0 oy
741 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
kafayi yemek uzereyim sole dusunun dugun masraflarini size kitlesin balayinda guzelim gulleri savurtsun sen anne olamazsin deyip 2sene her gece zirlatsin hep evde tv karsisinda elinde telefonla takilsin bisy solesen dinlemesin bi yardimi olmasin tam 9aydir eli eline deymesin sokulsaniz ne s.k duskunusun desin tam 3 senedir dogeu duzgun calismasin babaniz belediye soktursun ama bahanelerle tam siz dogum yaptinizda isten ciksin ustune bide herturlu suclasin sizi annelinizden de vursun ki herseyiyle tek basina ilgilendiginiz yawrunuzla korkutsun s.igir gibi boyna yatsin siz yeter artik deyip sinir krizi gecirdiginizdede ozurler cicekler birden degisiversin ama bu degisim 3gun sursun yeter cildirmak uzereyim tek durma sebebim evladimin babasina bagliligi ailem birak diyor kendi ailesi bundan bsy olmaz desede bi umut diyorum ama yok cocuk ivin bikac bsyler biriktiryorum calismadigi yetmiyor bide o parayi sorguluyor yav hastane icin sunnet icin biriktiryorum ben anlamiyor napayim bolesiyle ben heryolu denedim adam olmuyor cildiricam 

25 Cevaplar

0 oy
(3,834 puan) tarafından
evladin babasina ne zamana kadar bagli olacak saniyorsun ? akli erince istemeyecek
(2 puan) tarafından
yada ona venzicek ki cok korkuyorum benzemesin ben evladim karisini uzmesin
(3,834 puan) tarafından
burda cogu sikintili kadina dedigim sey su eger kocasi adam olmayacaksa ve anne babaniz arkanizdaysa bosanin. zorla evlilik yurutulmuyor olan cocuga oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çalışıp evine bakmayan kişiden adam olmaz alışmış on dölüm bostan yan gel yat osman oh ne güzel dünya tek babasız büyüyecek çocuk senin çocuğun değil yazık günah önce kendini düşün sen iyi olursan yavrun daha iyi olur aklını başına topla 
(2 puan) tarafından
evet hazir para her hafta babasi bes yuz veriyo cocuk icin diyede belirtiyo ama o paradan bsy kalmiyo cocugada faturalari oduyo borc yapiyo oduyo adam onlada konustm vermeyin bsy zorda kalsin belki calisir dedim bi sure vermedi bakti borca giriyo icra geliyo eve ele aldi durumu tekrar babasini maddi beni manrvi bitirdi
0 oy
(129 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Onu birakmayacağını biliyo bence annenin evine git birkac hafta gelme ama boşanmak için değil ona sensizliğin zor olacağını tek şansının değişmek olacağını anlasın parasız yemeksiz kalsın benim fikrim ama kaderine karışamam sen bilirsin
(2 puan) tarafından
yaptim bunu yeminler sozler ailem ayri ben ayri konustuk sonrada kapi duvar olduk babam is ayarladi ona calisti sadece uc ay otoparkta sadece bi tusa basacagi bi iste pasa bey skldi yanlozmis cani sklyomus tuvalet yokmus cisini tutamiyomus musmus ben dogum yaptim o isten cikti bidada ailem konusmayi tenezzul etmedi sadece bana al cocunu gel diyolar
(129 puan) tarafından
Canım şimdilik masraflar daha az çocuk büyüsün daha da coğalıcak neden evlenmiş seninde başını yakmış Allah hakkında hayırlısını versin bazen kaderin gözükür ama insan oğlu görmek istemez
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Nasil katlaniyorsunuz bir omur cekilmez ailenizi dinleyin bence Allah sabrinizi arttirsinnn
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Mutsuz bı ailede bebe yetiştirmekte de yalnız büyütürum daha iyi cnm. Biz yapıcı oldukça onlar yıkıcı oluyor. İs işten geçince de mıçmıç lar . S.trgitsn pislik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 408 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aytac Moay (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 500 göst.
0 oy
7 cevap 368 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minnosunannesi (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 503 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Isimsizzzzzzzzzz (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,598 soru

24,113,197 cevap

333,076 kullanıcı

...