0 oy
847 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından

Merhaba bebeğim 45 günlük doğduğundan beri mustela kullanıyorum. Bebeğimin cildinde kızarıklıklar ve sivilceler oluşmuştu ilk başta isilik ya da sivilce zannettik daha sonra vücudunda ve yüzünde iyice arttı dr süt alerjisi olabileceğini söyledi 20 gündür diyetteyim düzelme olmadı bebeğime testler yapıldı tabi bişey çıkmadı. Ve hala kızarıklıklar devam edıyor hatta egzamaya döndü bunların özellikle banyodan sonra arttığını farkettim o kadar güvendiğim bi marka olduğu içim daha önce şampuandan kaynaklanacağnı hiç düşünmemiştim iki gündür sadece su ile yıkıyorum kızarıklık artmadı ama ne kadar sürede geçerler nilmuyorım muslera ürünleri başka birilerinde de alerji yaptı mı acaba ?

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Alerji yapabilir canım okumustum burda
(5 puan) tarafından
Şaşkınım gerçekten en iyisi alalım diyoruz sonuç bu ve boşuna bir aydır süt alerjisi mi başka bişey mi diye uğraşıp durduk boşuna bebeğimin canı yandı
-Reklam-
0 oy
tarafından
mustale ben 5 yil once pisik kremi olarak kullanmistim o zamanlar cok pahaliydi, sanirim su ara kalitesi dustu
(5 puan) tarafından
Kesinlikle herkes bu markayı öneriyor ama sonuç bu
0 oy
(466 puan) tarafından
Her bebekte değişiyor sanirim evet çok iyi bir marka Bnde kullanıyorum ama demek ki her cilde uygun olmuyormuş ... geçmiş olsun canım doktor başka bir marka önerdi mi
(5 puan) tarafından
Hayır henüz daha sormadım şampuanın alerji ihtimalini daha yeni düşündüm bende bir aydır boşuna diyet yaptım bebeğimin canı boşuna yandı
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Ben pisik kremini kullanıyorum ogluma cok memnunum ama size iyi gelmemiş olabilir veya cildi hassas olabilir 
(5 puan) tarafından
Sanırım şimdi hangi marka kullanıcam hiç bir fikrim yok
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Ay evet alerji olmuş şampuanı değiş bazı bebeklere iyi gelmiyor 
(5 puan) tarafından
Evet bize de iyi gelmedi önerdiğiniz bi marka var mı acaba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
0 oy
5 cevap 1,199 göst.
23 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asliak002 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,133 soru

24,082,367 cevap

331,269 kullanıcı

...