0 oy
315 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Kaynanamla mutfakta oturuyorduk ... Eltimden laf açıldı ... O eltimin adını sıyledi qaliba yemek yapamıyor dedi (şehire taşındılarn eskiden birlik otururduk ) bende dedimki neden ya burda güzel yapardı oda evet burda güzel yapardı ... He rşeyi çabuk öğrenirdi ne desem yapardı dedi ... Bende gülerek ben yapmıyorum dedim ... Oda karşılığında sen başından büyük konuşuyorsun ben dedimmi ki sen yapmlyorsun .... Bişey demedim çünki birlik oturuyoruz oda lafını esirgeyen biri değil çirklk kırgınlık olmasın diye ve de olay büyümesin diye susdum ... Şimdi arkadaşlar belkide ben bu konuda alınganlık yapdım ama hep beni başkalarıyla kıyaslıyor yani bunu hiss etdiriyor ... Hep sen bunu yap eltin böyke yapardı falan hep kıyaslıuor hep altdan laf sokuyor ... El aleminin gelini böyle iyi şöyle iyi diyor yüzüme sen kötüsün demiyir kötü davranmıuor ama hep bir laf çarpması qına geldi artık 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aynı benim kayınvalidemi birebir anlatmışsın. Şu gelin şöyle becerikli. Şunun kızı bunları yapıyor. Onları yapmak her yiğidin harcı değildir hep böyle konuşur. Hiç kötülüklerini anlatmaz sanarsın herkes melek bi ben insan olarak gelmişim dünyaya 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
En sevmediğim seylerfen bırısı kıyaslanmak ben boyle yapıyprum de gec canım
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Dikkat et de boynuz kulağı geçmesin de... aman adı üzerinde kaynana he he de geç atsan atılmıyor satsan satılmıyor napcan 
(1,663 puan) tarafından
Öyle canm haklısın
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Ee kadın o yapıyor sen yapmıyorsun dememiş ki sen kendin alınmışsın üstüne 
(1,663 puan) tarafından
Anlıyorum alınganlığımın sebebinide yzdım
0 oy
tarafından
Hayır konuya sen kendin alingaljk yapmssn  halide
(1,663 puan) tarafından
Canm sebebinide yzdım
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Demekki sende eksik biseyler görüyor kayınvaliden kendini geliştirmeyi dene sende
(1,663 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 368 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde hotiki (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1112 (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu