Benim yeğenimin adı miray bende çok beğeniyor miray ismini.. ve yiğenim maşallah cook asil bi kız titiz eliyle birşey yedikten sonra yıkar siler oyuncaklarını toplar ordan oraya zıplamaz ağır kanlı sakindir arada tabi sinirleri geldiği zamanda ağlar:)
Miray yeğenimin adı 2,5 yaşında yaa o kadar sıcak kanlı ki anlatamam bir de şimdiden hamarat desem abartmam çok sevecen hep gülen bi çıtı pıtı bi kız :)
Akıl istememişsiniz, fikir istemişsiniz. Ayırt edilememiş ☺
Benim tanıdığım hiç miray yok. Ama bence güzel bir isim .
Mihrimah geldi benim de aklıma.
Beril , beren, deren .
Oğlunuzun ismi nedir ?
Aysima hoş bence
Miray guzel isim ama tanidigm yok saglikla doğsun insallah :)
Bi arkadasim vardi miray diye ilkokulda cok havali simarik biseydi gecen gordum iyice sapitmis satanist gibi geziyor uyusturucu bagimlisi olmus bide baska bi mirayda esimin akrabasinda var kapali hanim bi kiz aileye karsi ama arkadas ortaminda nasildir bilemem isim karakteri etkiler ama herkeste olmuyor bence o olay tabi siz begendiyseniz kimseyi takmayin benim kizimin adi ÖYKÜNİL 2.ye hamileyim kiz olursa nehir, balım, İdil, nilda, vera, lina isimleri arasinda kararsizim alternatif olarak sahra, serdem, nilsu, aybüke, aysima, aymira olabilir hayirli dogumlar :)
Aa ayniyiz cnm benimde 2 oglum var simdi kiza hamileyim 35 haftalık isimde buğlem düşünüyordum vazgectik simdu bende arastiriyorumh
1,488,819 soru
24,335,731 cevap
345,850 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın