0 oy
1,067 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (268 puan) tarafından
Hanimlar ben 23 haftalık gebeyim baska bi doktor ile diyet yapıyorum ama membun değilim merve hanimla diyet yapan var mi membun mu

6 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
Neden diyet yapiyosun vucudun bozulmasin diyemi??
(3,555 puan) tarafından
Kız bunda linçlik bir durum yok ki gayette normal soru sormuş olabilir fiziği bozulmasın diye yapıyor olabilir belki soruyu soran kişi de bilgi almak için yazmıştır hemen herşeye linç ekibi hazır duruyor yani 3 sene önce ki platformu geri istiyorum bu ne ya.
(643 puan) tarafından
Cnm zaten yok herkezin kendi tercihi  ama yazısından belli fiziğin bozulmasın diyemi diye soruyo ben okuyunca hemen bi laf sokma çabasında diye anladım  
Ayrıca 3 senedir turdayım merak etme sen
(7,933 puan) tarafından
Sahmeran neyin pesindesin postun sahibine bile yazmamissin bana sardın
(3,555 puan) tarafından
Bende 3 senedir buradayım ama seni ilk defa görüyorum?  

Laf sokma o tarz olmuyor işte canım yanlış anlamışsın belli ki neyse kızlar uzatmayın ufak bir yanlış anlaşılma olmuş
(643 puan) tarafından
Bende seni ilk defa fark ediyorum cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamileyken diyet yapmak zararlı değil mi
tarafından
Yok anne kilo veriyo yada kilosunu koruyo ama bebeğe kilo aldıran diyetler var benim bi arkadaşımda öyleydi kardeşi diyetisyen kendi değil bebek kilo aldı boşa kilo almamış olunuyor ozaman Büşra
(268 puan) tarafından
Diyet az beslenmek degil canim sağlıklı ve sık beslenmek vücudumun eksikliklerine uygun beslenmek şeklinde
tarafından
Yaa bak bunu bilmiyordum mesela ama benim ihtiyacım yok tam tersi benim kilo almam için diyet yapmam lazım
tarafından
Ona göre de programlar var canım .
Ben oyuzden kilo vermeye çalışıyorum. Eğer kilolu hamile kalırsam bende bebeğe kilo aldırıp ben kilo vermem icin program istiflen doktorumdan
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Canım diyet dediğin düzenli beslenmedir ben hamileliğimde dikkat ederek 10 kilo aldım 

Onunda fazlasıyla doğumdan sonra gitti 

Bebeğe yararlı şeyler yedim süt peynir yumurta ceviz muz et tavuk vs protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim 

Onun dışında hamur içleri ekmek felan yemedim 
0 oy
tarafından
Benim arkadaşım yaptı geçen sene onunla hamileyken aşırı derecede memnun kaldı bende hamileliğimin ilerleyen dönemlerinde kilo alımımı kontrol edemezsem ona başvurmayı düşünüyorum. 
0 oy
tarafından
Duymadım hiç cnm 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Merhaba canım ben onla ilerliyorum 30. Haftadayım 4 kilo aldım memnunum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 84 göst.
29 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
18 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,368 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 685 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,962 soru

24,051,445 cevap

329,684 kullanıcı

...