0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (189 puan) tarafından
Değişik bir sohbet konusuyla geldim günlük temizlik rutininiz nasıl kızlar 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben nere kirliyse orayı temizlerim 
-Reklam-
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Pazartesi günleri dip köşe yaparım diğer günler balkon yikarim evi süpürürüm yerleri silerim wc köpüklerim Perşembe günü de dip köşe olmasa da biraz daha detaylı temizlerim diğer günlere göre 
0 oy
tarafından
Valla canim her gun her yeri yapamasam da genellikle oturma odami yatak odami salonu mutfagi süpürüp parkeleri siliyorum toz aliyorum bulaşıkları makinaya diziyorum tuvalet banyo yıkıyorum boyle 
0 oy
tarafından

Önce mutfak toplarım

Sorna makına çekerim
Sonra vileda yaparım 
En son tuvalet banyo yıkarım 
Silme işini de hafta sa 2 3 defa yaparım 
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Sabah kalkarım direk evi toplarım dip köşe bir yandan oğluma yumurta koyarım tuvalet banyo yıkarım mutfağı güzel toparlar silerim cifle sonra süpürge açarım 
0 oy
(388 puan) tarafından
Ne sen sor ne ben anlatayım verem oldum artık temizlemekten
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Birlik oturuyorum ve artık yapmıyorum hiçbişe bıktım çünkü sadece bebeğimin olduğu odayı temizliyorum o kadar sabah o uyurken yapıp bitiriyorum 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Gerçekten herkes her gün yapıyo mu bunları yaa ben şok oluyorum okudukça 
(1,791 puan) tarafından
Vallahi al benden de o kadar ben haftada bir dip köşe silerim banyo WC de derinlemesine sonraki günler hep üstünden yaparım yani vakit kalmıyor ki zaten
(3,460 puan) tarafından
Kız ben onu da yapmıyorum :) hafta sonu eşim evde valla sağolsun o evi süpürüyo o kadar  bazende süpürdükten sonra siler, ben sadece bulaşık makinası yerleştirme yaparım o kadar, demek ki Allah dağına göre kar veriyo gerçekten :)
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Offff yeminle temizlik lafindan yildimmmmm hergun temizliom ama hergun yine sil-baştan ugrasiom bi de virüs var kimse gelmiyo sözde ama iyice temizlik hastası olduk kafayı yicem kızım anne safiye gibi oldun iyice dio
0 oy
(189 puan) tarafından
Bende anlatayım düzenimi  sabah 10 gibi  uyanırım kahvaltı yaparız ondan sonra tüm odaları toplarım camları açar havalandırırım ondan  sonra heryeri silip süpürürüm ondan sonra tuvalet ve banyoyu yıkarım en sonda çamaşır varsa onu serer  yada katlarım işte oğlumu uyutup yemeğimi yaparım bu kadar 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Her gün süpürürüm hafta da bir de dip köşe yaparım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
6 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
13 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.