklugunu bil once ben yapicam derdi cuma gunu abimden ogrendim hamileymis diye duynca iyi bari benden once hamile.kalmayi basarmis sevinsin dedim bugunde bebegi kaybettigini ogrendim oyle dedigime cok pisman oldum kizlar keske oyle demeseydim diye sabah sabah agladim vijdan azabi duydum..bi yandan yazsam arasam dedim sonra o sana ne yapti ki kotu davranmaktan baska deyip yazmadim :/ sizce yazsam mi
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ben olsam yazmam çünkü böyle insanlar sana üzüldün demez sevindi de yazdı der kalbleri karadır cunku
(439 puan) tarafından
Aynen bende oyle dusundum canim
tarafından
O yüzden boşver Allah bilsin
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Bı geçmiş olsun basın sağolsun diyebilirsin cnm.  Geçmişi bı kenara bırakıp. Çokta samimi olmana gerek yok
(439 puan) tarafından
Haklisin canim ama bu zamana kadar hic gorusmedik konusmadik evlendigimden beri yazsami bilmiyorum kararsizim
(6,848 puan) tarafından
Yaz cnm olmadi msj at insanlık sende kalsın.ama ara acmazsa msj atarsin
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bence bilmemezlikten gel yazdığın mesajdan birsey çıkarabilir 
(439 puan) tarafından
Aynen canim haklisin
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ne olursa olsun düşmanlık bu zamanda bi kenara bırakılmalı geçmiş olsun diyebilirsin 
(439 puan) tarafından
Öyle de kendisi de bana bu zamana kadar bu boyle olmus hayirli olsun falan demedi hep bi dalga gecti kulp takti yazarsam altinda bsy arar diye dusunuyorum
0 oy
(472 puan) tarafından
Sanki bu postun değişik versiyonunu okudum sabah o sen değil misin canım hani 3kere düşük olmuş dedin. Ben 2 biliyordum dedin. Acaba benmi yanlış gördüm kusura bakma 
(439 puan) tarafından
Sabah yine bu konuyla ilgili post acmistim dedigini baska bi arkadas yorum olarak yazmisti canim
(472 puan) tarafından
Ha demi kusura bakma
(439 puan) tarafından
Sorun degil kuzum☺️

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 546 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hatice ata (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 523 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy