0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (1,008 puan) tarafından

Bebeğimi cok güzel emziriyordum kilo alımı cok iyi gidiyordu taaki 1.5 hafta öncesine kadar meğer sütüm azalmış oğlumun huysuzluğu bundanmış memeyi az emiyor sürekli ağlıyordu ve sadece 50 gram almış cocugum simdi de 10dan az emdi iki göğsümü de. Çok su içiyorum badem fındık dereotu corbalar hoşaflar sütlaçlar aklınıza gelecek herşeyi yiyip içiyorum ama sütüm bayaa azalmış ben napıcam :((( buzlukta sütüm vardı onu cıkarıp verdim cocuk bi icti onu bi gülüyor içime oturdu nasıl fark edemedim sütümün azaldığını vicdan azabı yedi beni :( bende sütüm var hızlı emiyor heralde diye böylesini düşünmemiştim :(

61 günlük

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeteri kadar uyuyor musun canım ben bol su icip uyuyordum kalktıgımda goguslerim sızlıyordu sütten 
(6,848 puan) tarafından
Cano nsl uyuyorsun. Banada de :) bebe uyumuyor ise
tarafından
Benim kızım şu an 1 buçuk yaşında canim:D ama annem sagolsun yardimci oluyordu basta sonra memelekete dondu benim kizim cok akilliydi hic bana eziyet vermedi Rabbimdr onun ayagina tas degdirmesin hep oyle dua ederim Rabbim yardimcin olsun canin:)))
(6,848 puan) tarafından
6 ayligiz ccanim biz pek uyku yok zombi olcam yakında dedm varsa tavsiyen diye soran dedm :)
tarafından
Surekli oynatiyordum canim yoruyordum kendimize bi duzen oluşturmuştuk o saate kadar oynuyor sonra yatiyorduk o saatten oncede sonrada cok nadir uyuturdum:))
(1,008 puan) tarafından
Gece cok iyi uyuyorum oglumda iyi uyuyor. Ama gündüzleri cok fırsat bulamıyorum uyumak icin malesef
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Cnm zor vala bnm bebe emen bebe değildi 33 haft doğdu emme refleksi yoktu 6 aylık şuan 1 haftadır emmiyor sağıp veriyorum vala çok zor. Bol su helva takın pekmez

bulgur soğan gaz yapar ama süt için deger
(1,008 puan) tarafından
Heeepsini yiyorum iciyorum vallahi kuzum ya. Artık midem dicek nolur beni bi sal diye yani
0 oy
tarafından
Meme masajı var onu mutlaka YouTube dan bak yap kendine birde uykuna biraz dikkat et canım 
(1,008 puan) tarafından
Gündüz uykum cok yok ama gece uykum cok cok iyi kuzuö
tarafından
Bebeğe gaz yapan ama sana süt yapacak gıdalar falan onları dene dicem ama eminim sen her yolu denemişsindir Allah yardımcın olsun canım benim
(1,008 puan) tarafından
Bacı valla artık denemediğim kalmadı
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Canım kuru dutu kaynat suyunu iç hem gaza iyi geliyor hem de sütünü arttırır inşallah 
(1,008 puan) tarafından
Denicem onu kuzum yarınnn sagolasın
(3,521 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Rezene iç canım günde üç dört bardak bol bol sütün olur inşallah
(1,008 puan) tarafından
1 demlik iciyorum biliyor musun kimyon rezene anason karısımı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 280 göst.
0 oy
3 cevap 332 göst.
10 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,119 soru

24,026,722 cevap

328,461 kullanıcı

...