0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,100 puan) tarafından
Önceddnde vardı rahatsz etmiyodu ama sanırım doğumda çoğaldı afedrsniz byük tuvalete çıkmaya korkuyrum çk acıyo tuvalt sonrası hangi doktora gitmm lazm ne kullanmam lazm acaba o kdar yedklerime dikkat edyrum suda içiyrm ama kabızlkla bşa çıkamdım

8 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Genel cerrahiye gidebilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Dogumdan sonra bendede oldu mahvoldum resmen bi fitil kullandim iyi geldi sende dayaanbildigin kadar aicak suya otur
0 oy
tarafından
Genel cerrahi ye gitmenlazım canım o zamna kadarda çörek otu yağı dışardan sürebilirsin kas gevşetici ve tedavi edici özelliği var iyi hele ektir inşallah 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Doktora git canım genel cerrahi bölümü bakıyor ama bol bol sıcak suya otur tuvaletten sonra sıcak suyla yıka bölgeni soğuk su temas ettirme çok iyi geliyor 
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Genel cerraha gideceksin canim daha fazla ilerlemeden ameliyatini ol istersen esim pazartesi günü oldu beni çok yoruyor ama insallah sonrasi rahat olacak 
(4,100 puan) tarafından
Ne gbi zorlukları var ameliyatnn acaba blgi verir misn bebeğim dha 41 günlk ve emziriyorm
(2,365 puan) tarafından
Tuvalette sıkıntı oluyor canim ama esim bugun 6. Gün baya toparladi iyi yani ama mutlaka sana ve bebeğine bakacak birisi olsun bir gece hastanede kalabilursin evin hastaneye uzaksa bilgin olsun
(2,365 puan) tarafından
Emzirdigin için ama narkoz veremezler diye biliyorum bir araştır istersen
(4,100 puan) tarafından
Belki krem faln verrler ya bebğimle olamam ki ameliyat bn
0 oy
(626 puan) tarafından
Canım doğumdan sonra bende de olmuştuArkadasim kullanip memnun kaldığı fitili önerdi denedim, fitiller bitmeden geçti. Proctolog fitilin adı. Kullan bi, olmazsa doktora gidersin. Geçmiş olsun
(4,100 puan) tarafından
Çok teşekkr ederim
0 oy
tarafından
Gün içinde bol bol su iç günlük kendine tuvalete çıkmak için lavabo saati belirle alafıranga tuvalet kullan yemeklerden yarım saat önce dereotu ye gün içinde kendine elma kayısı kuru üzüm hoşafı yap kudret narı bulabilirsen 2 kavanoz al birine çok doğal zeytin yağı dök onu günde 1 defa 1 tatlı kaşığı ye diğer az yağlı olanı sabah akşam basurun olduğu bölgeye pamukla koy sağlık ocağından kendine merhem yazdır anestol krem birde hemoroit kremi onları kullan patlıcan suyu var onu denemedim birde vikis sürenler varmış onuda denemedim istersen ikisinede bir bak 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bende doktora git canım.  Çok zor bisey 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 141 göst.
+3 oy
6 cevap 146 göst.
18 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1104 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,476,007 soru

24,162,713 cevap

335,452 kullanıcı

...