0 oy
202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (148 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kaynanam ne zaman gitsek hep kızımın burnu ile laf ediyor gülerek yok çok mu babana baktın  kayin babam icin diyor burnun buyuk o da sana çekmiş falan bende sınır oluyorum eşime diyorum niye bisey demiyorsun diyor şaka yapıyor böyle şaka mı olur sizce tepkimi nasıl belli edim. Siz olsanız ne yapardınız 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Kendime dert ararken ben..  benzer yani babası sonucta
(148 puan) tarafından
Kayın babam için söylüyor canım dalga geçerek
(8,579 puan) tarafından
Patavatsız demek ki
(5,725 puan) tarafından
Aman kendi kocası sen dalga gecmiyorsun sonuçta o da onun ayıbı
(148 puan) tarafından
Evet öyle.   Sanane kızımın burnundan
(748 puan) tarafından
Nefret ediyorum bu tarz insanlardan.cocuklarin oralarina buralarina laf aoyleyenlerden sadece cpxuklar icin degil butin insanlarin yaradilisiyla alay edenlerden tiksiniyrm.bnm kizimada halalrim yapardi ayni dedesi yk ayni nenesi yk cirkin oysa melek gibi kuzum bir bakan donup bir daha bakiyr .birde farzedelimki buyuk burun yok kucuk goz insan noe bunlari dile getirirki noe
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Venim kaynananda öyke derdi bebde oğlumu kıskanma çok güzel derdin
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Aynen babamı çok sevdiğim için ona baktım de
0 oy
(853 puan) tarafından
Bn olsam allahtan babama baktim burnu çekti ya baskasina baksam huyu çekse ne olurdu derdim bnce daha hicbisey diyemezdi
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Valla dert arıyorsunuz takmaya 
0 oy
tarafından
Canım başlığını düzelt postun kapanır 
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Başlık hatali:D

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Benim eşimin bi babaannesi var kaynanamlarla yasiyor oda ayni takmadigi kulp kalmadi bembeyaz tenli cocuguma kapkara diyo dusun yani simdi dogum yaptim 1 yilda buna kulp takar kendini gorsen ayni pamuk prensesteki cadi☺☺ bende cok sinir oluyorum gercekten bebegime bisi dedikleri zaman

İlgili sorular

Kategoriler

1,469,031 soru

24,067,002 cevap

330,421 kullanıcı

...